Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

O güzel vücut lu kadınları esin görüp senden bahane bulmasin

onu bende dusundum özlemcım snra o yuzden cebmde saklamayı planlıyorum :):)

senıde beklıoyoruz özlem napalım hep dıyetmı yapcaz barı direkde spor yaparız bz :):)
Yani çok estetik duruyodu allah var kötü değidli ama çok cüretkar bir davranış şuan şirketin gündem maddesi bu

baya iyi madde ama dıkkat edın orda bı dırekde yapmasn dansını :):)

Sağol canim benim. Araba kullanmayi hic bilmiyorum. Bakici daha arastirmadik tatlim tayin isteme durumum var benim o yüzden beklemedeyiz halen.

Ne diyim ki yani sonuçta tırmanabilmiş ters falan da dönmüş başlangıç için iyiydi ilerletir bence

Stüdyo falan da var ortam müsait ilerletince bi gösteri olabilir

Sağol canim benim. Araba kullanmayi hic bilmiyorum. Bakici daha arastirmadik tatlim tayin isteme durumum var benim o yüzden beklemedeyiz halen.

anladım cnm hakkınızda hayrlısı olsun ınsallah. bende kullanmayı bılmıorm bılsem belkı heves ederm ama ders almak ıstıyrum ya.
Ne diyim ki yani sonuçta tırmanabilmiş ters falan da dönmüş başlangıç için iyiydi ilerletir bence

fenaymıs kız ısı bılıyor laf dedırtmeyıkk :):)
Stüdyo falan da var ortam müsait ilerletince bi gösteri olabilir

bızıde cagır lutfenn dıkkat et sızede ders vermesn orda :):):)

İnşallah canim teşekkür ederim. Sen azicik bir ders alsan gayet iyi bir sürücü olursun. Benim daha cooookkk uzun bir yolum var. Sinavlari gececem de ehliyet alacam da sonra pratik yapacam

Biliyor ya doğuştan yetenekli bence off dedikoduya gell guybette sınır tanımadım bugün ama yani ben bilimsel yaklaşıyorum amacım dedikodu diiil

İnşallah canim teşekkür ederim. Sen azicik bir ders alsan gayet iyi bir sürücü olursun. Benim daha cooookkk uzun bir yolum var. Sinavlari gececem de ehliyet alacam da sonra pratik yapacam

kuzum onları gecersın ne guzel kullanmayı bılıyorsun ne bılım bende cesaret pek yok bıde esımde saolsn hıc ogretm demez cok kullanmamı ıstemez ama ona ınat ogrenıcem :)
Biliyor ya doğuştan yetenekli bence off dedikoduya gell guybette sınır tanımadım bugün ama yani ben bilimsel yaklaşıyorum amacım dedikodu diiil

hep yemek mı konuscaz yavru dedıkodu arada iyidir. ama degısık gercekden ama zaten cok renklı sac bellıymıs smdı bende sacıma bı tutam pembe ıstıyordum bende de o enerjıyı goruyorum

bi tutamdan bişey olmaz anca mezdeke oynarsın bi tutamla aslıcanım

Benim de üniversitede saçlarım küttü yine ama arkada belime kadar örgüm vardı ve kızıldı ama anca latin danslarına gidebildim

bi tutamdan bişey olmaz anca mezdeke oynarsın bi tutamla aslıcanım

ah oynayabılsem yavru keskem dugunde kasıntı kasıntı ay ne zor ya ama atlattım gıttı vıdeoları merk edıyorum :)
Benim de üniversitede saçlarım küttü yine ama arkada belime kadar örgüm vardı ve kızıldı ama anca latin danslarına gidebildim

hadı ya sende tikilerdensın desene lokurum bende smdı bu hafta sacları kestırcem.

ah oynayabılsem yavru keskem dugunde kasıntı kasıntı ay ne zor ya ama atlattım gıttı vıdeoları merk edıyorum :)

hadı ya sende tikilerdensın desene lokurum bende smdı bu hafta sacları kestırcem.

Tiki değil d ebiraz entel bi tiptim galiba komiktim yaa kadife ceketler falan amaaan şimdi spor ayakkabı anca

Tiki değil d ebiraz entel bi tiptim galiba komiktim yaa kadife ceketler falan amaaan şimdi spor ayakkabı anca

yavru hepımız oleydk sen benım eskı resmlerı gorsen uzun etekler dız altı etekler renklı bole o resmlerın yok olması lazm

yavru hepımız oleydk sen benım eskı resmlerı gorsen uzun etekler dız altı etekler renklı bole o resmlerın yok olması lazm

Ayy evet hele benim lise haliimm gözlüklü tombik bir inek öğrenci tipi

Son düzenleme:
Ayy evet hele benim lise haliimm gözlüklü tombik bir inek öğrenci tipi

AHAHAHAHAH AY NE ILTIFAT ETTIK KENDIMIZE :):) ACABA YASLANNCA DA BU HALIMIZE NE DICEZ :):)
akşama dügün var kızlar yemekli ama bir tek mezelerden ve salata yemeyi düşünüyorum.

YEMEKDE YIYEBILIRSIN KI MASUM COK AGIR BISEY OLMAZ SANIRIM.
Mantıklı bence, bi de ben öyle ortamlarda hiç yiyemem

NIE KIZ YENMEZ MI DIYORUM AMA BENDE DUGUNDE MEZE GELDI DEDM KENDIMI TIKAMIM ANA YEMEGI YERM SONRA YEMEDM PEK YIYEMEM HEP AYNI HATAYI YAPARM :):)

Ben valla öyle ne biliyim yaa yiyemiyorum hele çok yakınımsa dolanmaktan zaten yiyemem de bi tıkanıyorum

yaşlanınca da bu halimizi beğenmeyiz sanırım gerçi giyim tarzım biraz değşti üniversiteye göre ama saçlarım aynı bi de artık zayıfım

kızzlar dün akşam bi sürü şey yedim ama gün dikkat ettim
sabah tartıldım 60.9 çıktım
dün çok çok yeşil çay içmiştim fayda etti yediğime dikkat etmesemde

bu gün kahvaltı:
1 dilim peynir
bolca kuuru üzüm

akşam:2 dilim ekmek
2 tabak tarhana çorbası yani 4 kepçe
ama tarhana çorbası kremalı ve peynirli
2 dilim ekmek
ama şu an aç hissediyorum hala kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…