- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
fazla kıskanç bir insan değilim.
Acaba bir tek ben mi esimi kiskanmiyorum diye dusunup duruyorum.
Eşim cok yakisikli, gecmisini de biliyorum. Ne zaman gecmisini sorsam cok durust cevaplar verir, zerre kiskanmam.
Gecmiste cinsel hayati olmayan erkek var mi acaba? Ben cok normal bakiyorum.
Sorunum sadece geçmişiyle gelecekte bir nane karistiramayacagi için :)bu kıskanç olmayan haliniz mi?
Kız ya gelecekten bahsetmiyoruz geçmişten bahsediyoruz lütfen düzgün okuyalım :)Ben geçmişi kurcalama işini hiç anlamıyorum açıkçası, adam müzisyense sonradan olmadı değil mi? Şuan neyden rahatsız oluyorsunuz bilmiyorum ama düşündüğünüzün aksine oldukça kıskançsınız.
Geleceğinden eminim diye bir cümle kullanmadım fakat bugüne kadar bir yanlışını görmüş değilim kalkıp adama iftira mı çakayım bacılarım :)Adamın geçmişte yaptiklarini düşünürken bugününden eminsin yani
Pekala kıskançsınız yani..Geçmişi sürekli karistirdiginiza göre. .Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?
Arkadaşlar ben mi anlatamamışım bir kacınızın algılarında mı sıkıntı var. Ben tabiki de eşimin mesleğini bile bile evlendim. Konunun o olmadığını daha açık nasıl yazabilirdim mesela ?Adam işi bıraksa sırf sizin kıskançlığınız yüzünden bu seferde maddi yönden geçinemiyoruz birbirimize sarıyoruz diye dertleneceksiniz.
Ama adı üzerinde " geçmiş" siz şuanından eminseniz geçmişe niye takılıyorsunuz ki? Darlamayin geçmişi için adamı hiç de kurtulamıyorsanız geçmiş takıntısından tedavi olun gerçekten, ikinizede yazık.Kız ya gelecekten bahsetmiyoruz geçmişten bahsediyoruz lütfen düzgün okuyalım :)
Neden kafana vurduğunu anlıyamadımCümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?
Arada geçmiş vuruyor dedim yalilliiii ne yaptınız yerden yere vurdunuz güm gümBu adamla evlendiğine göre geçmişini kabul edip evlenmiş olman lazım .
Hiç sevmem evlendikten sonra senin geçmişin şöyleydi böyleydi diyenleri ..
Bu arada gerçekten hiç kıskanc değilmişsin
Fokur fokur fokur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?