- 15 Mayıs 2016
- 248
- 484
- 18
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.661
ah oynayabılsem yavru keskem dugunde kasıntı kasıntı ay ne zor ya ama atlattım gıttı vıdeoları merk edıyorum :)
hadı ya sende tikilerdensın desene lokurum bende smdı bu hafta sacları kestırcem.
Aksam zaten çok Yemişsin bide sufle hiç iyi olmamış bence sabah düzgün kahvaltı etmemissin diye böyle olmusaz önce suffle yedim pişmanım
şimdi üstüne salatalık yiyorum
az sonra limonlu acı biberli yoğurt yiycem
Kuzum bu kadar üzülme ben sanki farksızmıydım hala beter bi simitle geziyorum ve popoyla :)) ümitsiz olma bak başarıcaksın sabır selamet azim :) biz istersek her şeyi yapabiliriz kuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyor ki :) kilocuklar gitsin daha rahat yeriz hembenim boyumda 1.62 ama 54 fena durmuyordur diye düşünüyorumda
tabi insan istedigi kiloda mutludur , ben 76 yım feciyim yani birde simit varki görmekamyon lastigi takmışım sanki belime
Waaaaş oda neymiş tövbeBen ne yapsam acabaay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi
Vaoooov bebeğim ne kafaymış helal olsun çıkabildiğim en yüksek denemelerde 84 oldu oda şans eseri diğerleri 54 60 70 falan filan yani bakalım Takdiri İlahi diyip bitter çikolatamı yiyip Bismillahla giricem Allah kazanmayı nasip eder İnşallah kuzum sağolEvet bende hep internetten geçmiş soruları çözdüm ve 94 l le kazandım direksiyonuda geçtim suan araba kullanabiliyor um çok güzel biseyinş kazanirsin mervecim
Canım öyle deme benm yarn sınav bak geçersem önümde 1 ay kalıyor Allah nasip ederse :)İnşallah canim teşekkür ederim. Sen azicik bir ders alsan gayet iyi bir sürücü olursun. Benim daha cooookkk uzun bir yolum var. Sinavlari gececem de ehliyet alacam da sonra pratik yapacam
Ben valla öyle ne biliyim yaa yiyemiyorum hele çok yakınımsa dolanmaktan zaten yiyemem de bi tıkanıyorum
yaşlanınca da bu halimizi beğenmeyiz sanırım gerçi giyim tarzım biraz değşti üniversiteye göre ama saçlarım aynı bi de artık zayıfım
ünv.de kızıl olmazsa olmuyor diyip 2 bucuk senedir bende kızılım
salsaya gideceğim 1 ay sonra
az önce suffle yedim pişmanım
şimdi üstüne salatalık yiyorum
az sonra limonlu acı biberli yoğurt yiycem
asl1can kuzum evliyken gerçekten zor oluyo dikkat etmesi. Sen yine istediğinden ye ama miktarına dikkat etsen yeter kuzum keyif almaya bak boşver :)
Heheh afiyet olsun kuzum boşver çok takılma ya yemeklerini az yiyosun gider illaki kilo :)kuzum benım gunaydınn
evet bı kac gun kaCamak oldu bu sabah anneme geldım ıse gıtmeden onlara pogca alm derken bırlıkde yedk aksam domdurmayıda esımle yedk yoksa kofte bulgur yemısdm ama dedm daha domdurma yok tek hafta sonu yoksa ıkımız ıcınde ıyı olmucak :)
İşte biz normal insanlarız canım nispeten kızıl boyatıyoruz salsaya falan gidiyoruzünv.de kızıl olmazsa olmuyor diyip 2 bucuk senedir bende kızılım
salsaya gideceğim 1 ay sonra
KatılıyorumAksam zaten çok Yemişsin bide sufle hiç iyi olmamış bence sabah düzgün kahvaltı etmemissin diye böyle olmus
Vaoooov bebeğim ne kafaymış helal olsun çıkabildiğim en yüksek denemelerde 84 oldu oda şans eseri diğerleri 54 60 70 falan filan yani bakalım Takdiri İlahi diyip bitter çikolatamı yiyip Bismillahla giricem Allah kazanmayı nasip eder İnşallah kuzum sağol
MASALLAHIN VAR KUZUM HARIKASIN YA IYI VUCUT YAPDIN DARISI BASIMIZA :)
Günaydın kızlar,dün giremedim ya evi toparla bebişle ilgilen derken.
Sabah kahvaltım
1 dl ekmek
1 kk peynir
Yarım domates
6 zeytin.
Dün öğlen 1 dl ekmekle birkaç kaşık yoğurt yemiştim
Akşam üstü muz,fındık ve leblebi atıştırdım.
Akşam da 1 dl ekmekle azıcık patates kızartması salata ve et yemiştim yarım bardak da kola içmiştim. :)
Heheh afiyet olsun kuzum boşver çok takılma ya yemeklerini az yiyosun gider illaki kilo :)
bakalım kuzum pazartesı bı bısmıllah dıyıp baslamayı düşünüyoruz inşallah.
İşte biz normal insanlarız canım nispeten kızıl boyatıyoruz salsaya falan gidiyoruz
Katılıyorum
Allah zihin açıklığı versin mervecim inşallah güzel geçer sınavın
Hee sorma aslıcım ne vücuttatilden döndüm dikkat ediyim bayrama kadar diyorum hergün bişey çıkıyo bugün sakin allahtan ama dün fenaydı yani tabii önceye göre çokşükür ama toparlanmam lazım artık
Kanka valla süpersin sen cozutunca da benim kadar cozutmuyosun dünü anlatamam yani bütün gün kurabiye yedim diyebilirim ayrıca mayonezli garnitürlü makarna salatası yapmıştım ondan koca bi tabak falan 5 ten sonra bişey yemedim ama 5 e kadar
Aslıcım dondurma yine en masumu bence yani hamur işi asıl problem ve midem mahvoldu dün yaa bütün gece yandı yani tatilde de çok yedim ama işte tatlı dondurma alan yemiştim ama hamur işleri midemi mahvediyo artık galiba
gerçi sen de sabah poğaçayı gömmüşsünpazartesi lütfennn artık kendimize gelelim bu ne yaa 1 kilo verene kadar canımız çıktı ayda 2 kilo anca veriyoduk yani şimdi 1-2 hafta yiyip 1 ayda verdiğimizi almayalım ya yaışmadan verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?