Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Tabiki lokuru mu L ler heryerde var lokurumuz bi dene
sen de bitanesin bebeeem tişikkirler

Lokurum ben akşam yemeği niyetine güllaç yedm yahu
O da bi bakış açısı mervetoşafiyet olsun ne diyim pazarı düşün allahtan hafif tatlı
Kızlar ben de 2 kepçe mercimek çorbası,4 kaşık filan etli türlü yemeği ve 1 dl ekmek yedim.şimdi de dondurma yiyorum. Suyu abartmadım o yüzden şişmedim :)
Bence gayet hafif bir menü olmuş kanka fazlasıyla sağlıklı bunla kurtardıysan süper

Bebeğim Allahtan baklava istemedim yada proftrl falan

gunaydınlarrrr

aksam ıftarda
hurma
corba yapmıs annem sehrıye corbası gıbı ama hamur acıp ıcıne kendı kesıp koymus
2 adet dolma yogurt salata
ara da 1 kurabıye 1 elma yesılcay bıde

sahura gelırsek

2 dılım ekmek ama buyuk olanlardan halk ekmekden almıs annem
ustune yumurta kasar domates bıber surup fırına vermıs ve cay bol su

günaydın kızlar ben oruç tutamıyorum, menü paylaşmıyorum arkadaşlara saygısızlık olmasın, ama kaçamak yok iyi gidiyorum bu kadar diyim

bence paylasabılrısın bunu canımız cekcek dıye bısey yok ben sahurumu ıftarımı paylasdım zaten ınternette dunya menu var sureklı goruyoruz bısey olmaz aynen devam edelım yanı

bence paylasabılrısın bunu canımız cekcek dıye bısey yok ben sahurumu ıftarımı paylasdım zaten ınternette dunya menu var sureklı goruyoruz bısey olmaz aynen devam edelım yanı
tamam canım o zaman akşam iftardan sonra paylaşırım toplu günlük menümü

benim bacak ağrılarım çok fazlaydı
yürüyüşe başlayınca geçti hespi
sürekli oumaktan oluordur dedi dr

şimdi yürüyorum geçen hafta bi ara verdim şimdi yine başladım

dogrudur hareketsızlıkden heryerımız agrıyor gercekden sende ara ara yap o zman bırakma

E ama hiç protein yok yani bi ekmeğe sürülen yumurta bol karbonhidrat olmamış mı aslıcanımyani çok yememişsin miktar iyi bence ama tok tutucak mı acep

günaydın ne guzel yapmıssn bende dun aksam ıftardan snra dusunuyordum ama agırlık cokdu bugun bakalım:)

iftardan sonra da zor be kuşum ama işte az da olsa yürümek lazım yaa 20dk hızlı tempo bile kar bak süreyi uzatırsan gözünde büyür ama hiç yapmamaktansa 20dk bile yürüsen hızlı çok fayda eder

Benim zaten dün çok saçmaydı yani oruç tutucam diye beklerken regl olunca yanımda da pek bişey getirmemiştim işe gelriken garip bi gün oldu bütün gün 2 muz 6 ceviz bir avuç karpuz çekirdeği bir avuç leblebi akşam da bi dilim baklava yedimokadar gittik orda bir lokma bile tatlı yemedim düşünün yani getirdiklerimi de erkek arkadaşıma falan getirdim içinden bi dilim aldım sadece aklım kalıcaktı yoksa

Bugün terrrtemiz bir başlangıç yaptım

kuzu bugun ıyıym ama baya doydum sahurda yumurta falan mı ekleseydm cevız yıcekdm oda ekmek cok gelınce yemedm aksam yemeklerım zaten kıymalıydı hep
aynen haklısın yuruyuse az da olsa yapıcam ınsallah canım
evet gunun hep aparatıf olmus tatlıya gelırsek antepden gelmıs yenmez mı o ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…