- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Geldiii ekipmanlarım ilk hedefim sıkılaşmak umarım olur 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerden aldın cnm ya bende alsam asıl belkım yaparım yuruyus yapıomda ne bılım :)Geldiii ekipmanlarım ilk hedefim sıkılaşmak umarım olur![]()
Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm
Kızlar eltim limonlu su yapıyor onun etkisi olabilir diyor :))) normalde her ay düzenliyim 5 gün geçti inanın kii korkuyomm
Kızlar sabah yapıyor aç karnına valla baya etkisi var limonlu su ve arkasından bir bardak su içiyor :))
Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bariYa bu limonlu suyu aslında gün boyu içebiliriz 1 litre su içine birkaç dilim limon atıp :) alkali bilmem ne diye muhabbet vardı ordan biliyorum. Kayınvalidem de diyodu işe yarıyo diye. O da yapıyo da :)
Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari![]()
nerden aldın cnm ya bende alsam asıl belkım yaparım yuruyus yapıomda ne bılım :)
Bence de haklısın canım. Merve sen bi test yap güzelim yaaMervee bence bu durumu bu gün neticelendir nolur nolmaz varsa bide yanlış bişi yapmamış olursun![]()
Benim de dijital ama kırasım geliyo uyuz şeyiKızlar dijital demi ibreli demi tartınıyorsunuz ? Dijitaller farklı ölçüyor sanki ya
Gider gider takma kafana eğer hamilelik gibi bi durum yoksa. Limonlu su iştah kapatıyo o yüzden iyi gelir tabi :)Ay kızlar yapalım valla :)) ben niye boyle oldum kızlar keşke tartılmasaydım adet olunca 1 kilo gitse bari![]()
Ayy hemen hemen :) biz de rahatlayalım yahuKızlar yapcam test alıcam birazdan :)) habee veririm size :))
Çıkamadım bebişi bırakcam eltime onun bebişte uyandı :) ama hastalancam sanki kızlar :))
Gülben ergen oynuyo reklam da oradan aldım yasak mı bilmiyorum telafuz edemedim ismini gerçi bütün sitelerde vardır topu + ebru şallı dvd 2 + spor lastiği 48 tl bişi değil pilates zaten en çok zayıf gösteren spor 70 olsa bile bi bakıyorsun 55 gibi duruyorlar en önemlisi bu bence