selam kızlar 13 haziranda düğünüm var ve bu gelinliği diktiriyorum. rengi kırık beyaz ve duvağı da aynen böyle olacak. siz beğendiniz mi gerçi beğenmeseniz de yapacak bir şey yok artık, ilk provama gittim bile kaydirigubbakcemile3
bu modelin aynısını dikebilirlerse çok güzel.çünkü herzaman orjinal modelin aynısı dikemiyorlar.ama model harika.inş.istedigin gibi olur gelinligin.güle güle giy canım.
çok teşekkür ederim kızlar sağolun buyrunnnnnnnnn 1400 liraya diktiriyorum kadıköyde canım istersen özelden diktirdiğim yeri de söyleyebilirim[/QUOTE
benim gelinliğimde buna benzer bir gelinlik ben fatihte araştırdım 1700 ile 2500 arası fiyat veriyorlar bana modaevinin adını söyleyebilr misin ben özelden mesaj atamıyorum
gusel..ama rengı bıraz grı mı..opuyorumnanaktan
ne renk dıktırıyorsun..
çok teşekkür ederim kızlar sağolun buyrunnnnnnnnn 1400 liraya diktiriyorum kadıköyde canım istersen özelden diktirdiğim yeri de söyleyebilirim[/QUOTE
benim gelinliğimde buna benzer bir gelinlik ben fatihte araştırdım 1700 ile 2500 arası fiyat veriyorlar bana modaevinin adını söyleyebilr misin ben özelden mesaj atamıyorum
özelden gönderdim canım bakabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?