- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.161
kuzu bugun ıyıym ama baya doydum sahurda yumurta falan mı ekleseydm cevız yıcekdm oda ekmek cok gelınce yemedm aksam yemeklerım zaten kıymalıydı hep
aynen haklısın yuruyuse az da olsa yapıcam ınsallah canım
evet gunun hep aparatıf olmus tatlıya gelırsek antepden gelmıs yenmez mı o ya
kuzu bugun ıyıym ama baya doydum sahurda yumurta falan mı ekleseydm cevız yıcekdm oda ekmek cok gelınce yemedm aksam yemeklerım zaten kıymalıydı hep
aynen haklısın yuruyuse az da olsa yapıcam ınsallah canım
evet gunun hep aparatıf olmus tatlıya gelırsek antepden gelmıs yenmez mı o ya
Aslıcım bi de orda yemekleri çok yiyince tatlı hiç yiyemedik doyunca kimsede tatlı yiycek yer kalmadı biraz saçmaladık yani aç gözlülüktene artık getirdiklerimi de erkek arkadaşıma vericektim eve götürücekti bari dedim bir dilim yiyim evde bırakmadım zaten hepsini verdim ona
Kuzum yani düğün yaklaşıyor diye söylüyorum 20 dakikacık yatırım düğüne balayına
Evet ekmek baya var cevize gerek yokmuş haklısın ama bence sahurda o ekmekten bir dilim yiyip yanında bi haşlanmış yumurta yesen daha iyi olabilirdi sanki balım
bu aksam o zman corba 1 dolma belkı yanına da tavuk alıyım dıyorum ekmeksız sence nasıllokur
Yani 1 kepçe çorba 1 dolma 2 tavuk baget ve yoğurt salata mesela iftar...
Sahurda da öyle büyük dilimden 1 dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak süt 2-3 hurma domates salatalık falan mesela 2 kk peynir ya da iftarın aynısı
benimde bacaklar zayıf popo desen hiç yok ama göbek öndeben de üstten veriyorum basen kalıyo o da gitmiyor valla off gerçekten
ben yazmadım sahurumu ilk gün sarma ve 1bucuk lt su ile yapmıştım iftarım ise ilk önce su ile açtım hemde 3 bardak sonra 5dk bekledim bi kase tavuk çorbamı içtim yine kalktım yarım saat falan sonra semizotu kavurmuştum ondan üç kaşık tavuk haşlama salata ve ayran tukettım.geç olduğu için yarım saat sonra yarım saat yuruyuş yaptım 10 15 dk dinlendim ve karın çalışması yaptım 12 buçukta yattım ve saat 2 de sahura kalktım sahurda 2 yumurta bol salatalık domates 5 yeşil zeytin peynir baharatlı yoğurt ve yeşil çay içtim :)biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
yoğurt ve sütün göbek eritmeye etkisi var diyolar keşke basen eriticek bir yiyecek olsabenimde bacaklar zayıf popo desen hiç yok ama göbek önde
Kızçeler napıyorsunuz nasıl geçiyo gününüz :)
Ben bugün biraz daha iyiyim sahurda ilaçlarımı içmiştim ağrım sızım kalmamış çok şükür.
Akşam iftarımı yazmıştım zaten,dondurmA dışında kaçamak olmadı. Sahurda da 2 dl ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim.
bişeyde yememıssnkı bu sıskınlık neden acabaKızlar ben dün iftar
çorba
cacık
tatlı
sonra o kadar sistim ki su ve soda
sonra bir şey yiyemedim sahurda da az karpuz ve su içtim yine
şu an iyiyim ama bu şişkinliğe bir çözüm var mı?
bişeyde yememıssnkı bu sıskınlık neden acaba
bilemedim ki canım yaa su mu şişirdi acaba
kayısı falan yiyeceğim bugun bakalım
kayısı pesnden su falan ıc belkı ıyı gelır canm yesılcay kullanıyormusun belkı oda ıyı gelır.
tutuyorum canım dunu çok rahat atlattım inşallah bugunude atlatırım.bu arada kaçamak olarak 1 buçuk şekerlı kurabiye yemiştim yazmayı unuttum :)afıyet olsun aksam guzelmıs baya kacamaksız
sabah ekmeksız oruc tutabılıosan ne gzl
Bence de al canım onlar anlaşılmıyo gerçektenbugun zaten tost ekmeklerınden alcam o buyuklerden almıs annem olcuyu anlamıyorum ole dedgn gıbı uygulucam bugun bakalım
ben yazmadım sahurumu ilk gün sarma ve 1bucuk lt su ile yapmıştım iftarım ise ilk önce su ile açtım hemde 3 bardak sonra 5dk bekledim bi kase tavuk çorbamı içtim yine kalktım yarım saat falan sonra semizotu kavurmuştum ondan üç kaşık tavuk haşlama salata ve ayran tukettım.geç olduğu için yarım saat sonra yarım saat yuruyuş yaptım 10 15 dk dinlendim ve karın çalışması yaptım 12 buçukta yattım ve saat 2 de sahura kalktım sahurda 2 yumurta bol salatalık domates 5 yeşil zeytin peynir baharatlı yoğurt ve yeşil çay içtim :)biraz uzun oldu kusura bakmayın kızlar
Kızçeler napıyorsunuz nasıl geçiyo gününüz :)
Ben bugün biraz daha iyiyim sahurda ilaçlarımı içmiştim ağrım sızım kalmamış çok şükür.
Akşam iftarımı yazmıştım zaten,dondurmA dışında kaçamak olmadı. Sahurda da 2 dl ekmekle kahvaltılık bişeyler yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?