- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.641
O güzel vücut lu kadınları esin görüp senden bahane bulmasin
Ayy ilahi asli
Yani çok estetik duruyodu allah var kötü değidli ama çok cüretkar bir davranış şuan şirketin gündem maddesi bu
bılıyorsan kullanmayı tabıkı al cnm senn ıcın cok rahatlık olurdu harbı zor işmiş ya unutması senı aman su ulasımlar cok zor gercekden. Allah yardımcın olsun kuzum bebıse buldunuz mu bakıcı bu arada.
yerimm senı ben ya sen cok yememıssındır bence.
edelım edelım :):) sen cıddı mısın sen ya özentı mı bu kız direk dansı ne oluyor aklıma sey geldı bıldıgın evdekı dırek ona yapısarak dans mı yapıyor dıyeydn amac ne :):):)
ıyı yaptn bazen oluyor öle malesef ama gene faydalı seyler canım. bızım karsıda evımız vardı bahcede ıncır agacı ordan demek cok severm ben herkez bılmez.
yakınsın genede
ahahahaha bıde ılerletırsın demıssın ya sankı cok ıyı bılıyor gıbı lokur harıkasın ya :):) zamnında cok ılgı alanımdı turk fılmlerınde takıp ederdım dıyeydın ya :):)
ben göbek havası yapamıyorum daha direkde neymıs :):):)):)
tamam kuzu topuklular tamamda bıkını altı dusundurdu bu vucutda :):)
Stüdyo falan da var ortam müsait ilerletince bi gösteri olabilironu bende dusundum özlemcım snra o yuzden cebmde saklamayı planlıyorum :):)
senıde beklıoyoruz özlem napalım hep dıyetmı yapcaz barı direkde spor yaparız bz :):)
baya iyi madde ama dıkkat edın orda bı dırekde yapmasn dansını :):)
Sağol canim benim. Araba kullanmayi hic bilmiyorum. Bakici daha arastirmadik tatlim tayin isteme durumum var benim o yüzden beklemedeyiz halen.
Ne diyim ki yani sonuçta tırmanabilmiş ters falan da dönmüş başlangıç için iyiydi ilerletir bence
Stüdyo falan da var ortam müsait ilerletince bi gösteri olabilir
anladım cnm hakkınızda hayrlısı olsun ınsallah. bende kullanmayı bılmıorm bılsem belkı heves ederm ama ders almak ıstıyrum ya.
fenaymıs kız ısı bılıyor laf dedırtmeyıkk :):)
bızıde cagır lutfenn dıkkat et sızede ders vermesn orda :):):)
anladım cnm hakkınızda hayrlısı olsun ınsallah. bende kullanmayı bılmıorm bılsem belkı heves ederm ama ders almak ıstıyrum ya.
fenaymıs kız ısı bılıyor laf dedırtmeyıkk :):)
bızıde cagır lutfenn dıkkat et sızede ders vermesn orda :):):)
İnşallah canim teşekkür ederim. Sen azicik bir ders alsan gayet iyi bir sürücü olursun. Benim daha cooookkk uzun bir yolum var. Sinavlari gececem de ehliyet alacam da sonra pratik yapacam
Biliyor ya doğuştan yetenekli benceoff dedikoduya gell guybette sınır tanımadım bugün ama yani ben bilimsel yaklaşıyorum amacım dedikodu diiil
kuzum onları gecersın ne guzel kullanmayı bılıyorsun ne bılım bende cesaret pek yok bıde esımde saolsn hıc ogretm demez cok kullanmamı ıstemez ama ona ınat ogrenıcem :)
hep yemek mı konuscaz yavru dedıkodu arada iyidir. ama degısık gercekden ama zaten cok renklı sac bellıymıs smdı bende sacıma bı tutam pembe ıstıyordum bende de o enerjıyı goruyorum
kuzum onları gecersın ne guzel kullanmayı bılıyorsun ne bılım bende cesaret pek yok bıde esımde saolsn hıc ogretm demez cok kullanmamı ıstemez ama ona ınat ogrenıcem :)
hep yemek mı konuscaz yavru dedıkodu arada iyidir. ama degısık gercekden ama zaten cok renklı sac bellıymıs smdı bende sacıma bı tutam pembe ıstıyordum bende de o enerjıyı goruyorum
bi tutamdan bişey olmaz anca mezdeke oynarsın bi tutamla aslıcanım
Benim de üniversitede saçlarım küttü yine ama arkada belime kadar örgüm vardı ve kızıldı ama anca latin danslarına gidebildim
ah oynayabılsem yavru keskem dugunde kasıntı kasıntı ay ne zor ya ama atlattım gıttı vıdeoları merk edıyorum :)
hadı ya sende tikilerdensın desene lokurum bende smdı bu hafta sacları kestırcem.
Tiki değil d ebiraz entel bi tiptim galiba komiktim yaa kadife ceketler falan amaaan şimdi spor ayakkabı anca
yavru hepımız oleydk sen benım eskı resmlerı gorsen uzun etekler dız altı etekler renklı bole o resmlerın yok olması lazm
akşama dügün var kızlar yemekli ama bir tek mezelerden ve salata yemeyi düşünüyorum.
Ayy evet hele benim lise haliimm gözlüklü tombik bir inek öğrenci tipi
akşama dügün var kızlar yemekli ama bir tek mezelerden ve salata yemeyi düşünüyorum.
Mantıklı bence, bi de ben öyle ortamlarda hiç yiyemem
AHAHAHAHAH AY NE ILTIFAT ETTIK KENDIMIZE :):) ACABA YASLANNCA DA BU HALIMIZE NE DICEZ :):)
YEMEKDE YIYEBILIRSIN KI MASUM COK AGIR BISEY OLMAZ SANIRIM.
NIE KIZ YENMEZ MI DIYORUM AMA BENDE DUGUNDE MEZE GELDI DEDM KENDIMI TIKAMIM ANA YEMEGI YERM SONRA YEMEDM PEK YIYEMEM HEP AYNI HATAYI YAPARM :):)
bi tutamdan bişey olmaz anca mezdeke oynarsın bi tutamla aslıcanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?