- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
Cnm ben normal beyaz ekmek yiyorum fazla kalın kesmiyorum dilimleri. Sabah 2 dlm diğerlerinde 1 dlm yesem çok etkiler mi acaba?? Yanında yemekleri de az yicemInsallah bitanem yarin hepimiz icin guzel bir gun olsun
Tatlim bende kahvaltida 1 ve ya 2 dilim ince beyaz ekmek yiyorum ama sonra butun gun ekmek yemiyorum sende oyle yapsana ama yemeklerden kisma tabikiyagli tuzlu demiyorum az yagli , haslanmis ve ya firinda bisirib yeye bilersenCnm ben normal beyaz ekmek yiyorum fazla kalın kesmiyorum dilimleri. Sabah 2 dlm diğerlerinde 1 dlm yesem çok etkiler mi acaba?? Yanında yemekleri de az yicem
3 kğ nekadar sağlıklıKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
Tatlim bende kahvaltida 1 ve ya 2 dilim ince beyaz ekmek yiyorum ama sonra butun gun ekmek yemiyorum sende oyle yapsana ama yemeklerden kisma tabikiyagli tuzlu demiyorum az yagli , haslanmis ve ya firinda bisirib yeye bilersen
haftada3 kğ nekadar sağlıklıKızlar super tuyolarla haftada 3 kilo verdim sizinle beraber vermeye ne dersiniiiz :)))
haftada
3 kğ nekadar sağlıklı
Canim diete basladigin donemde ilk hafta 3 kilo saglikli cunki insan bedeninde olan odemler felan atiliyo onun icin zaten oyle gidiyo 2 ci 3 cu haftalarda azaliyorhaftada
3 kğ nekadar sağlıklı
Aynen tatlim bende oyle yazdim zaten ilk hafta normalİlk hafta 3 kg gitmesi normal değil mi her yerde karşımıza çıkıyo zaten vücuttaki ödemdir sudur gidiyo hepsi. Sonra yavaşlıyo zaten haftada 1-2 kg veriliyo ortalama olarak
ben anlamadım bu kür ne oluyor kızlar
kusura bakmayın kızlar ben her hafta 3 kğ sandım :)Aynen tatlim bende oyle yazdim zaten ilk hafta normal
Canim sebze agirlikli az yagli yemekler guzel tuzu da az tuketmeniz iyi biliyomusun ben netde okumusdum 1 gram tuz 200 ml suyu sakliyo bedende bende onun icin tuzu az tuketiyorum .Ekmeye kaldikda ise canim inan ki sabah yediyin o 2 dilim ekmekden vitamin alirsin merak etme cok acikirsanda kuru meyveler ,ceviz ,badem gibi cerezler ye inanki tok tutuyorGenelde sebze ağırlıklı oluyo yemeklerimz cnm zeytinyağlı. Çok tuz kullanmayız zaten eşimle. Ekmeksiz doymucakmışım gibi geliyo bana ama ne bileym kahvaltıdaki 2 dlm ekmek yeter mi ki? Ekmekten de alınan vitaminler varmış hani
Yok şekerim yaa keşke öyle olsa :)kusura bakmayın kızlar ben her hafta 3 kğ sandım :)
Ne kusuru tatlim olur oyle yalnislarkusura bakmayın kızlar ben her hafta 3 kğ sandım :)
Canim sebze agirlikli az yagli yemekler guzel tuzu da az tuketmeniz iyi biliyomusun ben netde okumusdum 1 gram tuz 200 ml suyu sakliyo bedende bende onun icin tuzu az tuketiyorum .Ekmeye kaldikda ise canim inan ki sabah yediyin o 2 dilim ekmekden vitamin alirsin merak etme cok acikirsanda kuru meyveler ,ceviz ,badem gibi cerezler ye inanki tok tutuyor
Tahminen 1 haftaya yakin oldu basladigimiz sporda yapiyo arkadaslar ama ben hala katilamadim .Sende bize katilsana bitanemne zaman başladınız diete.spor yapan var mı aranızda şekerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?