- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Vurmamalı ..Arada geçmiş vuruyor dedim yalilliiii ne yaptınız yerden yere vurdunuz güm güm
Hem solist hem müzik aleti çalıyor eyvahlar olsun kombooooSolistse fena; kızlar çok seviyolla solistleri, saz ekibindense sorun etmeyin. Ama rock grubu ise hepsinin gideri oluyor. Bateristler de en az solistler kadar favoridir.
Ben de kıskanırım, çok kıskanç biriyimdir. Ayrıca ben olsam ben de takardım geçmişini kafaya:)Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?
Var tabi olmaz mı.Acaba bir tek ben mi esimi kiskanmiyorum diye dusunup duruyorum.
Eşim cok yakisikli, gecmisini de biliyorum. Ne zaman gecmisini sorsam cok durust cevaplar verir, zerre kiskanmam.
Gecmiste cinsel hayati olmayan erkek var mi acaba? Ben cok normal bakiyorum.
Valla kendi çapında fanları da var. Özellikle dinlemeye gelen bayan arkadaşları da var. Mesleğine saygım sonsuz eşimin. :) Hah işte bunun flörtözler tehlikeli sulardaki flörtozler beni gıcık eden onlar oluyor arada zatenYani sahne isi yapan erkekler genelde flortoz oluyor, ee dediginiz gibi kadinlar da begenirlerse sahneye izlemeye gidiyorlar haniBekarken herkesle rahatca flort ediyorlar, iliski yasiyorlar ama ben bu tip bir erkekle yapamazdim saniram yani en bastan evlenmezdim. Ben daha sakin ask hayati olan romantik bir insanim, bu sekil bir ozel hayat benim oldugum ucun tam ziddive bana cok ekstrem geliyor Ben esit sartlarda olmaya gercekten inaniyorum, bu kadar farkli biri bana fazla farkli geliyor :)
Bir kaç kez caktirdigim olmuşturBen de kurcalarım ama çaktırmadanKendilerini fazla önemsiyorlar sonra .
Çok sakinim ya :) nasıl anlatsam bilemedim ama küçük bir örnek vereyim mesela beni öperken bazen düşünüyorum. Acaba geçmişinde hangi kadınların indim derelerine bilmem nerelerine diye kulaklarına fisildadin ahh ahh diye tripleriniyorum kendi icimdenYazis tarzina bayildimmm asilik hircinlik ufak detayda bogma havasi tam benim tarzim ama sana tavsiyem sakinn oll dosttumm haklisin zor isin kadinin oldugu yerde calisan adam tehlikede kusura bakmayin simdi ama oyle yani dikkat et sıkıştirdikca bu erkeklere bi haller oluyo cozemedim yillardir ... cozersen bana da yaz
Çok sakinim ya :) nasıl anlatsam bilemedim ama küçük bir örnek vereyim mesela beni öperken bazen düşünüyorum. Acaba geçmişinde hangi kadınların indim derelerine bilmem nerelerine diye kulaklarına fisildadin ahh ahh diye tripleriniyorum kendi icimden
Çok disliyimdir bu konularda:) asla ezdirmem kendimi. Arada gider yaparım. Baba benim gibisini bulursan o ortamlardan sürükle getir bende tanışayım falan gibisinden zarflarım. Adam 37 yaşında vallahi bıkmış usanmış o ortamlardan. Tek derdi para kazanıp getirmek.Böyle salak bir sevgilim vardi. Arkadaşlarım bayılırdi dünya iyisi, efendi, çok aşık şu bu... O da öyleydi zaten. Beş seneye yakindi iliskimiz. 3. Senemizde ben yetenegi olduğunu tahmin ettigimden-sesi iyiydi salagin- gitar hediye ettim doğum gününde. Sonra bu salak işte baya iyi oldu bu konuda. Çıktı orda burada söylüyor önce günduz çalmaya başladı kafelerde sonra gece barlara terfi etti. Grup ismini bile ben buldum bunların. Neyse sen de gel falan diyor, birkaç kere gittim çok da beğenmedim kalabalık gürültü sürekli çekilmez.Oradayken gördüm istek isteyenler numarasını yaziyor, arada benim yanıma geldiğini gordugu halde arada not yollayan oluyor garsonla falan. Ama herkesi kendine gibi bilirsin ya diyorsun sen kendini bildikten sonra kim naparsa yapsin.Bu salak aldattı sonra tabii... Ben de öğrendim ve bastım tekmeyi sonra yalvardı yakar salya sümük peşinde. Sana ulaşamayınca arkadaştan hatta aileden peşinde. Yok senin gibisini bulamam da pişmanım da şu bu... En beklenmedik adamdan bile çıkabiliyor herkes sok. Ben herkes kadar sok olmadim yani düşün:) Demem o ki siz tanıştığınızda mesleği buymuş zaten onun için oyunlara da gelmez. Onun dışında önceden böyle çalanlar azmis degerliymis şimdi elini sallasan kafe,bar elini sallasan solist... Çok da kıymetleri kalmadı. Hiç takmayin çalsın çalsın gelsin. Bir de kendime yalan söyledim şarkısının klibini izleyin:)
Ama meseleyi anladın demi zırıl zırıl bir kıskançlık meselesi değil yani. İster istemez insan düşünüyor bazen nerelerden çıkmış da gelmiş bu adam hey aslanım hey diyeAaaaa boyle bi omur gecmez ama seviyosun belliki evlenmissin bana cok ters mesela baska kadinla yasadigi seyleri yapmasi veya iyy bi urperdim kizz Allah yardimcin olsun ne dicemi bilemedm
Ama meseleyi anladın demi zırıl zırıl bir kıskançlık meselesi değil yani. İster istemez insan düşünüyor bazen nerelerden çıkmış da gelmiş bu adam hey aslanım hey diye
Yapsın paşalar gibi anlatırım. Ki ben zaten daha evlenmeden anlattım. Sonradan saz hicaz makamı yapmasın diye :)Bu şekilde hiç bir yere varamazsın. Eşin aynısını sana yapsa?
Evet onu diyorum benim anlattığım salak 23 yaşında idi o zaman. Eşiniz çözmüştür orada kim ne niyetle yaklaşıyor hiç takmayin. Yaparsa da kendine yapar. Ben demiyorum ki oraya gelen tipler şöyle böyle alakası yok. Çoğu eğlenmek için geliyor biz de gidiyoruz arada. Ama soliste bilmem neye bakıp kendiliğinden iş atan hayal aleminde yaşayan kendini gerceklestirmemis biridir... Şahsen oradakilerden ziyade sürekli iş arkadaşı konumunda olanlari düşünmek daha mantıklı. Sizinki daha kolay. Ekmeğini kazanıp geliyor adam işte...Çok disliyimdir bu konularda:) asla ezdirmem kendimi. Arada gider yaparım. Baba benim gibisini bulursan o ortamlardan sürükle getir bende tanışayım falan gibisinden zarflarım. Adam 37 yaşında vallahi bıkmış usandım o ortamlardan. Tek derdi para kazanıp getirmek.
Sanırım sebepsiz:)Neden kafana vurduğunu anlıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?