Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Ortada kıskanma yok, eşle ilgili bir sıkıntı yok, şarkı sözleri gırla, o zaman bu konu neden bdv'de?

Hazır geldim yazayım, polemik, üsluplara dikkat etmemek, saç baş girişmek yasaktır.

Güvenin eşinize. Zaten yanlış yapan erkek hareketleri ile ele verir kendini. Şimdiden kafanızda kendinizi boş yere huzursuz etmeyin.

Yetişkin bir erkeğin geçmişte yaşadığı ilişkileri(muhtemelen cinsel konulardır.)anlatmasını ahlaki bulmuyorum.Erkekliğini tescillemek için mi anlatıyor size anlamadım?

Dertleselim, babam yoğun bakımda ve ben neredeyim bilmiyorum. Keşke bende yan yatakta yatıyor olsaydım.

Ortada kıskanma yok, eşle ilgili bir sıkıntı yok, şarkı sözleri gırla, o zaman bu konu neden bdv'de?

Hazır geldim yazayım, polemik, üsluplara dikkat etmemek, saç baş girişmek yasaktır.
Vay ablam işin rast gelsin yine banı çaktın alnımızın şakına

Hayır ben sorduğum için anlatıyordu..
Sen merak ediyorsun diye sevgilinizin anlatması doğru değil diyorum.Yani Siz erkek arkadaşınızla yaşadığınız cinsel münasebeti sevgilinize anlatabilir misiniz,ya da geçmişteki erkek arkadaşlarınız sizinle yaşadığı cinsel ilişkileri sonradan edindiği sevgililerine anlatması sizde nasıl bir izlenim bırakacaktı?

Kızzz :) sevgilim değil eşim.
Ben cinsel münasebet yaşamadım geçmişim de. Şayet öyle bir gecmisim olsaydı sanırım benimle evlenmezdi.
Öyle rastgele konuşulmuş konular değil zaten.

Ben Canım Ben Bendeki kıskançlık değil İStediğim cevabı Tam alamadığım için bu soruları 80 yaşına da girsem sorarım O cevapları almam lazım Ama alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…