Kızlar gelin burada dertleşelim bir sürü forum açmayalım

kızlar ne olur banada dua edin yarin transferim var allahın izniyle inşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:1hug:

Allah hepimize nasip etsin inşallah

ACELE inşallah olur canım kaalbini temiz tut, dualarımız seninle

Allah hepimize nasip etsin inşallah

ACELE inşallah olur canım kaalbini temiz tut, dualarımız seninle

çok sağol canım benim duamda hepinizle inşallah allahım dualarımızı kabul eder çok sağolun destekleriniz için:teselli:

Arkadaşlar bu arada bir şey söylicem gülmeyin

beraberlikesnasında bayanlar kalçalarının altına sert bir yastık koyunca rahim ve tüpler iyice açılıyormuş....tabi sonra da 30-40 dk bu konumda beklemek..

benim bir yakın 9 ay hamiş olamadı bunu bir yerden okumuş denediği ilk ay hamiş kaldı :)

kızlar ne olur banada dua edin yarin transferim var allahın izniyle inşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza:1hug:

canım inşallah hayırlısıyla rabbim bu mübarek günlerde emekelrini boşa çıkarmaz ve meleğini kucağına alırsın.allah yar ve yardımcın olsun.tatlım dualarımdasın allaha emanet ol.rabbim gönlündekini rahmine sağlıkla yerleştirsin inşallah.
:1hug:

amin inşallah allahım herkezin gönlündeki muradını versin inşallah çok sağol canım :1hug:

Tabi Böyle şeyle Rolabilioyr Olmaz Degil Ama Ans Genede Ben Bana Denileni Her Ay Yaptim Ama Olmadi Nasip Bu Işler Alah Vermek Istedikten Sonra 1 Tane Sperm Ile Bile Veriri Yani Demi Cnlarim Allahim Elimii Boş Birakmasin Tum Isteyenelre önce Bana Sonra Da Tum Mümin Kardeşelrime Eli Ayagi Düzgün Saglikli Sihhatli Evlatlar Versin Aminnnnnnnnnnnn

canım evet bunu bende duydum.hatta dr um da söyledi.kolaylaştırıyomuş hamile kalmayı.bende denedim ama olmadı.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.:1hug:

Kizlar Gögsünüzde Bir Agri Hissediyor Musunuz Bnm Agrim Var Sanki Onlarca Tonluk Agrilik Koymuşlar Gibi Ya Sizlioyr Ve Ayrica Nefes Darligi çekiyorum Ben

KIZLAR BURASI BİZM GÜNLÜK SOHBET KÖŞEMİZ OLSUN MU SADECE BEBEK KONUSUNU DEGİL GÜNLÜK YAŞAMIMIZDANDA BİŞEYLERİ ANLATALIM TUM SIKINTILARIMIZI PAYLAŞALIM

Allah gönlüne göre verir inşallah arkadaşım.Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarma....

olsun sara nur .... acele Allah yardimcin olsun canim insallah hersey iyi gecer sonunda müjdeli haberi veririsin bize..aminnn

bence de iyi oldu merak ettiğimiz biri olunca bölüm bölüm sonucu nereye yazmış diye bakıyorduk, burdan dertleşiriz..

sağolasın sara nur

bende evde idrar testi yaptığımdan beri hiç ağlamamıştım.yani pazartesinden bu yana ama bu şiddetli karın ağrımdan sonra hüngür hüngür bir ağlamaya başladımki sormayın.bide işyerinde ne kadar kötü bi durum yaaa.evde olsam saatlerce ağlardım.burda sıkınca daha kötü oldum.
ama nasıl bir hıçkırarak ağlama anlatamam.sonra kıpkırmızı bir suratla oturuyorum şu anda.

evet kızla rhadi bakalım bugün neler yapıoyrsunuz iftara bunları da kouşalım mesela konumuz sadece hayatımız bebekten ibaret degil ya demi ama kızlar

ay kıyamma sana canım bnm birtanem tatlım biatanem o testleri bnd ehiç sevmioyrum hemde hiççççççççççççççç

konuyla pek alakası yok ama sara cım bu senin gerçek adınmı benimde adım SARA'da merak ettim
bu arada rabbim hepinizin dualarını kabul etsin en kısa zamanda bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah bu arada sizlere vereceğim tek tavsiye bu ayda olmadı niye olmuyorki deyipde kendinizi sakın strese ve sıkıntıya sokmayın bu baş etken herzaman pozitif olun vucudunuza ,kendinize ve eşinize karşı hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…