Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

hmm dogrudur arkadasim...

ühüüü benim dogru dürüst bi pijamam bile yok. Ne bulursam onu giyiyorum. Genellikle böyle capri sort la eski bi t-shirt. Bu arada bekarim. Artik evlenince pijamada alirim gecelikte

Hiç Öyle Eşofmanla Falan Yatmam..
Ya Şortla Yatarım, Ya da Sadece İç Çamaşırımla..

İnce çorapla nasıl yatıyorsunuz, sıkmıyor mu? Ben eve gelir gelmez çorapları çıkarırım. bir de ince naylonlu çorap

arkadaş şaka yapıyor sanırım çorapla yatılırmı ya..heleki ince çoraplaa:S

ben sıkıntıya hiç gelemem yazında kışında ince askılı t_shırt yada çok ince minicik geceliklerle yatarım asla çamaşır giymem yatarken..

valla yaz kış şort ve askılı badi yada iç çamaşırı
hayatta pijamayla yatamam
zaten iki tane pijama takımım var biri ilk doğumdan
diğeri de ikinci doğumdan kalma

valla ben küçüklüğümden beri gecelik .. fakat şimdi üşüttüm artık pijamaya geçicem gibi görünüyo şu sıcaklarda geçsinde

çocukluktan gelen alışkanlık yazın hıcbısey gıyemıyorum sadece iç çamaşırlarımla yatıyorum eger uzerımde bısey varsa butun gece donmekten puuufflamaktan uyuyamıyorum

bende aşkıma bi kavuşayım şimdiden bi süürü gecelik aldım ona her gece bi şölen yapacam.. inşşşş...

Son düzenleme:
o anki ruh halime göre değişir.
bazen babaanne pijamalarımı giyerim, bazen askılı şortlu takımımı bazen saten geceliklerimi,
bazen de hiçbirini

Ben akşamları kompedandan aldığım kırmızı geceliklerimi giyerim.Ama lazım olduğu zaman:)yoksa 9 tl ya aldığım eşofmanlar yada elime ne geçerse aman yatağın yolunu bulamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…