Kızlar gece neyle yatıyorsunuz?

Ben her gece yalnızlığımla yatıyorum.Sağolsun beni hiç yalnız bırakmıyor zatıalileri..

yazın 3 beden büyük sünnet kıyafeti modunda oamuklu gecelik ,kışın sort t shirt ama yorgan + battaniyeyle.

Kışın çok soğukta uzun kollu pijama takımı giyerim.
Eki Görüntüle 228671

Baharda atlet ve şort takım giyerim.

Yazın ise gecelik püfür püfür
Eki Görüntüle 228690

Resimler alıntıdır

Kızlar resimleri fikir olması açısından ekledim netten alıntıdır.
Ama tercih ettiğim modellerin çok benzerleri ben uyurken penye pamuklu pijama ve gecelikler tercih ediyorum.
Saten yada dantelli gecelikler babydoll ler uyurken uygun olmuyor giysemde uyumadan önce mutlaka çıkıyorya hani Sonrasında pamuklu tercih ediyorum

bi gün kocelerimizle yatarız inş

Çok güldüm ya:)İşin komik tarafı ben normalde koca delisi biri değilimdir.Hatta bu seneye kadar evlenmem diyen biriydim.Bu forumda yarı şaka yarı ciddi,yazıp duruyorum.Bu forum mu kanıma girdi nedir?

resmen nostalji yaşadım yıllar öncede bu konuya yazmışım ama çığır atlamışım bu konuda sanırım evlendim ondan dolayı :86: artık çok daha şık gecelikle yatıyorum

valla bu sıcaklar yüzünden iç çamaşırlarımla yatıcam ama deprem falan olur Allah korusun o halde kalıveririm diye korkumdan altıma pijama üstüme askılı bişi giyiyorum,camı da açıp yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…