Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

biz eşimle 7 kasımda 2009 da evlendik.yani soğuk günlerde..soğuğuda hiç sevmeyen biriyim.saten gecelikleri giymeyi çok severim ama donduğum için penye pijamalarımı giyerim.ama hafta sonları :) ne kadar donarsam donayım geceliklerimi,şortlu saten takımlarımı giyerim.eşimde zaten sürekli giymemi ister.ama yaz gelsinde hep gecelikler,şortlu takımlar giyeceğim inş..

ulan ne yanık karılarsınız:mymeka:
tanga manga:1shok:
sizin yerinize ben dondum valla tatlicadiarzu

adam gibi polar pijamalarımla yatıyorum:dilcikar:
başımda bere
bi kaç çift corap falan tatlicadiarzu
ay gurbaa prenses sen ne harikasın ya akşam akşma gülme krizine girdim bian kendimi öyle düşününce bereyle filan hala gülüyorum sen çok yaşa

sırnaşık şey

evleneli 7 buçuk ay oldu 7 ay vajınusmus problemi yaşadım ne moral kaldı ne hevessaten gecelikler almıştım ama kullamadım hep pijamayla yatıyorum artık kurtuldum şimdide utanıyorum nasıl giycem diye

Yazın gecelik giyerim..
Kışın kalın şeyler polar gibi hatta üstlerine hırka bile giyerim

saten tarzı şeyleri hiç giyemem donarım yaz bile olsa uyuyamıyorum onu giyince sempatiksalakcinni
ama ne yalan sölim çok özeniyorum giyenlere 3 takım sabahlığım var saten ama sadece bi sabah kalktığımda giydim o da evlendiğimizin ilk günler idi boshayallersmile
penye pijama takımı ile yatarım kışın
yazında penye gecelik veya şort takımı ile bayanssulusmile

Bir arkadaş demiş tangayla yatıyorum diye nan ben tangayla yatsam uyku sersemi gece kalktığımda ben niye çıplak yatmışım diye kızarım kendime

Yazın sıfır kol önü dantelli badiler,altına kapri tarzı bilek kısmı dantelli bişiler giyiyorum .Şort giydiğim de oluyor .

Bazen gecelik giyiyorum elbise tarzı

Kışın polar eşofman altına külotlu çorap ,iki kat çorap felan giyiyom üşüyom napim :dilcikar:

gurbaa prenses sana katılıyorum cnm bende çok üşürüm ama yazın şortla yatarım. güzelce giyinmek varken helede saten geceliği sevmiyorum gece buz gibi değiyor vücuduma yaa. ilk gün dışında satenlerimi giymedim yazık onca paraya :)))

ben yatarken üstümde eğer yaz ise kolsuz,kış ise yünlü body oluyor.altıma ise yaz kış herzaman sadece ince küloltlu çorap giyip öyle yatıyorum

yazın cicili şort geceliklerimle yatarım bazende kısacık geceliklerimi saten olanlardan

kışın çok kalın olmayan geceliklerimle yatıyorum tabia arada kocacıma süprizlerde yapıyorum :92:

valla eşim soba gibi maaşallah bende fazla sıcağı sevmem mecburen mini geceliklerle yatıyorum hem de çok rahatım öyle olunca,hem eşimin de hoşuna gidiyor

kışın takım pamuklu pijamalar kesinlikle. zaten çok üşüyen biriyim başka türlü yapamıyorum. ama yazın saten normal mini geceliklerim vardır bire sürü hep onları giyerim. arada mini çortlu atletli takımlarımda vardır onlarıda giyerim. zaten yazın evde olduğum günlerde hep şortlu takımlar üzerimdedir. rahat oluyor e hoşta gözüküyor

yaz gelsin artık

kışın piijamayla yatarım sıcak oluyor ev ama sonra gece yarısı soğuyor. Yazın şortlu ikili takım giyerim gecelik mini ya da normal öyle olur işte. Ama en güzeli gündüz şort ve spor atlet tarzı üstler güzel oluyo bende yazı özledim...

süper konu cok güldürdünüz beni kisin pijama esofman yazinda kisa sort askili giyerim bana kalsa hep kisa giymeyi tercih ederim ama üsüyorum hemen

Valla suan evli olmadıgım icin genelde pijama tarzı seylerle yatarım..
Kareli , cicekli , böcekli pijama takımlarım var. Yazın da onların sortluları..
Evlenince saten de giyeriz..

arkadasim herkesin dusuncesine saygim var ama dini acidan iyi olmadigini söyluyorlar o eve melek ugramazmis bilginize sunarim...

Dini boyutundan tartışmaya girmeyecegım fakat eğer eş istiyorsa sevap bile oluyor ki bırakın meleklerin gelmemesini.

Sağlı sollu iki meleğimiz var zaten herdaim bizimle olan.. Ne yaparsak yapalım, en azından günahları yazan oradan ayrılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…