- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))MerveeTunaa nerdesin kız beğenip beğenip kaçıyon :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))MerveeTunaa nerdesin kız beğenip beğenip kaçıyon :)
Canım hoş geldin bol yeşillik soğan çay tükettin mi sütün azalmaz :)) ekmeğin süte bi faydası yok tatlı süt yapmıyor canım emin ol buna benim sütümün taşması lazımdı o zaman ama şuanda daha kıvamlı sağlıklı beslendiğim için :)Ben de katılmak istiyoruuumm..71 kiloyum boyum 160. 83 le doğuma girdim 3.5 ayda toplam 12 kg gitti . Her zaman yapamasam da günde 1 saat yürüyorum.. Ama bebeği görmeye gelenler oldukça ikramlardan yiyorum malesef yoksa çok daha hızlı verebilirdim . Birde sütüm azalacak diye korkuyorum şu an doğum izindeyim eylülde 57 olmayı hedefliyorum bakalım olur inşallah
Anladım şekerim kapalı yerleri :) sen 1 ayda 4-5 kilo verirsin çok iyi gidiyosun çünkübnm de üst tarafım sıkıntılı yaa elma tipi vücudum var ve iğrenç yani
göbek de malum doğum hediyesi bende :)
Boy olmasa yandık valla canım :)ben 4 5 kılo nerde cnm ben 2 hafta da 1 kılo zor verıorum agır kılo verıorum malesefolsun sende ver duzelır bende rssmlerıne bakdm ıyısın yanı bebekden kalma oluyo oda duzelır
Gitti mi anneciğin şimdi :)Annem geldi canım ondan yazamadım ya :)))
aynen boydan kurtarıoz :)Boy olmasa yandık valla canım :)
Güzel menü bebeğim yok hala burda annem :))Yemeğimi yiyorum kızlar.4-5 kaşık taze fasulye,1 dlm ekmek,2 çiğ köfte,1 bardak ayran :)
Canım tartılıyorum iki gündür ben dün 60.8 çıktım bugün 60.2 :))kızlar tartı gununuz ne zaman benim ki pazar gunu oyuzden sordum
Cmts canımkızlar tartı gununuz ne zaman benim ki pazar gunu oyuzden sordum
Ay ne güzel bol vakit geçirin :)Güzel menü bebeğim yok hala burda annem :))
Eveeeettt akşama toparla canım biraz fazla olmuş. Sabah güzel yesen öyle olmaz. Ben de az önce 1 dlm kek yedim valla :) ama yedikten sonra tadı pek güzel gelmedi. Dün yememiştim hiç mesela, aramıyomuşum demekki olmasa. Hep eşim yüzünden,alıyo da alıyo ama yemiyorum :)
Hahha 1 kare çikolatadan bişy olmaz cnm ya kendimizi de ödüllendirmek lazım :) ben de düne göre -700 gr görsüm bugün. Dün 73,1 idi bugün 72,4 :)Evet bende farkettim sabah yiyince öğleni az yiyordum bugün kaçtı yaa akşam umarım tutabilirim kendimikekmiiii ımmmm hamurişi hastasıyım dün simit dışında 1 haftadır hamurişi yemedim
bu arada benim eşimde aynı 4.çekmece full abur cubur hatta şuan b,iliyo dikkat ettiğimi dün gece işten gelirken 2 tane bitter çikolata almış bitter ya bişey olmazmış o saattee
![]()
Canım ben de yapıyorum ama dozunda tabi. Hepsinin tadına bak ama birer lokma filanBen hala aynı kilodayım yerinde sayıyorum kaçamak yaparsam böyle olur tabi nasıl kurtulacam bu kaçamaklardan ya![]()
Canım hoş geldin bol yeşillik soğan çay tükettin mi sütün azalmaz :)) ekmeğin süte bi faydası yok tatlı süt yapmıyor canım emin ol buna benim sütümün taşması lazımdı o zaman ama şuanda daha kıvamlı sağlıklı beslendiğim için :)[/QUO
Moralim çok bozuluyoCanım ben de yapıyorum ama dozunda tabi. Hepsinin tadına bak ama birer lokma filan