- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.701
Günaydın hepinize sabah kahvaltım 1.5 dilim tb tavada bir yumurta iki lokma bal domates birazdan kahvemi içiciim güzel günler diliyorum
ben bence hep bunalımdayım ve bu iş için somut bi destek almalıyım hatunnaranıza dönücem elbet bekliinn beni anacım
Evet kuzum bak saat 9 buçuk hala acıkmadm yahu :)))
kızlar nasılsınız bu ara giremiyorum bilin ki bişiler karıştırıyorum
Canımm günaydın :) biz bugün değişik kahvaltı yapmşz :) bende 1 yumurta , 1 dilim tam bğdy ekmeği 5 kaşık yoğurt çörekotu pul biber karıştırdım 1 çay bardağı tarçınlı süt yaptım ve sade nescafem var :)Günaydın kızlaaar
Sabah kahvaltım
1 bardak süt
2 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Bol miktarda maydonoz
Şimdi de limonlu normal çay içiyorum
Evet lokurum aynen ya bi işler peşindd koşuyorum hiç yemek gelmiyor aklımaMervecim insan evde lunca sıkıntıdan ya da stresten de yiyo bişeylerle uğraşınca yemek yemek aklımıza gelmiyo ki yani en azından benim ve senin de öyleymiş sanırım
Bugünde mercimek haşlıcam salatasını yapcam taze fasulyemide yapim :) güzel menü yapcam bnmki durursaMervecim insan evde lunca sıkıntıdan ya da stresten de yiyo bişeylerle uğraşınca yemek yemek aklımıza gelmiyo ki yani en azından benim ve senin de öyleymiş sanırım
Amaaan kanka somut destek alsan da onların da hepsi para tuzağı bi faydası oluyo mu ki insana kendisinden başka kimse yardım edemez bence ve şu iki günlük dünya bunalıma girmek için çok kısa insanlar sabah evden çıkıyo yolda ne olacağı belli değil yaşadığın günü sağlıklı ve sevdiklerinle geçiriyosan canının istediği bişeyi alabiliyosan gerisini boşvermeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım eğer değiştirmenin elimizde olmadığı şeyler varsa bunlar için içinde bulunbuğumuz zamanı da heba etmemek lazım, ben de çok kolay bunalıma girebilen bi insanım ama olmuşla ölmüşe çare yok diye bakmaya çalışıyorum çok ilerisinde de ne olacağı belli değil düşünsem ne olacak en iyisi bu zamanda yaşamak
aynen hatun hayatı heba ediyoruz amaa işte... elbette düzelecek pozitif insanlarız o zaman sonbahar çarptı diyip geçelim kış benim mevsimim çok severim şöyle yağmur yağarsa bana mis gibi terapi olur vallaa[/QU yağmurda yağmıyor hiç demi kuzum aynen bende depresyonlarda gbym ya sonbahar yaramadı
Aman canım çalışmak güzelde 4 gündür direksiyonla bile mahvoldum eve yetişemiyom helal olsun size nasl ev temizliği yapıyosnz yemek yapıyosnz hayrn kldm vlla kuzumbiz kadınlarda daha çok görünüyor sanırım sen evde normal zaten bende evde durunca çok kötü oluyorum part ta olsa çalışma imkanın yokmu
izmir köfte ( 3 adet + 1 dlim pattis)+ 1 porsiyon bulgur+1 porsiyon mevsim salata+1 dl beyaz ekmek yedim : şu zamana kadar kahvaltı dahil 1000 cal aldım akşam hafifcek bi türlü yerim artık :)
aynen hatun hayatı heba ediyoruz amaa işte... elbette düzelecek pozitif insanlarız o zaman sonbahar çarptı diyip geçelim kış benim mevsimim çok severim şöyle yağmur yağarsa bana mis gibi terapi olur vallaa
Ben de öğlen yemeğimi okulda yiyorum evden getirmek zor ama ne yapalım okulda hep tost simit vsGünaydın canım afiyet olsun kahvaltı süper bence ben de hergün bir Türk kahvesi içiyorum ama öğle arasında...yemeğe gitmek yerine kahve içeyi tercih ediyorum genelde yemeğimi evden getiiyorum çünkü genelde ve daha geç yiyorum
Afiyet olsun canım benim gayet sağlıklı yani sen hangi ara ne yiyosun fazladan ben bilemedim akşam mı yiyosun
yani buranın sadık yari merve ve sensin lokur :) ay az kaldı gelsin artık şöyle toprak kokusu duyalım fresh havaylaE az kalmış o zaman kuzuaslı da yok ortada esra zaten artık hiç gelmiyo okul başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?