Kızlar genel müdürle başım belada

Rakamlara takılmamak lazım,herkesin alt gelir seviyesi farklıdır..Kimisi 1500 iyi maaştır,kimisi için maaş bile sayılmaz..
Ama patronun uygun gördüğü maaşı sonradan düşürmek çok ağır bir durum...Maaşı düşürmek ne demek!! kendi cebinden çıkıyor sanki...

Bence işten ayrılmayın. Adamın amacı da bu zaten.Dayanın,siz görevinizi en iyi şekilde yapın gerisi boş patron sizin arkanızda.. Bu arada kendinizi geliştirin,ing..vs.

bir konu nasıl katledilir şekli a
konu sahibi bu zamanda böyle anlaşabildiğin bir patron ve iyi bir maaş bulmak zordur..
böyle ukala fesat bir adama meydanı bırakma bence..
ne onu patronun gözünden düşür nede sen işi bırak..
çok damarına basarsa patrona rahatsızlığını anlatırsın..
sanki maaşın onun cebinden çıkıyor

hiç işi bırakayım falan deme ya bu zamanda bu kadar iyi anlaşabilceğin patron bulmak çok zor. Belki bir gün sen otursun o uyuz adamın koltuğunda. Her yerde aşağılama laf sokma işine karışma oluyor canım ben devlette çalışıyorum ve hiç aksamadan birinden laf yiyorum

Tatlım patron senin bişeyler yapabilecegine inandığı için almış seni işe ve sıkı çalıştığınıda görünce sana iyice destek çıkmış. belki seni daha ileri bir pozisyonada hazırlıyor olabilir. Çoğu müdürler sorumlular altlarındaki insanların kendilerinden kötü olmasını ister iyi, bilgili ve çalışkan insanlara tahamülleri yoktur. Bence sen müdüre sayğısızlık yapma ama kendinide ezdirme doğrularıda söyle patron arkandan nasıl olsa özgüveninide iyice farkederse (tabi saygıyı elden bırakmadan) seni daha rahat yükseltir. Canını sıkma bu duruma bırakıpta gitme çünkü patronun seni farketmiş başka bir yerde farkedilmeyede bilirsin o zaman daha zor gelir bu tip bir durum. Seviyeni düşürmek gibi düşünme sonuçta muhattap olduğun seviye seviyendir, muhattap olmadığın degil

Bu arada yorumlarda 2000 liranın uçuk rakamlar olduğunu söyleyenler, tasarım yapabilen insanlar için 2500lira hiçbirşey piyasada 3000-4000i çok rahat alır tasarım yapabilenler, bide deneyim kazanıp yönetimsel beceriside varsa 15000 bile alabilirler (alanlar gayette var). Her diploma alanda kendini mühendis veya mimar saymasın bu maaşları çogu rüyasında görür zaten...

Konu sahibinin durumunu, gelirini sorgulamak yerine sorunuyla ilgilensek daha iyi olmaz mı?

Arkadaşım kaçıp giderek bir yere varamazsın..
Duyma, umursama, o adama istediğini verme
Onun seviyesine de inme
Her zaman her yerde böyle tiplerle karşılaşacaksın
Devlet özel sektör hiç farketmez.

Zamana bırak.
Eğer patronun sağduyulu objektif bakabilen biriyse eninde sonunda olanları görecektir

maaşa takılmanız da garip geldi kızlar 2500 çok yüksek rakamlar değil ki. Özel sektörde çok iyi para kazananlar var ve arkadaş ilk ay asgari ücret almış sonra işe tamamen kabul edilince normal parsını vermişler

Sana açıkça mobbing uyguluyor. Prosedur neyse onu araştır patronuna da söyle.

2500 tl , 3400 tl, özel araba vaoov.
genel müdür olacak sahsıyet acaba adaletten yana oldugu için midir bilinmez
Maaşlarda sana özelmiş bence çıkmayı düşünme ''özel patronun'' yine bir zam yapar alttan alttan

Kız başka birşey sormuş sizde aldığı paraya takılmışsınız herkesin şartları farklıdır iyi bir üniversiteden mezundur master yüksek lisans yapmıştır aldığı paranın hesabını size vericek değil ! Soruna gelincede bence çıkmamalısın müdür elinde sonunda vazgeçer seninle uğraşmaktan böyle insanlara karşılık vermeyince bir süre sonra susuyorlar

elbette ikincisini yapmalısın fesatlık abidesi o genel müdürüne pabuç bırakmamalısın biraz çatışın bakalım
ona karşı uyanık ol sadece işini yap işinde iyiysen zaten gerisi senin istediğin şekilde gelir.

Garipsenecek şey asgari ücretle girip ikinci ay maaşın 2500'e yükselmesi. İnsanların 2500 maaşla işe girmesi değil. Sonuçta belli bir firmada her pozisyonun ücreti aşağı yukarı bellidir. Beklentisiz bir şekilde asgari ücretle işe giriliyor. Maaşı konuşmaya gerek bile yok, sonra ikinci ay 4 katı oluyor. Yoksa züğürt tesellisi yapmıyoruz. Kimse de kimsenin maaşına takmadı. Dikkat çekilen kısım maaşın ikinci ay değişmesi o kadar. Çünkü asgari ücretle işe girip ikinci ay 4 katına çıkması çok beklenecek bir olay değil. Sonuçta deneme süreci muhabbeti bile yokken. Öyle işte...

