- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #7.181
gebelik vardır belki diye bitki çayı içmiyorum canım ama bakalım inşallah kayısı ve su iyi gelir
tutuyorum canım dunu çok rahat atlattım inşallah bugunude atlatırım.bu arada kaçamak olarak 1 buçuk şekerlı kurabiye yemiştim yazmayı unuttum :)
valla ben de merak ettim senin bebişigebelik vardır belki diye bitki çayı içmiyorum canım ama bakalım inşallah kayısı ve su iyi gelir
valla ben de merak ettim senin bebişitest yapsan aslında olmaz mı
Aysun yoook merve yoook nerdeler ki
Cnm aksamkı yemeklerle aynı olcak mercimek çorbası etli türlü yemeği vs işte. Başka birşey yapar mıyım bilmiyorum şu an ama tatlı var evde tatlı yicem :)hosgeldın tatlım..
ıyıydı menun sahurda ıyımıs bugun ne var menunde bakalım
Cnm aksamkı yemeklerle aynı olcak mercimek çorbası etli türlü yemeği vs işte. Başka birşey yapar mıyım bilmiyorum şu an ama tatlı var evde tatlı yicem :)
lokur um canım kankam napiyim ya uyku modu bebiş filan tırmalıyom evet akşam iyi geçti ama canım tatlı istiyor akşam kesin yicem :)
Slm herkesee
Yoğunluktan yazamadım kızlar
Nasılsınız ne var ne yok?
Akşam yemek sonrası fırsat olmuyo hep bi koşuşturmacayla geçince yazamadım
Iftarda önce 3 bardak su içtim sonra 1 kase şehriye çorbası, salata ve yoğurt, 2-3 dilimde karpuz yedim. Yemek sonrası dışarı çıktık gelincede 11 buçuk gibi meyve yedim
Suyu 3 lt yapamıyorum zaman çok kısıtlı olunca içilmiyo yaa
Sahurda da yumurta peynir salatalık domates süt 2 dlm tt ekmekle kahvaltı yaptım
Yalnız bi sorunum var nerdeyse 84 çıkıyorum tartıda nooluyo anlamadım kilo yüksek olmasına rağmen doğru dürüst kilo veremedim bile, fazla kilodan düşmek daha kolay oluyo diye tahmin ediyorum.millet çatır çatır zayıflıyo bende tık yok moralim bozuluyo artık yaaaa
Neler oluyo anlamıyorum canım yaa,Ya aslında çok da güzel besleniyosun kaçamağın yok herşey gayet olması gerektiği gibi kesinlikle başka bi neden var yani troid bezlerin mi çalışmıyo acaba gittim tahlil yaptırdım demiştin sanırım canım ama acaba başka bir yere mi gitsen farklı bi yer de mi yaptırsan
Slm herkesee
Yoğunluktan yazamadım kızlar
Nasılsınız ne var ne yok?
Akşam yemek sonrası fırsat olmuyo hep bi koşuşturmacayla geçince yazamadım
Iftarda önce 3 bardak su içtim sonra 1 kase şehriye çorbası, salata ve yoğurt, 2-3 dilimde karpuz yedim. Yemek sonrası dışarı çıktık gelincede 11 buçuk gibi meyve yedim
Suyu 3 lt yapamıyorum zaman çok kısıtlı olunca içilmiyo yaa
Sahurda da yumurta peynir salatalık domates süt 2 dlm tt ekmekle kahvaltı yaptım
Yalnız bi sorunum var nerdeyse 84 çıkıyorum tartıda nooluyo anlamadım kilo yüksek olmasına rağmen doğru dürüst kilo veremedim bile, fazla kilodan düşmek daha kolay oluyo diye tahmin ediyorum.millet çatır çatır zayıflıyo bende tık yok moralim bozuluyo artık yaaaa
Neler oluyo anlamıyorum canım yaa,
Kan tahlili hormon tahlili hepsini yaptırdım, dr insülin direnci var ama fazla değil kilo kontrolü yaparsan düşer beslenmene dikkat et dedi uzun zamandır dikkat etmeme rağmen tık yok sinirlerim bozuldu iyice
Ramazan sonrası başka bi dr a gideyim en iyisi
Ben de oruç değilim ama burda herkes oruç köşe bucak bişeyler kemirmeye çalışıyorumherkes ruh gibi bana da bi rehavet çöktü ye ye ama az ye dün menülerin süperdi
Ahahha kanka ya biliyorum sen de bir nebze oruçlu gibisindir şimdi oradaBen de oruç değilim ama burda herkes oruç köşe bucak bişeyler kemirmeye çalışıyorumherkes ruh gibi bana da bi rehavet çöktü ye ye ama az ye dün menülerin süperdi
Neler oluyo anlamıyorum canım yaa,
Kan tahlili hormon tahlili hepsini yaptırdım, dr insülin direnci var ama fazla değil kilo kontrolü yaparsan düşer beslenmene dikkat et dedi uzun zamandır dikkat etmeme rağmen tık yok sinirlerim bozuldu iyice
Ramazan sonrası başka bi dr a gideyim en iyisi
Ahahha kanka ya biliyorum sen de bir nebze oruçlu gibisindir şimdi orada
Evet yicem ama az yicemmmm
Off baklava mıBen de dün akşam 1 dilim baklava yedim kankaama hiç tatlı yemedik antepte getirdiklerimde evde durmıycaktı erkek arkadaşıma vericektim bir tanecik çaldım içinden
Evet başka bir dr a gitcem artık başka yapacak birşey yokcanım lokurun dedıgı gıbı tekrar bı yaptırsan tahlıl mesela annemde dıyette bı zayflayamıyor o kdr dıkkat edıyor anlamadk onunda troıdlerı bıraz agır calısıor ama ınsann sınırı bozuluyor yanı o kdr dıkkat edıyorsnz bısey gormeynce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?