- 23 Ekim 2015
- 475
- 672
- 33
- 35
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
ben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyorKaç kilosun canım sen ya hep unutuyorum arkadaşların kilosunu
bende katılıyorum sana tatlım başaracaksın ve başaracağız :)İnşallah canım benim ya
Valla göbek için mekik diyorlar ama bilmiyorum ben de :) zayıflayınca o da gider yaa otomatikmanben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyorgöbek konusunda tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim :)
Canım göbeği eriten yoğurt kürü benim göbeğim çok az kaldı :)ben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyorgöbek konusunda tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim :)
şuanda onu yiyorum şekerim :)Canım göbeği eriten yoğurt kürü benim göbeğim çok az kaldı :)
iyiyiz tatlım sen nasılsınIyi aksamlar guzeller nasilsiniz bakalim
Canımm nerelerdeydiiinIyi aksamlar guzeller nasilsiniz bakalim
Tatlim eyer spor yapiyosan ebru sallinin super bi karin dvdsini dene derim cok etkili ama biraz zor istersen you tubede varben kendimi tanıtayım ben bu kilo verme işine başladığımda bebeğim 6 aylıktı şimdi 10 a girecek ve 78 kğydum başladım yeme şeklimi değiştirdim tabi zor oldu benim için ve arada diyetimi bozarakta olsa şuan 65.6 kğ ya düştüm.beni gören zayıfladığımı söylesede bana hep aynı geliyor ve benim en büyük sorunum göbek bir türlü gitmiyor şuan onun çabasındayım.göbeği vereyim derken diğer yerlerim eriyorgöbek konusunda tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim :)
Bu gun amcamlara gitmisdim ama hic kacamak yapmadim sizlerin gunu nasil gecdi?Canımm nerelerdeydiiin
Iyiyim guzelim sukurler olsun e iste hepimiz gibi bende zayiflamaya calisiyorum.Biraz zor tabiiyiyiz tatlım sen nasılsın
Bulgurlu sarma dışında süperim onuda 5 tanecik yedim zaten amaaan :))) akşam yulaf yedimBu gun amcamlara gitmisdim ama hic kacamak yapmadim sizlerin gunu nasil gecdi?
Sana iyi geceler bitanemkızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle kendinize cici bakın :)
İyi geceler tatlım yarın güzel haberlerini bekliyorum :))kızlar ben çıkıyorum yarın görüşmek dileğiyle kendinize cici bakın :)
Cok guzel tatlim boyle devam et ins tez zamanda kurtulcaz bu pis yaglardanBulgurlu sarma dışında süperim onuda 5 tanecik yedim zaten amaaan :))) akşam yulaf yedim
Amin canım sen neler yedin :))Cok guzel tatlim boyle devam et ins tez zamanda kurtulcaz bu pis yaglardan
Fark ediliyo canim ,bende 4 kiloya karar zayifladim arkadaslar hemen sormusdu diyet yapiyomusun diye .Testi yoxladinmi canim,Kızlar bugün test almaya gittiğimde eczacı bile sen baya incelmişsin dedi 3 kilo bile fark ediyor ya :)),
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?