Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Durduk yere huzursuzluk falan çıkarıyorum diye bir cümle yazdığımı hatırlamıyorum:) Hatta cevaplarimdan birinde suyunu çıkarmadan gibi bir cümle kullanmışım bunun manası nedir ki acep ?
Polemik yaratılacak 1 tane bile cümle yokken nasıl böyle bir anda eleştirel bir üslupla karşıma dikildiniz.

Saçmalığa bak ya hem kıskanıyorum diyorsun, hemde adamı darlıyorum diyorsun. Benden önceki cinsel ilişkilerini sorun edicem adamın kafasında canlandırıcam koskoca mazisini o kadınları .. resmen aptallık

Biliyordum. Senin geçmişin neden böyle diye kavga filan çıkarmıyorum merak etmeyin. :)
Biliyorsanız sorun etmeyin. Artık siz varsınız sizi eş olarak görmüş eskileri değil böyle düşünüp kendinizi frenleyin :))

neyini kurcalıyorsunuz yani tam olarak ben anlamadım ki. benim geçmiş aşk hayatım nişanlımın geçmişinden daha curcunalı ama tutup da anlatmıyorum aklına yer etmesin diye. belki o da bana anlatmamıştır yani bildiğim iki eski sevgili. e ben bunun neyini kurcalayayım ki zaten bilmem gerekeni söylemiş. daha fazlasını bilmek vs ne işe yarayacak.

Sizin cümlelerinizde polemik cikartacak hiçbir şey yok, oyle mi? Ok

Bir tanıdığım vardı. Eşinin kadın kuaförü olduğunu bilerek evlenen (hatta onun müşterisiymiş) sonra da evliliği boyunca gelen müşterileri kıskanıp olay çıkaran en nihayetinde boşanan. Ne bileyim o zaman kişiliğe uygun bir evlilik yapmalı. Kıskanç iseniz, tellak olan bir adamla evlenebilir kişi. Sıfır risk.

Benim eşimin benden önce kısa süren bir evliliği olmuş. Sevgilileri de. Hiç aklıma gelmedi kıskanmak. Ya da eski eşini sorgulamak. Mutlu olsa ve sevse devam ederdi o zatlarla. Demek ki bir şeyler bitmiş ki eski olmuşlar. Bana ne geçmişinden.

Olay çıkartacak derecede darlamıyorum zaten ya :)
İşine de saygım sonsuz bu konu da hiçbir zaman rahatsız etmedim etmem de.
Kadınız işte arada bir ya bu adam nasıl bir başkasıyla birliktelik yaşadı diye düşünmeden kendimi alıkoyamıyorum.
Her aklıma geldiğinde adama söyleseydim, şimdi bir yol katedemezdik sanırım.
O volkanlar sadece benim içimde patlar sonra geçer

Gelecekte aldatmayacağından nasıl bu kadar emin oluyorsunuz ya? Kahin misiniz,geleceği mi görüyorsunuz? Valla bu tür konularda büyük konuşmama taraftarıyım. Çünkü başına geliyor. Ayrıca çok kıskanç ve takıntılısınız. Geçmişte cinsel birliktelikleri olmuş olabilir. Geçmiş geçmişte kalmıştır. :)

Valla “Geçmiş geçmiştir demeyin, karıştıran çöpçüdür” demeyin demişsiniz ama bundan başka söyleyecek bir şey bulamıyorum ben. Eşim de benim geçmişimi kafasına taka taka evliliği yıprattı. Kavgalar tartışmalar eksik olmadı. Gereksiz yere kendinize de eşinize de zehir etmeyin evliliği...

Zaten yapmaz demiyorum ki yapAmaz ben adamı harcarım :) yaparsa da şayet sonuçlarına da katlanır. Bu tarz konulara asla tahammülüm yok.
Bende herşey dozunda en azından eşime yansittiklarim dozunda

Baya baya kıskançsınız. Şarkı sözleri gibi yazınca yorumlarınızı durumu hafifletmiyor. Bu durumu çok kafaya takıyorsunuz ne kadar takmıyorum ara ara geliyor deseniz de.

Neden bu kadar kesin bir ifade kullandın derseniz de eski açtığınız konudan belli cinsel hayatınıza bile yansımış veya az olmasını bile ona siz bağlamışsınız.

Hee tamam kıskancım hem de öyle böyle değil feci kıskancım yalnız baya baya kıskancım haa hakkaten ne kıskancım öffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…