Sen hala konuşuyor musun? LOL

Postlarına bak da utan haha... International firmada çalışmak için baba parasıyla vakıf üniversitesinden mezun olmak lazımmış... Boğaziçi, ODTÜ vakıf üniversitesi arkadaşa göre... Rezil seni

mesleğin ne hayatım? bence mümkün mertebe o adama üstünlük taslama ,suyuna git

Son düzenleme:
Öncelikle yorum yazan herkese teşekkürler. Birçok insan aldığım maaş konusuna takılmış, sanıyorum ki kendim hakkında tam bilgi vermediğimden kaynaklanıyor. kısaca bahsedeyim isterseniz. Ben ne babasının parası olan nede vakıf üniversitesinde okumak şöyle dursun o vakıf üniversitesinin kapısından içeri girebilecek bir gelire sahip insanlardan değildim. Üniversitenin ilk yılından mezun oluncaya kadar çalışıp para kazanmak zorunda olan bir öğrenciydim ve çalıştımda. her ne kadar öğrencilikte yapılmış çalışmalar olsada bunların hepsi birer iş deneyimidir ve okulda öğrenilenler ile işte yapılanların uzaktan yakından hiç bir benzerliği yok. Ayrıca allah yüzüme baktı o dönemde yapmış olduğum bir projeden dolayı tübitak bursunu almaya hak kazandım, o bursla beraber yüküm biraz daha hafiflemişti ancak ben çalışmaya devam ettim yani çoğu arkadaşlarım gibi aman sevgilim olsun okul bitince hemen evleneyim gibi bir lükse asla sahip olmadım. Evet ingilizcem yoktu ama çok iyi denebilecek düzeyde almancaya sahiptim, şu anda ingilizcem de iyi durumda daha da geliştirmeye çalışıyorum, gelişmek zorunda. Diğer taraftan bu maaş konusuda tuhaf mesajlar yazan arkadaşlar için eklemem gereken bir şey daha var ki okul döneminde bir hedefim vardı. O dönemde bir allahın kulu bana yardım etmez, edebilecek güçtekilerin de yardım ederiz ama ... ile başlayan cümleleri arasında kendimi bulduğum bir hedefti bu. Hedefim okuldan mezun olup gücümün yettiğince benim gibi maddiyat anlamında zor eğitim hayatı yaşayan kişileri bulup onlara yardım etmekti ve ne mutludur ki allahım bana bunu nasip etti yani o abartılarak bahsedilen 2500 tl aslında bir yerlerde birilerinin yüzünü güldürüyor ve hayata tutunmasını sağlıyor, bu çoğu insan için çok önemli olmasa da benim için çok önemli birşey. Maaşa takılmayın lütfen para herşey değil sonuçta daha önemli şeyler de var bu hayatın içinde. Ben inanıyorum ki dünya malını allah için hiçbir şey gözetmeksizin harcadığında allahım o harcadığını kat ve kat arttırarak sana tekrar yolluyor. Konuyla alakalı müdürüm beni kurumda görmek istemediğinden "istersen evden çalışabilirsin home office tarzında" gibi abuk sabuk tekliflerde bulunuyor. işimi seviyorum home office bana uygun bir çalışma sistemi de değil. Anlayacağınz adam elinden geleni ardına koymuyor :)

Ben insanlardaki bu açıköğretim kompleksini anlayamıyorum gerçekten çok komik..Ben 2 yıl örgün artı 2 yılda aöf okudum.Yakında mali müşavirlik stajımıda başlatıcam.Fakat anlamadığım açıköğretim mezunu olunca ne oluyor Allah aşkına?Bir açıköğretim mevzusudur gidiyo..Şimde kampüs havası almak vs. gibi saldıraya geçicek kişiler olucak evet tabiki kültür olarak kattığı şeyler vardır.Fakat insan kendini dışarıdada geliştirebilir.Unutmayın Açıköğretimlilerde iyi bir yere gelebilir:) Dediklerinize katılıyorum İyi bir yerden mezun olan daha başlarken iyi bir maaşla başlayabilir Aöf mezununa oranla fakat aaa aöf mezunu hıh tarzı konuşmalar bana göre hoş değil bunu belirtmek istedim...Emeğe saygı

Öğrenimin açığı, kapalısı, örgünü, ikinci öğretimi gibi sınıflandırmaları olmaz önemli olan ne kadar geliştirebildiğindir kendini. Ayrıca benim müdür lise mezunu bir insan, asla bunun tartışmasını yapamam ve o benden daha düşük bir seviyedeymiş gibi kendimi egomun yüksek kanatlarına teslim edemem. Eğer ki kendisi bu durumdan bir eziklik hissediyorsa ve saldırılarının asıl kaynagı bu ise o insana da diyebilecek tek bir sözüm yok.

mimarlık bölümü sadece vakıf üniversıtelerınde yoktur.bircok devlet universitesinde de mevcut bilginiz olsun istedim..kazanmıs okumus ve sansı varmıs..kıskançlıga gerek yok bence..tebrik etmeyıde bilmeliyiz.ayrıca kızın konusu devlet ve vakıf üni.leri degıl..

bu ne demek?art niyetli olmadıgınıza ınamak ıstıyorum..

Bu mesajınızı size iade ediyorum. Umarım burada çarpıttığınız gibi, size alttan alttan verecek bir "özel patron"a en tez zamanda kavuşursunuz. Allah gönlünüze ve dağınıza göre kar versin.

Kimi 5000le başlar, az der..
Kimi 1500le başlar, vay der..
Bu çok kişisel bişeydir. Okula, satatüye, mezun olma başarısına ve içerisinde bulunulan projelere göre farklılıklar gösterir.
Neyse,
Arkadaşım, müdürün amacı zaten işi bırakmanızı sağlamak..
Eğer işi bırakmakta kararlıysanız, ki bence böyle bir şey yapmayın, adama bir tebrik kartı yollamanız yerinde olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…