- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Benim esim baterist, vallah varligiyla yoklugu bir seyirciler icin:))) solistle gitarist favoridir bu konulardaSolistse fena; kızlar çok seviyolla solistleri, saz ekibindense sorun etmeyin. Ama rock grubu ise hepsinin gideri oluyor. Bateristler de en az solistler kadar favoridir.
Beni anladığın için teşekkür ederim ya cidden çünkü anlatamamışım diye çok korktumOnu cok net anladimsenin kafa daha iyi ben terazi burcuyum senin kadar rahat degilmisim onu anladm
Hay ağzını seveyim tabiki de bir taneyim ya.Ya bide cikip geldi yerlerde kalmamis sende kalmis sende suslen puslen her aksam git konserine nolmus yani en ondede otur her sarki bitiminde gelsin yanina digerleride abcunu yalasin o fritöz mü flortoz mu o olaya gelincede evlilik sorumluluk ister akilli olsun sen bi tanesin etrafda kullanilack kadn ck olabilir
Evlendikten sonra sahiplik duygusu artıyor ya ondan oluyor heralde diyorum ya "ARADA" sonra çok da şaapmıyorumEvlenirken bilmiyordunuz sanki, takilmayin
Neye dayanarak bu kanıya vardın ? Mesela özguvensiz olduğum kanısına hangi cümlem vardırdı seni ????kıskançsın , özgüvensizsin ve kocana güvenmiyorsun.tavsiyeden önce kendi içinde aşman gereken şeyler var.
Allek 'te movıt movıtBenim esim baterist, vallah varligiyla yoklugu bir seyirciler icin:))) solistle gitarist favoridir bu konularda
Ne kadar kiskanmiyorm desen de Akrepsin işte kiskaniyosn,Cümleten iyi geceler güzel kadınlar :)
Konuya nereden giriş yapsam diye baya düşündüm ama şöyle afilli bir giriş cümlesi bulamadım.
Ya yapı itibariyle fazla kıskanç bir insan değilim. Burcum akrep ama akreplerin yüz karasıyım diyebilirim bilirsiniz akrepler kıskancliklariyla daima GÜNDEMDE olan burclardır. :)
Velhasıl kelam eşimin mesleği müzisyenlik. Kadının kızın fokurdadığı ortamlarda çalışıyor çoğu zaman.
Eşimin geçmişi arada kafama vuruyor. Ümmeti Muhammet aşkına "yhaaa adı üstünde geçmiş, geçmişte kalmıştır, geçmiş çöptür karıştıran çöpçüdür." tarzı cümleler kurmayalım ayar oluyorum çünkü. Allah var eşim geçmişinden hayatta bahsetmez aksine ben irdelerim darlarım sıkıştırırım.
Dallas gibi bir geçmişi var ister istemez hayatımın her yerinde kendi içimde onun geçmişiyle yüzleşme oluyor. İşte örnek veriyorum "benden önce yaşadığı cinsel ilişkiler"
Neyse konuyu fazla uzatmayayım yine ergenekon destanına doğru gidecek çünkü.
Benim yaşadığım şu kafaya vurma durumunu yaşayan var mı ?
Yoo valla hiçbiri değilNe kadar kiskanmiyorm desen de Akrepsin işte kiskaniyosn,. Geçmişi kurcalamaya gelince hep mi kurcalardin , yeni mı başladın kurcalamaya. Yani ne oldu da kurcalamaya başladın.eşinin ilgisinden mı şüphe ediyosn. Geçmişte yaptıklarını tekrar yapar diye mi korkuyosn
Benim esim baterist, vallah varligiyla yoklugu bir seyirciler icin:))) solistle gitarist favoridir bu konularda
Benimki evinin bateristi hahahhdsh:))):))) Doğru, gitaristin hakkını da yememek lazım neticede sahnenin önünde yer alıyorlar ama bateristlere de rağbet bol ya. Sizin eşiniz ekstra saklanıyordur baterinin arkasına belki : p
Bende önce oyleydim sonra düzeldimYoo valla hiçbiri değilGaliba geçmiş de olsa paylasamamazlik duygusu.
Kız gaza getirme yaa gidip bateriyi herifin kafasına geçirmesin sonra:))) Doğru, gitaristin hakkını da yememek lazım neticede sahnenin önünde yer alıyorlar ama bateristlere de rağbet bol ya. Sizin eşiniz ekstra saklanıyordur baterinin arkasına belki : p
Zaten benim yaaa aksini iddia eden gelsin yanıma ehehehBende önce oyleydim sonra düzeldimbence kendine şunu soyle; tamam onlarla yaşadı bseyler sevgili oldu belki yattı belki başka şeyler oldu ama şu an benim kocam , benle evli , beni evleneceği kişi olarak gördü ve evlendi.. diğerleri boşşş
Tamam zaten sorun yok o zaman kendi canını sıkmaya yer arama bence,,,, olan olmuş zaten senden sonrası önemli , senle olan zaman önemli. Senin de geçmişin olmuştur. Yani sonuçta geçmişi değistiremeyizZaten benim yaaa aksini iddia eden gelsin yanıma eheheh
Arada deliriyoz böyle sonra geçiyor yaTamam zaten sorun yok o zaman kendi canını sıkmaya yer arama bence,,,, olan olmuş zaten senden sonrası önemli , senle olan zaman önemli. Senin de geçmişin olmuştur. Yani sonuçta geçmişi değistiremeyiz
Akrep burçlarını çok iyi bilirim anlıyorum o yüzden siziArada deliriyoz böyle sonra geçiyor ya
Öpüyorum seniAkrep burçlarını çok iyi bilirim anlıyorum o yüzden sizigeçer o bir iki Gune arada geliyorlar bilirim
Ne gibi mesela ? :)Üzüleceğin sorular sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?