Kızlar Gelin Adayımızla İlgili Ufak Bir Fikir Danışma

Boyum 1,64 eşimin boyu 1,86 22 cm fark var :110:
benim maaşım eşimin maaşından yaklaşık 2,300 TL kadar fazla.. hiçbir zaman sorun etmedik. karakter ile ilgili bence, yani kızın karakteri ile alakalı.. kendisi fazla maaş aldığını ileride eşine çıtlatacak ya da bunu ima edecek karakterde ise ( ki bunu şimdiden asla anlayamazsınız ) sorun olmaz. ya da kardeşiniz, bunun altın da ezilip büzülmeyecek, bunu dert tasa etmeyecek, ego kasıp benim eşim benden fazla maaş alamaz höyttt diyecek bir yapıda ise.. bu iş olmaz. :KK11: diğer türlü sorun yok..

Kızlar günaydın, erkek kardeşimi bir ablamiz aracı olarak bir gelin adayı buldu.
Kardesim memur gelin adayımız dış hekimliğini bitirmis ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıyor. Kizla biraz konustular tabi bir hafta kadar düşüncelerimiz konusmalarimiz harika diyor baslangic icin. Sohbet akıyor ikiside güleç..
Kardesimin aklına takilan soru isaretleri;
- Abla ben 5200 lira alıyorum kız uzmanlığı kazanirsa ve ileriki zamanlarda benden belki 2 katima kadar fazla kazanabilir ailesi tarafindan baskı v.b durum yaşar miyim ? dedi..
- Kardesim 1:80 kiz da sanirim 1:59 boyunda. Abla tuhaf görünür muyuz diyor.. sadece bu iki soru isareti var aklinda.

Aslinda kendisi de normalde ek olarak bilgisayar isi yapiyor oradan da aylik 2000 gibi bir rakam kazanabiliyor..

Ablalari yorumlarinizi okutmak isterim. Sizlerde de fikir alabilir miyim☺
Her ikisi de sorun değil heleki boy , ülkemizde herkes boyu boyuna biriyle evlenmiyor erkekler genelde açık ara uzun oluyorlar hiç de çirkin durmuyor . Gelir mevzusuna gelirsek eğer her iki taraf da inatçı ve egoistse parada da sorun olur boy da sürekli ben daha çok kazanıyorum der o da ama benim boyum daha uzun der çok saçma di mi işte bu yüzden mutsuz olma ihtimalleri de o kadar saçma .eğer ikisi de anlayışlı hoş görülü ise kimin çok kazandığının bi önemi yok çok kazanan kardesiniz olsaydı da mutsuz olma ihtimalleri vardı.

Abla ben 5200 lira alıyorum kız uzmanlığı kazanirsa ve ileriki zamanlarda benden belki 2 katima kadar fazla kazanabilir ailesi tarafindan baskı v.b durum yaşar miyim ? dedi..
- Kardesim 1:80 kiz da sanirim 1:59 boyunda. Abla tuhaf görünür muyuz diyor.. sadece bu iki soru isareti var aklinda.
kardeşiniz eşinin daha çok kazanmasını sorun etmiyorsa kendi diğer yorumlara kulağını kapamalı. ben bunu eşime sormuştum ben senden daha çok kazansam zoruna gider mi diye eşim bana tam tersi gurur duyarım demişti.
boy farkınıda sorun etmemeli yaaa ben de kısayım :)

Boy da sorun değil maaş da normal şartlarda. Ama kardeşiniz bunu sorun ediyor anlasınlan sorduğuna göre. Kızın ailesi bir şey demez de kardeşiniz kompleks yapar. Bu sorularla yola çıkılmaz. Ayrıca benim boyum 1.60 eşim 1.85 aramızda hiç sorun olmadı neden olsun ki? Bence çok şiriniz 😏😏

Bilemedim tek bu iki faktor yok ki evlilikte. Ama ilk bakista ben dis hekimi olsam memurla evlenmem tabi o da ayri bir konu. Ne kadar iyi ne kadar mukemmel olursa olsun.

Kardesiniz biraz daha tanisin,zaman gecirsin. Sonra duruma gore hareket eder.

Bence birbirlerinden hoşlanıp iyi anlaşabildikten sonra tüm bunlar çok önemsiz kalıyor.Bi ünlü basketbolcu vardı yabancı,kız arkadaşı kendisinin beline anca geliyodu ama o mutlulukları hiç gitmiyor gözümün önünden :KK51:

Back
X