Kızlar gelin biraz dertleşelim...

Eşim yurt dışında yaşamış çok fazla ülke gezmiş biri ama ona rağmen türkiyede yaşamış erkeklere göre daha temiz. İnancı ile alakalı sanırım. Yanlışı pek olmamış. O yüzden içim çok rahat. Olsa bile kabullenemezsem evlenmezdim

Benim içimin rahat olmasının sebebi bazı şeyleri fazlasıyla görüp yaşaması. Artık dışarıyla bağlantısını koparması. Bana hissettirdiği böyle umarım yaniltmaz diye her zaman umut icerisindeyim.

Merhaba, ben Yepisyeni, kıskancım
Ya ben daha 3 gün önce "geçmişin kafama vurması" ile gece 2 civarlarında ağlama krizlerine girip sevgilime ayrılmak için mail yazmaya başladım ne diyorsun...
Kendisi öyle yalı çapkını da değil ayrıca, yüksek mühendis Benden önce 1 ilişkisi 2 ilişkimsisi oldu, herşeyini sevgili olmadan önceki arkadaşlık evresinde anlattığından gizli saklı kalmadı aramızda. En uzun, en mutlu ilişkisi de benimki ama gel gör ki kıskanmadan duramıyorum. Kendimden tiksindim artık. Geçen gün gerçekten saçma sapan şeyler yaptım, 5 yıl önceki mevzudan adama demediğim kalmadı, ciddi ciddi ayrılmayı düşündüm (bu ara biraz bozuğuz, ondan ayrılık daha kolay gündemimize geliyor). Napayım, o da beni kıskanacak duruma getirmesin. Bence bir erkek en yoğun ilgisini sevgisini sana gösterse başka kimseyi kıskanmazsın. Benim delirmemin sebebi, şimdi bana yapması için kendimi yırttığım şeyleri 5 yıl önce kendisini sallamayan bir kadına yapmış olması. Çok canım yanıyor. İnsanlar değişir, her ilişkinin dinamiği farklıdır eyvallah da ben kendimi berbat hissediyorum. Bu konuda son kez ciddi bir konuşma yaptık, bundan sonra istediklerimi yapacağını söyledi. Nisan'da nişan düşünüyorduk, bu yüzden erteliyorum.
Arada kendisine asılan kızları da kıskanırım. Bu kızlardan biri hakkında uyardım, kız devam etti, bizimki kıza soğuk davranmadı. En son kız bunun bacağını tuttu diye kükredim de kızla arasına mesafe koyabildi.
Ammaaaan bizim ilişki de çok karışık. Kendisi akrep burcu erkeği olduğundan hiçbir şeyi sade, basit yaşayamaz, illa bir çetrefil olacak.
Benim annem de akrep burcu ve evde babamın ilk sevgilisinin ördüğü atkıyı saklıyor, 31 yıllık evliler. Sordum kıskanmıyor musun diye. Niye kıskanayım, babanız en çok beni sevdi dedi. Sevgilime de bunu anlatıp, bana böyle hissettir ki ben de kimseyi kıskanmayayım dedim. Umarım işe yarar, yoksa bana bir ömür huzur yok.
Annemdeki özgüveni bize de ver yarabbiiiim!

Daha önce hiç sevmemis, aşık olmamissiniz, kimseye dokunmamissiniz, ilk gördüğünüz adam kocaniz heralde. Başka türlü böyle triplere girmeyi bir mantığa oturtamiyorum ben, boyle değilse de oldukça bencil bir düşünce...

Eşim çok ilişki yaşadığı için rahatım diyorsunuz biyandan da, ee keşke siz de bir ilişki gormus olsaydınız kafanıza vurmazdi geçmiş.

Sadece kocaman bir AMIN demekle yetiniyorum. Yazacak bir şey bulamadım.. :) Teşekkürler paylaşımın için

Yoo sevdim de aşık da oldum. :) benim yaşadığım ilişki masumaneydi. Eşiminkiler nerede sabah orada akşam tarzında olmuş. Aramızda sıradağlar yollar var yani.

Eşimin geçmişini daha önce hiç bilmedim.
İlla duyduğum zaman yada sorduğumda direk evet şöyle böyle diye doğruyu pat diye söylerdi.
Çok kıskanırdım. Çok gezmiş çok görmüş diye.
Hamileyken geçmişi için ağladığımı bile bilirim.
Yani anlatıldığı için hormonlar zaten tavan kavga bile etmiştim.
Halbuki ben yokum ne alaka yani.
Şimdi düşününce ne gereksiz konuşmalar kıskanmalarmış diyorum.

Geçmiş ölüyü kıskanmak gibi bişey ya.
Çok utanıyorum düşününce..

Sanki sikintiniz gecmis degilde bugun gbi

Eşinizden şuan memnunsaniz geçmişinde yaşadığı her olaya, hayatına giren her insana ve yaptığı hatalara minnettar olmalısınız.
Bugün onu "o" yapan geçmis deneyimleri, yaşadıklarının tamamıdır.

Boyle düşünürseniz biraz rahatlarsınız belkide

Arkadaşlar ben mi anlatamamışım bir kacınızın algılarında mı sıkıntı var. Ben tabiki de eşimin mesleğini bile bile evlendim. Konunun o olmadığını daha açık nasıl yazabilirdim mesela ?
Ne demek alginizda sıkıntı mı var?
Millet size "bilerek evlendin, simdi mi aklina geldi rahatsiz olmak" diyor, yapilacak en mantikli yorumlardan bi tanesi yani.. Bilerek evlendim diyorsunuz, kocamdan eminim suphem yok diyorsunuz, durduk yere huzursuzluk cikariyorum kendimi yiyorum diyorsunuz, biz de "Meslegini ve gecmisini biliyordun, her sey ortadaydı, simdi neyin pesindesin, yaptigin sey normal degil, bugun kocandan eminsen sorun yok" diyoruz, daha ne diyelim?

Son düzenleme:
Aklınla bin yaşaumarım anlamıştır

Evlenmeden önce geçmişini bilmiyor muydunuz?

Hepsi istemsiz olan şeylermiş hiç de utanmayın :) Allah gerçekten utanılacak şey yaşatmasın bunlar ne ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…