Kızlar gelin biraz dertleşelim...

CiNNET NUR

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2019
5.740
16.749
348
Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?

Adam işi bıraksa sırf sizin kıskançlığınız yüzünden bu seferde maddi yönden geçinemiyoruz birbirimize sarıyoruz diye dertleneceksiniz.

Acaba bir tek ben mi esimi kiskanmiyorum diye dusunup duruyorum.
Eşim cok yakisikli, gecmisini de biliyorum. Ne zaman gecmisini sorsam cok durust cevaplar verir, zerre kiskanmam.
Gecmiste cinsel hayati olmayan erkek var mi acaba? Ben cok normal bakiyorum.

Yani sahne isi yapan erkekler genelde flortoz oluyor, ee dediginiz gibi kadinlar da begenirlerse sahneye izlemeye gidiyorlar hani Bekarken herkesle rahatca flort ediyorlar, iliski yasiyorlar ama ben bu tip bir erkekle yapamazdim saniram yani en bastan evlenmezdim. Ben daha sakin ask hayati olan romantik bir insanim, bu sekil bir ozel hayat benim oldugum ucun tam ziddive bana cok ekstrem geliyor Ben esit sartlarda olmaya gercekten inaniyorum, bu kadar farkli biri bana fazla farkli geliyor :)

Var tabi ama bu sahne sanatcilarinintakildigi kadinlar sayica biraz fazla oluyor

Kız ya gelecekten bahsetmiyoruz geçmişten bahsediyoruz lütfen düzgün okuyalım :)

Bu adamla evlendiğine göre geçmişini kabul edip evlenmiş olman lazım .

Hiç sevmem evlendikten sonra senin geçmişin şöyleydi böyleydi diyenleri ..

Bu arada gerçekten hiç kıskanc değilmişsin

Fokur fokur fokur

Pekala kıskançsınız yani..Geçmişi sürekli karistirdiginiza göre. .

Adam işi bıraksa sırf sizin kıskançlığınız yüzünden bu seferde maddi yönden geçinemiyoruz birbirimize sarıyoruz diye dertleneceksiniz.
Arkadaşlar ben mi anlatamamışım bir kacınızın algılarında mı sıkıntı var. Ben tabiki de eşimin mesleğini bile bile evlendim. Konunun o olmadığını daha açık nasıl yazabilirdim mesela ?

Kız ya gelecekten bahsetmiyoruz geçmişten bahsediyoruz lütfen düzgün okuyalım :)
Ama adı üzerinde " geçmiş" siz şuanından eminseniz geçmişe niye takılıyorsunuz ki? Darlamayin geçmişi için adamı hiç de kurtulamıyorsanız geçmiş takıntısından tedavi olun gerçekten, ikinizede yazık.

Neden kafana vurduğunu anlıyamadım

Arada geçmiş vuruyor dedim yalilliiii ne yaptınız yerden yere vurdunuz güm güm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…