- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.141
Evet ya lokurum benimkide aynı keşke küçük taba boyutuna ulaaşsaaaeneem ben ne biliim kendin buldun sandım noolcak ki kötü bişey diil ki kendin bulsan da
benimki deşuan aşureden dolma kazanına indim neyse ki ama tencere kıvamında değil
Kanka ben güllaç yedim ya hamile gibi aşerdim akşam yemeği güllaç yedm vallaPaylas paylas gozumuz doysun bzmde
Lokurum ben akşam yemeği niyetine güllaç yedm yahuHepinizin orucunu Allah kabul etsin kızlaaar afiyetler olsunn bol bol bol su için
Ah yavru kıyamam Allah kabul etsin İnşallahCnm acıkma filan yok da baş ağrısı var bugün sersem gibiyim
Tabiki lokuru mu L ler heryerde var lokurumuz bi dene
O da bi bakış açısı mervetoşLokurum ben akşam yemeği niyetine güllaç yedm yahu
Bence gayet hafif bir menü olmuş kanka fazlasıyla sağlıklı bunla kurtardıysan süperKızlar ben de 2 kepçe mercimek çorbası,4 kaşık filan etli türlü yemeği ve 1 dl ekmek yedim.şimdi de dondurma yiyorum. Suyu abartmadım o yüzden şişmedim :)
Bebeğim Allahtan baklava istemedim yada proftrl falansen de bitanesin bebeeem tişikkirler
O da bi bakış açısı mervetoşafiyet olsun ne diyim pazarı düşün allahtan hafif tatlı
Bence gayet hafif bir menü olmuş kanka fazlasıyla sağlıklı bunla kurtardıysan süper
Afiyet olsun canımmm dondurma ye tabi serin serinnn misKızlar ben de 2 kepçe mercimek çorbası,4 kaşık filan etli türlü yemeği ve 1 dl ekmek yedim.şimdi de dondurma yiyorum. Suyu abartmadım o yüzden şişmedim :)
Kanka ben güllaç yedim ya hamile gibi aşerdim akşam yemeği güllaç yedm valla
günadyın kızlar ne zmandır ara vermiştim bir haftadır yürümüyordum bugün 1 saat yürüdüm
günaydın kızlar ben oruç tutamıyorum, menü paylaşmıyorum arkadaşlara saygısızlık olmasın, ama kaçamak yok iyi gidiyorum bu kadar diyim
tamam canım o zaman akşam iftardan sonra paylaşırım toplu günlük menümübence paylasabılrısın bunu canımız cekcek dıye bısey yok ben sahurumu ıftarımı paylasdım zaten ınternette dunya menu var sureklı goruyoruz bısey olmaz aynen devam edelım yanı
tamam canım o zaman akşam iftardan sonra paylaşırım toplu günlük menümü
günaydın ne guzel yapmıssn bende dun aksam ıftardan snra dusunuyordum ama agırlık cokdu bugun bakalım:)
benim bacak ağrılarım çok fazlaydı
yürüyüşe başlayınca geçti hespi
sürekli oumaktan oluordur dedi dr
şimdi yürüyorum geçen hafta bi ara verdim şimdi yine başladım
gunaydınlarrrr
aksam ıftarda
hurma
corba yapmıs annem sehrıye corbası gıbı ama hamur acıp ıcıne kendı kesıp koymus
2 adet dolma yogurt salata
ara da 1 kurabıye 1 elma yesılcay bıde
sahura gelırsek
2 dılım ekmek ama buyuk olanlardan halk ekmekden almıs annem
ustune yumurta kasar domates bıber surup fırına vermıs ve cay bol su
günaydın ne guzel yapmıssn bende dun aksam ıftardan snra dusunuyordum ama agırlık cokdu bugun bakalım:)
bence paylasabılrısın bunu canımız cekcek dıye bısey yok ben sahurumu ıftarımı paylasdım zaten ınternette dunya menu var sureklı goruyoruz bısey olmaz aynen devam edelım yanı
E ama hiç protein yok yani bi ekmeğe sürülen yumurta bol karbonhidrat olmamış mı aslıcanımyani çok yememişsin miktar iyi bence ama tok tutucak mı acep
iftardan sonra da zor be kuşum ama işte az da olsa yürümek lazım yaa 20dk hızlı tempo bile kar bak süreyi uzatırsan gözünde büyür ama hiç yapmamaktansa 20dk bile yürüsen hızlı çok fayda eder
Benim zaten dün çok saçmaydı yani oruç tutucam diye beklerken regl olunca yanımda da pek bişey getirmemiştim işe gelriken garip bi gün oldubütün gün 2 muz 6 ceviz bir avuç karpuz çekirdeği bir avuç leblebi akşam da bi dilim baklava yedim okadar gittik orda bir lokma bile tatlı yemedim düşünün yani getirdiklerimi de erkek arkadaşıma falan getirdim içinden bi dilim aldım sadece aklım kalıcaktı yoksa
Bugün terrrtemiz bir başlangıç yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?