- 7 Aralık 2024
- 271
- 89
- 13
- 27
- Konu Sahibi elifAkkaya1809
-
Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin :)yok yagaranti olsun diye gecikmenin 10.günü girdim ilk ultrasona. direkt keseyi gördük ama bebişi görememiştik o zaman. 10 gün sonra da bebişi ve kalp atısını gördük
Benim ikinci gebeliğimde sık idrara çıkma ile öğrendim sadece sık idrara çıkma vardıAyy maşallah maşallah :) benim de göğüsler çok ağrıyordu bugün azaldıbelim ağrıyor bi de sık gidiyorum lavaboya.
Benim testlere sizde yorum yapar mısınızyok yagaranti olsun diye gecikmenin 10.günü girdim ilk ultrasona. direkt keseyi gördük ama bebişi görememiştik o zaman. 10 gün sonra da bebişi ve kalp atısını gördük
evet genelde ilk başlarda 2 kat artış bekleniyor. sonrasında artış yavaşlıyor zaten. inşallah sağlıklı ilerler stres yapmayınDoktor 1000 olması lazım dedi bana da 2 ye katlaması gerekiyormuş sanırjm 48 saat sonra
Evet aşırı olmasa da sık idrara çıkıyorumBenim ikinci gebeliğimde sık idrara çıkma ile öğrendim sadece sık idrara çıkma vardı
bulamadım sizin değerleriBenim testlere sizde yorum yapar mısınız
Stres yapma canım hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır güzel haberler inşallah alırsınEvet aşırı olmasa da sık idrara çıkıyorumheyecan bastı ya negatif çıkarsa bunalıma girerim heralde. 2 yıldır her ay yapıyorum ilk defa belirgin çizgi oluştu
bulamadım sizin değerleri
Dediğim gibi hepsi farklı testbulamadım sizin değerleri
son test güvenilir değil o bende reglken bile silik çizgi çıkarıyorDediğim gibi hepsi farklı test
Adete 3 gün kala başladım o zaman böyledi cuma günübulamadım sizin değerleri
Kan verdim saat 4 de çıkacakmış tüm testlerden 3 4 tane yaptım belirgin olanlar albi ve artı med. O son test de fırst hızlı gebelik testi. Var mıdır sizce :)son test güvenilir değil o bende reglken bile silik çizgi çıkarıyorama diğerleri gayet net bence. kan verdiniz mi?
bence var ya. ben de çok yalancı pozitif gördüm ama sizinkiler gayet net ve pembe. inşallah vardırKan verdim saat 4 de çıkacakmış tüm testlerden 3 4 tane yaptım belirgin olanlar albi ve artı med. O son test de fırst hızlı gebelik testi. Var mıdır sizce :)
İnşallah canım tamamevet genelde ilk başlarda 2 kat artış bekleniyor. sonrasında artış yavaşlıyor zaten. inşallah sağlıklı ilerler stres yapmayın
İlk 3 4 dk içinde çektiğim resimler bunlar şimdi kuruyunca böyle oldularson test güvenilir değil o bende reglken bile silik çizgi çıkarıyorama diğerleri gayet net bence. kan verdiniz mi?
son test güvenilir değil o bende reglken bile silik çizgi çıkarıyorama diğerleri gayet net bence. kan verdiniz mi?
Çok teşekkür ederim hepinize:) Umut oldunuz bana . 2 yıldır istiyorum . 11 Aralık evlilik yıl dönümüm. Eğer olursa hediyem olcak benimbence var ya. ben de çok yalancı pozitif gördüm ama sizinkiler gayet net ve pembe. inşallah vardır
Hayırlı olsun benimde adetime 4 gün var bu şekilde çıktı freely kaset test bir kaç gundue yapıyorum en koyu bugün oldu sizce var mıdırKızlar ben adetime 4 gün kala test yapmıştım çift çizgiyi görünce kan testi vermek istedim kandada gebelik görünüyor ama testlerden önce ve ara ara sag karnımın bölgesinde batmalar ve az agrı olup kısa sürede kesiliyor bu tarz agrı normalmidir sizce birde tek taraflı agrı dış gebelik olabilir diye yazı okudum ne kadar doğru acaba bilgisi olan varmı
bak benim böyle çıkmıştı ve ertesi sabah verdiğim kan 306 çıkmıştı. o yüzden bence sizde kesin varİlk 3 4 dk içinde çektiğim resimler bunlar şimdi kuruyunca böyle oldular
Çok teşekkür ederim hepinize:) Umut oldunuz bana . 2 yıldır istiyorum . 11 Aralık evlilik yıl dönümüm. Eğer olursa hediyem olcak benim
İlk dakikalarda mı çektiniz ? Hemen çıktıysa çok net duruyor çizgiler. Eğer testler yanlış değilseHayırlı olsun benimde adetime 4 gün var bu şekilde çıktı freely kaset test bir kaç gundue yapıyorum en koyu bugün oldu sizce var mıdır
Ayyy evet evet verdim inşallah vardırbak benim böyle çıkmıştı ve ertesi sabah verdiğim kan 306 çıkmıştı. o yüzden bence sizde kesin var
Şimdi çektim ama ben gece yapmıştım onu o zamanda böyle direk çıktı çizgi bu kadar koyulaşma durunca oldu canimİlk dakikalarda mı çektiniz ? Hemen çıktıysa çok net duruyor çizgiler. Eğer testler yanlış değilse
İnşallah vardır kuzum hergün tekrarla varsa daha belirgin olacaktır inşallahŞimdi çektim ama ben gece yapmıştım onu o zamanda böyle direk çıktı çizgi bu kadar koyulaşma durunca oldu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?