- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #14.921
Aynen sadece kereviz salatası yicem evden çıkmadan da 5 tane fındık yedim bugün sürekli bi yeme isteğim var ya regl gecikti gram eksilmiyorum kaç gündür motivasyonum sıfırovvvv kardeşebence bugün hiç ekmek yeme akşam da dahil
Valla yarın annem de aşure yapacak biz tatlı ama çorba gibi yapıyoruz ve doyma hissim yok aşureye karşı ben de yemekleri az tutup aşure yiyim diyorum ama bir kaseyle kalamam sanırımbu ara hiç gitmiyo kilolar zaten üstüne aşure günleri bakalım ne olacak
Ben: Günaydın sevgili arkadaşlar
Siz: sağooolll
Türküm
Doğruyum
Çalışkanım
İlkem
Küçüklerimi korumak
Büyüklerimi Saymak
Yurdumu milletimi özümden çok sevmektir
Ülküm
Yükselmek ileri gitmektir
Ey büyük Atatürk
Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe
Hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Ne Mutlu Türküm Diyene
İlkokul yıllarınan bir girişle güne başlıyım dedim
Kahvaltım 1 muz 3yk yulaf 4 yk yoğurt tarçın 1 avuç kuru yemiş karışımı
Dün akşam tavuk suyu çorba ve üstüne aşure yediğimi de itiraf etmek isterim
cdn ben ustune kılo aldım bıde :):) gelırsın sen kıloyu verde onemlı olan oKızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef.aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo
olsun kuzum asure gunu her zman olmuyor dgerlerıyle ayarlarsn hemde gayet ıyı verıyorsun ole dusunme. corba gbı de degısıkmıs resmde ısterız :)
hartıkasın sen ya su gırıslerıne bayılıyorum.
Kızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef.aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo
SüpermişSabah yulaf muz kuruyemiş yoğurt karışımı yemiştim öğlen de aynısını yedim çünkü yanımda yemeğim yok dışardan valla söylemedim istemedi canımakşama ama dışarda yiycem yine saırım ızgara ve salata yerim böylece protei ve sebze yemiş olurum
canım sağol bu hafta fazla veremedim galiba sanırım yarın serbest gün gibi olacak çünkü sarma falan da sarılmış kıymalı pideler yapılacakmış of of artık ne kadar dikkat edebilirsem sabah kahvaltı yapmam olmazsa bu akşam da coştum sanki bir dilim tb biraz peynir bir minik Beypazarı kurusu 4 çatal pastaolsun kuzum asure gunu her zman olmuyor dgerlerıyle ayarlarsn hemde gayet ıyı verıyorsun ole dusunme. corba gbı de degısıkmıs resmde ısterız :)
hartıkasın sen ya su gırıslerıne bayılıyorum.
Süpermiş
canım sağol bu hafta fazla veremedim galiba sanırım yarın serbest gün gibi olacak çünkü sarma falan da sarılmış kıymalı pideler yapılacakmış of of artık ne kadar dikkat edebilirsem sabah kahvaltı yapmam olmazsa bu akşam da coştum sanki bir dilim tb biraz peynir bir minik Beypazarı kurusu 4 çatal pastaşu süreci almadan atlatabilirsem iyi olacak aşure de yılda bir kez yaaa
Sağol aslıcığım moral verdinalmazsn cnm öle dusunme sonucta bı gunde odul hakkn var dedıklerı gbı yemek yemez onlardan yersın sonucda dıkkat edıyorsun sen. aksam da cok yememıssn bırazcık pasta fazla oda cok dıl.
Canım benm süpeersin valla :) seni özlüyoruz İnşallah yakın zamanda gelebilirsin :)Kızlarrrr ben geldimmm. Ya giremedim uzun zamandır. Çok telaşım vardı hala da var. Ben 63e düştüm fıstıklarım bu sabah 63.1 geldim. Sayfaları okuyamadım malesef.aranıza dönüş yapmak istiyorum ama bu tempoda biraz zor görünüyo
Immm süper mi acabagünaydınnllaarrrr
sabah menum
2 dılım ekmek
lor peynır
1 yumurta
3 zeytın
roka ve salata
kızlar iyi akşamlar ben gündüz dışarda olduğumdan akşamları girebiliyorum, pazartesiden beri sıfır kaçamak maşalla gidiyorum bakalım valla nazar değmesin kilo vermedeki 3. yarı gibi hissediyorum agustosa dogru ara vermişitim sonra eylülde de düğünle ara verdim bu 3. yarım ilk defa bozunca aman bozdum deyip koyvermmiyorum oyle boyle geri dönüyorum niye bu kadar uzattım anlamadım duygulandım valla yaklaşık bi saatte yürüdüm yarın 1.5-2 saat yapıcam onu
günaydınnllaarrrr
sabah menum
2 dılım ekmek
lor peynır
1 yumurta
3 zeytın
roka ve salata
Sağol aslıcığım moral verdinşu bir iki gün birazcık kaçamaklar olabilir ama kararlıyım 55 olana kadar ara vermek yok ya bugün sarmalar pideler aşure azıcık da yesem kalorili şeyler yarında arkadaşıma gideceğiz orda yemeyi düşünmüyorum gerçi neyse bugün ödül günüm olsun yarın kaldığım yerden devam
Immm süper mi acaba
oooo valla süper aslım afiyet olsunn
Günaydııınnn
Kahvaltım
1 domates 2 çarli biber
1 yumurta 6 zeytin 2 kk peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?