- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
Durduk yere huzursuzluk falan çıkarıyorum diye bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum:) Hatta cevaplarimdan birinde suyunu çıkarmadan gibi bir cümle kullanmışım bunun manası nedir ki acep ?Ne demek alginizda sıkıntı mı var?
Millet size "bilerek evlendin, simdi mi aklina geldi rahatsiz olmak" diyor, yapilacak en mantikli yorumlardan bi tanesi yani.. Bilerek evlendim diyorsunuz, kocamdan eminim suphem yok diyorsunuz, durduk yere huzursuzluk cikariyorum kendimi yiyorum diyorsunuz, biz de "Meslegini ve gecmisini biliyordun, her sey ortadaydı, simdi neyin pesindesin, yaptigin sey normal degil, bugun kocandan eminsen sorun yok" diyoruz, daha ne diyelim?
Belli ki anlaşamayacağız bari uzatmayalım:)Saçmalığa bak ya hem kıskanıyorum diyorsun, hemde adamı darlıyorum diyorsun. Benden önceki cinsel ilişkilerini sorun edicem adamın kafasında canlandırıcam koskoca mazisini o kadınları .. resmen aptallık
Biliyorsanız sorun etmeyin. Artık siz varsınız sizi eş olarak görmüş eskileri değil böyle düşünüp kendinizi frenleyin :))Biliyordum. Senin geçmişin neden böyle diye kavga filan çıkarmıyorum merak etmeyin. :)
Sınırı biliyorum sorun yok ya :)Biliyorsanız sorun etmeyin. Artık siz varsınız sizi eş olarak görmüş eskileri değil böyle düşünüp kendinizi frenleyin :))
Sorun yoksa niye bdv konusu :)Sınırı biliyorum sorun yok ya :)
Sizin cümlelerinizde polemik cikartacak hiçbir şey yok, oyle mi? OkDurduk yere huzursuzluk falan çıkarıyorum diye bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum:) Hatta cevaplarimdan birinde suyunu çıkarmadan gibi bir cümle kullanmışım bunun manası nedir ki acep ?
Polemik yaratılacak 1 tane bile cümle yokken nasıl böyle bir anda eleştirel bir üslupla karşıma dikildiniz.
Sınırımı bilmem de sorun yok işteSorun yoksa niye bdv konusu :)
Olay çıkartacak derecede darlamıyorum zaten ya :)Bir tanıdığım vardı. Eşinin kadın kuaförü olduğunu bilerek evlenen (hatta onun müşterisiymiş) sonra da evliliği boyunca gelen müşterileri kıskanıp olay çıkaran en nihayetinde boşanan. Ne bileyim o zaman kişiliğe uygun bir evlilik yapmalı. Kıskanç iseniz, tellak olan bir adamla evlenebilir kişi. Sıfır risk.
Benim eşimin benden önce kısa süren bir evliliği olmuş. Sevgilileri de. Hiç aklıma gelmedi kıskanmak. Ya da eski eşini sorgulamak. Mutlu olsa ve sevse devam ederdi o zatlarla. Demek ki bir şeyler bitmiş ki eski olmuşlar. Bana ne geçmişinden.
Sizin cümlelerinizde polemik cikartacak hiçbir şey yok, oyle mi? Ok
neyini kurcalıyorsunuz yani tam olarak ben anlamadım ki. benim geçmiş aşk hayatım nişanlımın geçmişinden daha curcunalı ama tutup da anlatmıyorum aklına yer etmesin diye. belki o da bana anlatmamıştır yani bildiğim iki eski sevgili. e ben bunun neyini kurcalayayım ki zaten bilmem gerekeni söylemiş. daha fazlasını bilmek vs ne işe yarayacak.
Zaten yapmaz demiyorum ki yapAmaz ben adamı harcarım :) yaparsa da şayet sonuçlarına da katlanır. Bu tarz konulara asla tahammülüm yok.Gelecekte aldatmayacağından nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ya? Kahin misiniz,geleceği mi görüyorsunuz? Valla bu tür konularda büyük konuşmama taraftarıyım. Çünkü başına geliyor. Ayrıca çok kıskanç ve takıntılısınız. Geçmişte cinsel birliktelikleri olmuş olabilir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. :)
Tabiki istemsizce ama bu düşünceler sormalar bizi yıpratıyor.Hepsi istemsiz olan şeylermiş hiç de utanmayın :) Allah gerçekten utanılacak şey yaşatmasın bunlar ne ki ?
Tamam kıskancım tamam :) sizi mi kırıcamBaya baya kiskancsin canim :) hemde asiri kiskanc :))
Hee tamam kıskancım hem de öyle böyle değil feci kıskancım yalnız baya baya kıskancım haa hakkaten ne kıskancım öffffBaya baya kıskançsınız. Şarkı sözleri gibi yazınca yorumlarınızı durumu hafifletmiyor. Bu durumu çok kafaya takıyorsunuz ne kadar takmıyorum ara ara geliyor deseniz de.
Neden bu kadar kesin bir ifade kullandın derseniz de eski açtığınız konudan belli cinsel hayatınıza bile yansımış veya az olmasını bile ona siz bağlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?