Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ne kadar uçarı bir kızmış. Ben öyle bir şeye kalkışsam soluğu acilde alırım :)

Hayır bi de kursu varmış yani ve gitmiş bulmuş, üniversite öğrencisi yani aslında severim değişik ama tatlı bi kızdır da neden direk dansı hedefi ne kariyer planı ne uzun uzuun konuşmak isterim sosyolojij bir araştırma konusu

kuzum senı ılk defa bu kdr cok yerken gordum gayet ıyı ama afıyet olsun bende ıncır yedm aksam her ogun yerım o derece :):)

bıde kendı vıdeosunu ızlettı sen donmadın mı vıdeo ızlerken yada hımm cok ıyımıs mı dedın ahahahahaha :):):)

Bende üni öğrencisiyim ama içime babaanne kaçmış. Direk dansı hiç aklıma gelmez yapsam yapsam salsa tango veya bir çılgınlık yapıp mezdeke yaparım. İşte benim en çılgın hareketim mezdeke :) Bencede konuş bizide aydınlat.

Ahh abartma kuzum ya salı günü ist daydım gömüldüm bisküvilere :)

olsun o kdr hep dıyet mı olurmus :):) aslen nerdesn kuzu.

konus konus guzel danssa bz de alırız lokur :):):)

Aynen dün öküz oturmuştu içime yedikçe acıktım hep sabah meyve yediğim böyle oluyor. İncirle fazla aram yok. Her meyveyi severim ama incir hariç

Valla yutkunarak izledim soğuk kanlı bi şekilde ama daha yeni başlamışsın ilerletirsin falan dedim

ben de latin danslarına gittim küçükken de bale yapmıştım ama direk dansı nedir yani

olsun o kdr hep dıyet mı olurmus :):) aslen nerdesn kuzu.

konus konus guzel danssa bz de alırız lokur :):):)

hepberaber gideriz aslıcım ama bikini altı giymek ve cam topuklu ayakkabı giymek lazım taamsan

Evet bende hep internetten geçmiş soruları çözdüm ve 94 l le kazandım direksiyonuda geçtim suan araba kullanabiliyor um çok güzel biseyinş kazanirsin mervecim

Ayy ben hiç gitmedim latin danslarına ama gitmek isterim. Bilmiyorum yapabilirmiyim diye ben birazcık odunumda :)
Ben herhalde gözlerimi belerte belerte izlerdim. İllaki istemdışı tepki verirdim. Vay be direk dansı millet neeler yapıyor

Yani çok estetik duruyodu allah var kötü değidli ama çok cüretkar bir davranış şuan şirketin gündem maddesi bu

haha lokur alemsin yalnızlıktan filan olabilir mi ?
kariyerindeki plnı belkide direk dans ögretcisi olmak

Aynen dün öküz oturmuştu içime yedikçe acıktım hep sabah meyve yediğim böyle oluyor. İncirle fazla aram yok. Her meyveyi severim ama incir hariç

ıyı yaptn bazen oluyor öle malesef ama gene faydalı seyler canım. bızım karsıda evımız vardı bahcede ıncır agacı ordan demek cok severm ben herkez bılmez.

yakınsın genede

ahahahaha bıde ılerletırsın demıssın ya sankı cok ıyı bılıyor gıbı lokur harıkasın ya :):) zamnında cok ılgı alanımdı turk fılmlerınde takıp ederdım dıyeydın ya :):)
ben göbek havası yapamıyorum daha direkde neymıs :):):)):)
tamam kuzu topuklular tamamda bıkını altı dusundurdu bu vucutda :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…