Allah hepimize nasip etsin inşallah
ACELE inşallah olur canım kaalbini temiz tut, dualarımız seninle
kızlar ne olur banada dua edin yarin transferim var allahın izniyle inşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:1hug:
canım inşallah hayırlısıyla rabbim bu mübarek günlerde emekelrini boşa çıkarmaz ve meleğini kucağına alırsın.allah yar ve yardımcın olsun.tatlım dualarımdasın allaha emanet ol.rabbim gönlündekini rahmine sağlıkla yerleştirsin inşallah.
:1hug:
Arkadaşlar bu arada bir şey söylicem gülmeyin
beraberlikesnasında bayanlar kalçalarının altına sert bir yastık koyunca rahim ve tüpler iyice açılıyormuş....tabi sonra da 30-40 dk bu konumda beklemek..
benim bir yakın 9 ay hamiş olamadı bunu bir yerden okumuş denediği ilk ay hamiş kaldı :)
Allah gönlüne göre verir inşallah arkadaşım.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarma....kızlar ne olur banada dua edin yarin transferim var allahın izniyle inşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:1hug:
bende evde idrar testi yaptığımdan beri hiç ağlamamıştım.yani pazartesinden bu yana ama bu şiddetli karın ağrımdan sonra hüngür hüngür bir ağlamaya başladımki sormayın.bide işyerinde ne kadar kötü bi durum yaaa.evde olsam saatlerce ağlardım.burda sıkınca daha kötü oldum.
ama nasıl bir hıçkırarak ağlama anlatamam.sonra kıpkırmızı bir suratla oturuyorum şu anda.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?