Kızlar genel müdürle başım belada

İş hayatı kurtlar sofrasıdır derler.. İlla sizi istemeyen,yok etmeye çalışan birileri olur,olacaktır da... Ayrılıp başka bir işte çok daha büyük sorunlar yaşamak da var.. Ayrıca pes ederseniz, zamanla en ufak sorunda çekip giden kişi haline gelirsiniz...

O sizi çekemeyen adamı boş verin siz mesafeli bir şekilde işinizi yapın...Her şeyin hayırlısı...

Ne genel mudurmus

isi gucu yok seninle ugrasiyor

Uzun yillar buyuk sirkette calistim genel muduru bir kere anca gordum

Allah sabir versin

Merhaba,

Aldığın maaş Türkiyede büyükşehir standartlarına göre normal.,Burda Türkiyenin heryerinden arkadaş var ve maaşın konusunda az yada çok gibi farklı tepkiler duyman normal...Ben Türkiyede kişi başına milli geliri en yüksek olduğu şehirde yaşıyorum.İnan aldığın maaşı ilkokul mezunu işçi emekçileri bile beğenmiyor.Beğenmemeleride normaldir her emeğin bir karşılığı olmalı.Maden bu kadar mücadelelerle elde ettiğin bir eğitim hayatın var,madem zor elde ettin bazı şeyleri,yeterincede donanımlıymışsın,kompleksli bir genel müdüre kendini kurban etme,hemen pes etme ;Firmalarda kadınların başarıları en son taktir edilir...Sabırlı ol.Senin başarını ödüllendiren patronun,genel müdüründe bir ışık görmeseydi onuda genel müdür yapmazdı.Bence zamanla sen onu o da seni anlayacak...

Büyük bir şirket ve genel müdürle sürtüşüyorsunuz ve sizinle uğraşıyor

12 yıldır aynı firmadayım kendimce iyide bir işim var ama Genel Müdürü sadece toplantıda görürüm. Şimdiye kadar özel tek görüşmem oldu, hızlı hızlı koştururken asansör girişinde çarpıştık "pardon" dedim.

O yüzden maalesef, anlattığınız tip işyerlerine büyük diyemiyorum.

Küçük kuzenim ön muhasebe tutuyor , 3-5 kişilik bir firma kartında Muhasebe Müdürü yazıyor ben daha bi halt olamadım.

Son düzenleme:
ne saçma şeylere takılıyosunuz ya,konu ne kadar dağılmış.size ne aldığı maaştan bence az bile mimar için .
o adam yüzünden işini bırakma böyle insanlar her alanda karşına çıkabilir pes etme ona istediğini verme..........

Aynı şey benim başıma geldi.
Eski çalıştığım firmada bir üst kademede ki bayan sürekli benimle uğraşırdı. psikolojik baskı uyguluyordu. Lavaboya gidip ağlamakla rahatlıyordum o derece alt üst ediyordu sinirlerimi.
Artık dayanamadım ve patrona gittim bekle ben görüşeceğim düzelecek dedi.. (patronda beni cidden çok severdi) bir kaç ay daha geçti.. aynı tas aynı hamam. ve işten ayrılıyorum dedim patrona 'neden' dedi..
Bir bir anlattım bana ettiklerini. İçim çok ferahladı, sonuçta sebep neyse bilmesi gerek, haksızlık eden ortaya çıkmalı..Eğer ayrılmak istediğini söylersen mutlaka sebebini bildir..

eee bence sana yorum yazıp yardım etmeye gerek yok.sen halledersin zzaten

Canım maaşına dayalı yorum yapmak istemem hak ediyorsun ki kazanıyorsun.

2500TL o kadar yüksek bir oran değil, güle güle harca.

Ama genel müdürün resmen mobbing yapıp seni asimile etmeye çalışıyor o ortamda dikkat et.

Bu tipler ''x te bana dayanamadı gitti'' diye lanse etmeyi çok severler.

Biraz da terfi etmenden endişeli gibi hissettim. İpleri bırakma sakın, muhattap olma bile.

