- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.841
Ay kuzum benimm inşallah dönmüşümdür :)) yapıcam onu iştahımı bi kessin benim çok açıldı buaralar :)canım benim sen de harikasın kahvaltın da süper ve başlarken biz senden ilham aldık eminim o günlere döndün ve yılbaşına kadar hedeflerimize ulaşıcaz bak sabahtan sürahiye br limonu dilimle sıcak su doldur bütün gün iç onu bitince bi sürahi daha yap 2lt böyle içmeye çalış iştahı da baya bi kesiyo
Canımm benimm tamam başka bi hedefim amacım yok şuan bu var bunu başarmalıyım kendimi mutlu hissetmeye çok ihtiyacım varMervecim stres yapma sen baştaki düzeninde devam et
Tam motivasyonum düşüyor toprlıyosun teşekkür ederim lokurcuğumm sana ve diğer arkadaşlara da tabi ki şimdi böyle hepimiz dikkat etmeye başlayınca daha keyifli olacak bencesüpeerr harikasın bence sen emziriyosun bence kuruyemişi biraz daha fazla yiyebilirsin 10-15 fındık 2 incir falan
Ya 55 çok iyi bence benim hedefim 55 boyumuz da aynı sana bakınca bende 52 falan mı olsam diyorum çok da azimlisin maşallahMervecim stres yapma sen baştaki düzeninde devam et
Öğle yemeğim çeyrek kase tarhana çorbası 5 kaşık kereviz yemeği 5 kaşık yoğurt 1 domates dereotu roka nane birer tutam 1 dilim içsiz ekmek :)
Bence de nerde hareket orda giden kilolarTam motivasyonum düşüyor toprlıyosun teşekkür ederim lokurcuğumm sana ve diğer arkadaşlara da tabi ki şimdi böyle hepimiz dikkat etmeye başlayınca daha keyifli olacak bence
Kızçelerim kahvaltı yapmadım bugün. onun yerine antep fıstıklı tadımca çikolatası yedim full fıstık üzüm. : 160 cal felan.
Şimdide beğendili tavuk - 5 adet pattis kızartma - 1 pors. salata - 1 dl kepekli ekmek yedim. : 400 cal civarı
Totalde : 560 cal. aldım. Akşam da 500 ü geçemem zaten. Artık 1000 yetiyor gibi
benim de en büyük hatam hep bu olmuşturaman ansıl olsa verdimm herkes de zaten yeter der o sıralarda insan iyice girer havaya sonra hooop bi de bakmışım hepsi geri gelmiş kilo almak okadar kolay ki
Kızçelerim kahvaltı yapmadım bugün. onun yerine antep fıstıklı tadımca çikolatası yedim full fıstık üzüm. : 160 cal felan.
Şimdide beğendili tavuk - 5 adet pattis kızartma - 1 pors. salata - 1 dl kepekli ekmek yedim. : 400 cal civarı
Totalde : 560 cal. aldım. Akşam da 500 ü geçemem zaten. Artık 1000 yetiyor gibi
AYNEN OLE KUZUM BU KILOYU NE ZORLUKLA VERDIM AMA SMDI BAKIYORUMDA NE KOLAY ALIYORUM BI HEVES UGRUNA YIYOSUN NOLUYO SONRA KILO YUTANA KDR GITTI O TAD ISTE YOK KESKE YERMESEK.
aksam da yemek yememısdn kuzu hayrdır :):)
Aslı takiptezehir hafiye
tatlı dıınce hıc unutmam kı lokurum :):)
Valla güya geçen hafta gözleme yapıcaktım unuttum şimdi bu hafta sonu hem gözleme hem irmak yapmam gerekicek
aysun bıze kötü ornek dıyorum ben :):) ahahahah kendımı nasıl uste cıkardım ) bende hafta sonu sıgara boregı yedm dolapda devamı duruyor 2 hafta sonra mısafırlerıme yapcam hafta snuda teyzeme kahvaltıya gıtcez artk odullerı kahvaltıya bırakıom
bence de en güzeli aslım pazar kahvaltı bi de belki cumartesi akşam öğünü ben zaten pazar sadece kahvaltı yapıyorum geç saatte
Çok mantıklı bence ben de bazen öyle yapıyorum valla canım çok çikolata isteyince öğün yerine yiyorum öğle yemeğinde çok güzelmiş balım afiyet olsun
AYNEN OLE KUZUM BU KILOYU NE ZORLUKLA VERDIM AMA SMDI BAKIYORUMDA NE KOLAY ALIYORUM BI HEVES UGRUNA YIYOSUN NOLUYO SONRA KILO YUTANA KDR GITTI O TAD ISTE YOK KESKE YERMESEK.
aksam da yemek yememısdn kuzu hayrdır :):)
aynen bende artık öyle yapıcam şekoşumm
akşam irmik için yemedim bi de aşırı şiştim sabahta geç kaldım kuzum yoksa kaçmazdı ama artık eskiisi gibi açlık hissim yok yaa bayağı değiştirdi bu hayat beni
Canımmmm harikasıııın menü süper bende yarn barbunya yapcm :)Akşam yemeğim 8 kaşık barbunya yarım kase yoğurt domates biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?