Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ah oynayabılsem yavru keskem dugunde kasıntı kasıntı ay ne zor ya ama atlattım gıttı vıdeoları merk edıyorum :)

hadı ya sende tikilerdensın desene lokurum bende smdı bu hafta sacları kestırcem.

ünv.de kızıl olmazsa olmuyor diyip 2 bucuk senedir bende kızılım
salsaya gideceğim 1 ay sonra

benim boyumda 1.62 ama 54 fena durmuyordur diye düşünüyorumda
tabi insan istedigi kiloda mutludur , ben 76 yım feciyim yani birde simit varki görme kamyon lastigi takmışım sanki belime
Kuzum bu kadar üzülme ben sanki farksızmıydım hala beter bi simitle geziyorum ve popoyla :)) ümitsiz olma bak başarıcaksın sabır selamet azim :) biz istersek her şeyi yapabiliriz kuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyor ki :) kilocuklar gitsin daha rahat yeriz hem

Waaaaş oda neymiş tövbe güldürdün lokurum valla tam sınav üstü

Evet bende hep internetten geçmiş soruları çözdüm ve 94 l le kazandım direksiyonuda geçtim suan araba kullanabiliyor um çok güzel biseyinş kazanirsin mervecim
Vaoooov bebeğim ne kafaymış helal olsun çıkabildiğim en yüksek denemelerde 84 oldu oda şans eseri diğerleri 54 60 70 falan filan yani bakalım Takdiri İlahi diyip bitter çikolatamı yiyip Bismillahla giricem Allah kazanmayı nasip eder İnşallah kuzum sağol

İnşallah canim teşekkür ederim. Sen azicik bir ders alsan gayet iyi bir sürücü olursun. Benim daha cooookkk uzun bir yolum var. Sinavlari gececem de ehliyet alacam da sonra pratik yapacam
Canım öyle deme benm yarn sınav bak geçersem önümde 1 ay kalıyor Allah nasip ederse :)

MASALLAHIN VAR KUZUM HARIKASIN YA IYI VUCUT YAPDIN DARISI BASIMIZA :)

kızıl unı yası sanırım bende lısede yapmısdım hala sevıyorum ama cok cbk akıyor dıe cesaretım yok bende ufak bı tutam pembe dusunuyorum :):)
salsada guzel bende mezdeke falan dusunmusdum su kasıntılık gıtsn dıe ama olmadı :):)
az önce suffle yedim pişmanım
şimdi üstüne salatalık yiyorum
az sonra limonlu acı biberli yoğurt yiycem

afıyet olsn bende dun domdurma bu sabah pogca oh oh yemeyle devam pazartesı baslıoz artk :)

Günaydın kızlar,dün giremedim ya evi toparla bebişle ilgilen derken.

Sabah kahvaltım
1 dl ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
6 zeytin.

Dün öğlen 1 dl ekmekle birkaç kaşık yoğurt yemiştim

Akşam üstü muz,fındık ve leblebi atıştırdım.
Akşam da 1 dl ekmekle azıcık patates kızartması salata ve et yemiştim yarım bardak da kola içmiştim. :)

asl1can kuzum evliyken gerçekten zor oluyo dikkat etmesi. Sen yine istediğinden ye ama miktarına dikkat etsen yeter kuzum keyif almaya bak boşver :)

kuzum benım gunaydınn

evet bı kac gun kaCamak oldu bu sabah anneme geldım ıse gıtmeden onlara pogca alm derken bırlıkde yedk aksam domdurmayıda esımle yedk yoksa kofte bulgur yemısdm ama dedm daha domdurma yok tek hafta sonu yoksa ıkımız ıcınde ıyı olmucak :)

Heheh afiyet olsun kuzum boşver çok takılma ya yemeklerini az yiyosun gider illaki kilo :)

İşte biz normal insanlarız canım nispeten kızıl boyatıyoruz salsaya falan gidiyoruz
Aksam zaten çok Yemişsin bide sufle hiç iyi olmamış bence sabah düzgün kahvaltı etmemissin diye böyle olmus
Katılıyorum

Allah zihin açıklığı versin mervecim inşallah güzel geçer sınavın

MASALLAHIN VAR KUZUM HARIKASIN YA IYI VUCUT YAPDIN DARISI BASIMIZA :)

Hee sorma aslıcım ne vücut tatilden döndüm dikkat ediyim bayrama kadar diyorum hergün bişey çıkıyo bugün sakin allahtan ama dün fenaydı yani tabii önceye göre çokşükür ama toparlanmam lazım artık

Kanka valla süpersin sen cozutunca da benim kadar cozutmuyosun dünü anlatamam yani bütün gün kurabiye yedim diyebilirim ayrıca mayonezli garnitürlü makarna salatası yapmıştım ondan koca bi tabak falan 5 ten sonra bişey yemedim ama 5 e kadar

Günaydın bebikleeer

Düne bir çizgi çekerek bugüne tertemz bir başlangıç yaptım

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
1 domates 2 salatalık
1 de şu wasalar var ya arası peynirli falan oluyo onlardan 1 paket

şimdi de yeşil çay içtim bugün bol miktarda yeşil çay içmeyi planlıyorum çaykurun açık yeşilçayını aldım

dün bütün gün çok yedim kurabiyeler makarnalar ama asıl sabah yedim zaten sonra ara ara gidip gelip bir iki minik kurabiye biraz makarna falan saçma sapan neyse 6 dan sonra bişey yemedim evde de maydonoz limon taze zencefil zerdeçal yeşil çay tane kararbiber hepsini kaynattım ondan içtim 2 kupa yatana kadar sabah da içtim 1 kupa daha

bakalım kuzum pazartesı bı bısmıllah dıyıp baslamayı düşünüyoruz inşallah.

Aslıcım dondurma yine en masumu bence yani hamur işi asıl problem ve midem mahvoldu dün yaa bütün gece yandı yani tatilde de çok yedim ama işte tatlı dondurma alan yemiştim ama hamur işleri midemi mahvediyo artık galiba

gerçi sen de sabah poğaçayı gömmüşsün pazartesi lütfennn artık kendimize gelelim bu ne yaa 1 kilo verene kadar canımız çıktı ayda 2 kilo anca veriyoduk yani şimdi 1-2 hafta yiyip 1 ayda verdiğimizi almayalım ya yaışmadan verelim

canım benım gayet ıyısın topartlarsn sen snrasında epey dıkkat edıyorsun zaten bı gunden bısey olmaz.

canım aynen domdurma masum ama o pogca olmadı annemlere alım dedm bende dayanamadım aynen pazartesı bı dur dıcem bana da tatıl de yıyınce fazla gelıyordu ama smdı alısdı bünye löp löp gidiyor ya :):) esımede dedm domdurmada yok artk sporada bırlıkde gıdelm dedm bakalım napcaz aynen vermek zaten zor bıde alması kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…