- 17 Temmuz 2024
- 523
- 226
- 23
- Konu Sahibi elifAkkaya1809
-
Hatim bitirdim canım ama duam kaldı Allahın izniyle toparlayıp yapacağımAy inşallah tek temennim 4 yıldır bekliyoruz, siz hatmi bitirdiniz mi acaba merak ediyorum,kiminin duası derler ya ondan soruyorum
Benimki hayalet çizgi denilecek kadar silik idi. Böylesi silik durumlar gebeliğin çok erken oldugunu gösteriyor. Gebeligim 2 haftalıkmıs normal :)Sizinkiler çok belirgin öyle değil benim ki silik
Valla bugün göğüs ağrım da hafifledi. Kimyasal mı acaba ne şişkinlik ne kaşık ağrısı kaldı. Göğsüm de hafiflediBenimki hayalet çizgi denilecek kadar silik idi. Böylesi silik durumlar gebeliğin çok erken oldugunu gösteriyor. Gebeligim 2 haftalıkmıs normal :)
Yumurtan 28 catladı o gun ılıskı oldu 29 tuttu desek bugun 10. Gun ıkı gun gecıktıGecikmen var mı yumurtlamadan kaç gün geçti
Çok teşekkür ederim alalh razi olsun hatmin yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sağ salim eli ayağa düzgün inşallahHatim bitirdim canım ama duam kaldı Allahın izniyle toparlayıp yapacağım
İnşallah canım benim amiiiiiiiiinÇok teşekkür ederim alalh razi olsun hatmin yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat sağ salim eli ayağa düzgün inşallah
Aminnn amiinİnşallah canım benim amiiiiiiiiinkolaylıkla tez vakitte imanlı sağlıklı huzurla büyütebileceğimiz evlatlar nasip etsin mevlam İnşallah
Benim geçmek bilmyen bir göğüs ağrım ve hassasiyetim vardı çamaşır takamadim öyle söyleyeyim. 1.5 ay sürdü zaten kasık agrılarımda bacaklarima inatla vuruyoru hamileyim demistimValla bugün göğüs ağrım da hafifledi. Kimyasal mı acaba ne şişkinlik ne kaşık ağrısı kaldı. Göğsüm de hafifledi
Kaşık ağrım yok. Ara ara hafif giriyor adete 1 gün kala beta 78 çıktı yükselir mi? Göğüs ağrımda dün biraz daha hafif gibiydi bugün yine ağrıyor ama durulmayacak gibi değilBenim geçmek bilmyen bir göğüs ağrım ve hassasiyetim vardı çamaşır takamadim öyle söyleyeyim. 1.5 ay sürdü zaten kasık agrılarımda bacaklarima inatla vuruyoru hamileyim demistim
Yükselir tabi. Gebelik pozitif görünmüş. Betanin rakamı herkeste farklı inan bana bende öyle düşünmüyordum kendim yaşayana dek. Kızımda çok yavaş ilerliyordu beta. Şuan 2. Gebeliğim ve 2 haftalıkken gebeliğim 177 idi ama 1 ay içinde 28000 oldu yani bu değişiyor çok yükselmesi ya da azalması sorun değil. Kese görünsün kalp atışı duyulsun yeter.Kaşık ağrım yok. Ara ara hafif giriyor adete 1 gün kala beta 78 çıktı yükselir mi? Göğüs ağrımda dün biraz daha hafif gibiydi bugün yine ağrıyor ama durulmayacak gibi değil
Çok teşekkür ederim başıma ağrılar girdi düşünmekten. Testim de koyulaşmış ama elimde değil ki. Silik olan 2 gün önceki belirgin olan bugün. En az 160 falan çıkması lazım bugün. Artmıştır dimiYükselir tabi. Gebelik pozitif görünmüş. Betanin rakamı herkeste farklı inan bana bende öyle düşünmüyordum kendim yaşayana dek. Kızımda çok yavaş ilerliyordu beta. Şuan 2. Gebeliğim ve 2 haftalıkken gebeliğim 177 idi ama 1 ay içinde 28000 oldu yani bu değişiyor çok yükselmesi ya da azalması sorun değil. Kese görünsün kalp atışı duyulsun yeter.
Evet hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın :)) daha da artmış olabilir rakamı hesaplamaya çalışmayın. :)Çok teşekkür ederim başıma ağrılar girdi düşünmekten. Testim de koyulaşmış ama elimde değil ki. Silik olan 2 gün önceki belirgin olan bugün. En az 160 falan çıkması lazım bugün. Artmıştır dimi
Valla diyorum ya korkuyorum tamam düzenli deseler tamam diyecek. Hamilesin bile demiyorlarEvet hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın :)) daha da artmış olabilir rakamı hesaplamaya çalışmayın. :)
Bir kaç gün içinde tekrar ver kan. Doktorlar her gün hamile görüyor ama biz anne adayları sabırlı olamıyoruz :))Valla diyorum ya korkuyorum tamam düzenli deseler tamam diyecek. Hamilesin bile demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?