- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.621
Ahh abartma kuzum ya salı günü ist daydım gömüldüm bisküvilere :)tesekkur ederım canım.. sennkılere bısey dıyemıyorm hep guzel cunku.
Ne kadar uçarı bir kızmış. Ben öyle bir şeye kalkışsam soluğu acilde alırım :)
Kızlar dün menümü yazamadım misafir geldi geceye kadar burdaydılar :)
Dünki menüm
Sabah 8.30
Yarım domates
1 salatalık
1 br süt
Maydanoz
Marul
5 zeytin
1 kırmızı erik
Öğle 14.00 ( çok acıkmıştım öğlede yedim)
1 kase(büyük değil orta boy) yeşil mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
Akşam 17.30
2 tane haşlanmış tavuk göğsü
3 kaşık bulgur pilavı
1 tanede incir
5 tane siyah üzüm( canım çok istedi)
ya hani olur ya filmlerde striptiz klüplerinde falan bi de ayağında inanılmaz yüksek topuklu şeffaf cam gibi platform topuklu ayakkabı şort mayo altı gibi bir alt bildiğin bi salonda direğe sarılıyo falan video öyle yani
Bende üni öğrencisiyim ama içime babaanne kaçmış. Direk dansı hiç aklıma gelmez yapsam yapsam salsa tango veya bir çılgınlık yapıp mezdeke yaparım. İşte benim en çılgın hareketim mezdeke :) Bencede konuş bizide aydınlat.Hayır bi de kursu varmış yani ve gitmiş bulmuş, üniversite öğrencisi yani aslında severim değişik ama tatlı bi kızdır da neden direk dansı hedefi ne kariyer planı ne uzun uzuun konuşmak isterim sosyolojij bir araştırma konusu
Ahh abartma kuzum ya salı günü ist daydım gömüldüm bisküvilere :)
Hayır bi de kursu varmış yani ve gitmiş bulmuş, üniversite öğrencisi yani aslında severim değişik ama tatlı bi kızdır da neden direk dansı hedefi ne kariyer planı ne uzun uzuun konuşmak isterim sosyolojij bir araştırma konusu
kuzum senı ılk defa bu kdr cok yerken gordum gayet ıyı ama afıyet olsun bende ıncır yedm aksam her ogun yerım o derece :):)
bıde kendı vıdeosunu ızlettı sen donmadın mı vıdeo ızlerken yada hımm cok ıyımıs mı dedın ahahahahaha :):):)
Aynen dün öküz oturmuştu içime yedikçe acıktım hep sabah meyve yediğim böyle oluyor. İncirle fazla aram yok. Her meyveyi severim ama incir hariçkuzum senı ılk defa bu kdr cok yerken gordum gayet ıyı ama afıyet olsun bende ıncır yedm aksam her ogun yerım o derece :):)
bıde kendı vıdeosunu ızlettı sen donmadın mı vıdeo ızlerken yada hımm cok ıyımıs mı dedın ahahahahaha :):):)
kocaeli :)olsun o kdr hep dıyet mı olurmus :):) aslen nerdesn kuzu.
konus konus guzel danssa bz de alırız lokur :):):)
kuzum senı ılk defa bu kdr cok yerken gordum gayet ıyı ama afıyet olsun bende ıncır yedm aksam her ogun yerım o derece :):)
Bende üni öğrencisiyim ama içime babaanne kaçmış. Direk dansı hiç aklıma gelmez yapsam yapsam salsa tango veya bir çılgınlık yapıp mezdeke yaparım. İşte benim en çılgın hareketim mezdeke :) Bencede konuş bizide aydınlat.
olsun o kdr hep dıyet mı olurmus :):) aslen nerdesn kuzu.
Evet bende hep internetten geçmiş soruları çözdüm ve 94 l le kazandım direksiyonuda geçtim suan araba kullanabiliyor um çok güzel bisey54 kilomu süper bir kilo yaaa 54 kilo olsam kilo vermek istemezdimmm heralde benim için hayal senin kilon maşalahh,
ehiyet sınavında geçmiş sorulardan çalışsaydın hep öyle çıkıyor sorular tabi 10 yıl önceden bahsediyorum şşimdiide degişmemiştir sanırım başarılar
Ayy ben hiç gitmedim latin danslarına ama gitmek isterim. Bilmiyorum yapabilirmiyim diye ben birazcık odunumda :)Valla yutkunarak izledim soğuk kanlı bi şekilde ama daha yeni başlamışsın ilerletirsin falan dedim
ben de latin danslarına gittim küçükken de bale yapmıştım ama direk dansı nedir yani
hepberaber gideriz aslıcım ama bikini altı giymek ve cam topuklu ayakkabı giymek lazım taamsan
O güzel vücut lu kadınları esin görüp senden bahane bulmasinBU GUZEL KUZUM IYI YAPTIN TABI MOTIVE OLALIM DIMI :):) BENDE NAPSAM DOLABA GUZEL VUCUTLU KADN MI KIYSAM :):):):)
Ben ne yapsam acabaay kızlar sabahtan beri gülmekten ölüyorum bizim şirkette tuhaf bi kız var azcık dedikodu yapayım saçlarını bir gün pembe bir gün mor bir gün mavi boyar kimseyle konuşmaz falan yani saçları güzel de bu son yaptığı bomba, bugün karşılaştık iki kelam edeyim dedim napıyosun falan dans kursuna başladım dedi aa ne güzel dedim ne dansı ne dediii direk dansı ben kaldım tabii bi de atı bak böyle diye videolarını gösterdi
olsun o kdr hep dıyet mı olurmus :):) aslen nerdesn kuzu.
Ayy ben hiç gitmedim latin danslarına ama gitmek isterim. Bilmiyorum yapabilirmiyim diye ben birazcık odunumda :)
Ben herhalde gözlerimi belerte belerte izlerdim. İllaki istemdışı tepki verirdim. Vay be direk dansı millet neeler yapıyor
Hayır bi de kursu varmış yani ve gitmiş bulmuş, üniversite öğrencisi yani aslında severim değişik ama tatlı bi kızdır da neden direk dansı hedefi ne kariyer planı ne uzun uzuun konuşmak isterim sosyolojij bir araştırma konusu
Aslında radyo tv okuyo bi bağlantı kurar belki dehaha lokur alemsin yalnızlıktan filan olabilir mi ?
kariyerindeki plnı belkide direk dans ögretcisi olmak
Aynen dün öküz oturmuştu içime yedikçe acıktım hep sabah meyve yediğim böyle oluyor. İncirle fazla aram yok. Her meyveyi severim ama incir hariç
kocaeli :)
Valla yutkunarak izledim soğuk kanlı bi şekilde ama daha yeni başlamışsın ilerletirsin falan dedim
ben de latin danslarına gittim küçükken de bale yapmıştım ama direk dansı nedir yani
hepberaber gideriz aslıcım ama bikini altı giymek ve cam topuklu ayakkabı giymek lazım taamsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?