Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Hay ağzını seveyim tabiki de bir taneyim ya.

kıskançsın , özgüvensizsin ve kocana güvenmiyorsun.tavsiyeden önce kendi içinde aşman gereken şeyler var.
Neye dayanarak bu kanıya vardın ? Mesela özguvensiz olduğum kanısına hangi cümlem vardırdı seni ????
Ayriyeten tavsiyeye ihtiyacım yok farkındaysan gelin dertleşelim demişim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var mı demişim ?

Ne kadar kiskanmiyorm desen de Akrepsin işte kiskaniyosn, . Geçmişi kurcalamaya gelince hep mi kurcalardin , yeni mı başladın kurcalamaya. Yani ne oldu da kurcalamaya başladın.eşinin ilgisinden mı şüphe ediyosn. Geçmişte yaptıklarını tekrar yapar diye mi korkuyosn

Yoo valla hiçbiri değil Galiba geçmiş de olsa paylasamamazlik duygusu.

Benim esim baterist, vallah varligiyla yoklugu bir seyirciler icin:))) solistle gitarist favoridir bu konularda

:))) Doğru, gitaristin hakkını da yememek lazım neticede sahnenin önünde yer alıyorlar ama bateristlere de rağbet bol ya. Sizin eşiniz ekstra saklanıyordur baterinin arkasına belki : p

Yoo valla hiçbiri değil Galiba geçmiş de olsa paylasamamazlik duygusu.
Bende önce oyleydim sonra düzeldim bence kendine şunu soyle; tamam onlarla yaşadı bseyler sevgili oldu belki yattı belki başka şeyler oldu ama şu an benim kocam , benle evli , beni evleneceği kişi olarak gördü ve evlendi.. diğerleri boşşş

Zaten benim yaaa aksini iddia eden gelsin yanıma eheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…