Yok sayman yeterli olacaktır. Eğer firma sahibin performansından memnun ise direkt kendisiyle konuş.

Detaylarıyla anlat herşeyi, bir bayana lakap takacak kadar düşmüş erkek cidden acıdım.

selam canım
işinde başarılı bir şekilde devam etmelisin bence
ama tavsiyem sakın adamla uğraşma
sana haksızlık yapanın yaptıkları yanına kalmaz, sen iyi niyetli olduktan sonra senin Sahibin seni korur
ama sen de karşılık verirsen yazık olur
onun ekmeğiyle falan uğraşma boşver

Selam kızlar;
ilk başta yorum yazan herkese ayrı ayrı teşekkürler. Konuyla alakalı olarak birkaç gelişme yaşandı bunları kısaca sizlerle paylaşmak istedim. Müdür ve patronum beni aradığında her ikisinin telefonunu da chucky'nin gelini buyrun diye yanıtladım, müdür doğal olarak duruma uyandı bozuntuya vermedi ancak patronum anlam veremedi (muhtemelen kafayı sıyırdığımı düşündü). Genel durum hakkında patronun kendisinden bir görüşme talebinde bulundum ve ertesi gün görüşmeyi gerçekleştirdik herşeyi ne bir eksik ne bir fazla tek tek anlattım, bunların bir kısmını kendisininde bildiğini söyledi sanırım şirket kuşlarımız iyi çalışıyor. Sonrasında bu konu için biraz sabretmem gerektiğini ne olursa olsun saygıyı elden bırakmamam gerektiğini, müdürün sağlıksal problemleri nedeniyle emeklilik durumunun olduğunu söyledi, yanlış anlamadıysam yakında yollarını ayıracaklarmış yada ben öyle yorumladım bilmiyorum. Neyse aynı günün öğleden sonrası müdür beni ayağına çağırdı kendisini yanlış anlamışım öyle söyledi çok inandım bende ( ayağına çağırıp ayak yapmak bu olsa gerek ) Ertesi gün merkez ofisten bir haber geldi bu müdürle iş için çin'e gönderiliyorum. Bu şimdi nedir bir ceza mı yoksa sabrım mı deneniyor?

Ne kadar ayip....
Birileri nasaramiyor diye kimse basaramayacak diye birsey yok.

Ben hic bir kurs yada egitim gormeden ingilizce ogrendim ki pratigim hic yoktu.
istanbula gitmek zorunda kaldim ve bir tanidik vasitasi ile ithalat ihracat sorumlusu arayan bir firma ile ise basadim.
ilk ay 1000 tl ikinci ay 2000+yol+yemek+ssk aldim.
Universite mezunu da degilim.

Kimse kusura bakmasin... Ozel mudur, ozel maas falan ayip gercekten oyle bile olsa bu sekilde konusulmaz.

Arkadasim her zaman dise dis... Unutma bunu. Is hayati maalesef boyle. Hep yer kaybetme korkusu ile yapilir....

neeeeeeee 2. ayında 2.500 tl mi? hemde asgari ücretle iş başı arkadaşım bence işten ayrılma benim tanıdığım ne insanlar var saatlerce ağır işlerde çalışıp bi asgari ücretle 4 çocuk bakan. beni yanlış anlama ama eğer patronun sadece işini beğendiği için bu kadar çok yüksek maaş veriyorsa merak etme 2 ay sonra da müdür sen olursun

Bu konunun fake oldugunu dusunuyorum. Buyuk sirket, amma velakin maas baremi bile olmayan, patronun isci/memur alimlarinda rol aldigi, gorusme yaptigi, genel mudurle beraber insan kaynaklari muduru gibi calistigi vesaire vesaire.. Bir sirket.. Eglenceli..

Kac ıs yerınde çalıştınız acaba?

merhaba aerynn, neden bu şekilde bir yorum yapıyorsun bende açıköğretimde üniversite okuyorum , şartlarım o şekilde gelişti pek derslerle ilgilenemedim liseden sonra çalışmaya verdim kendimi senin o beğendiğin odtülerin yapamadığı excel formlarında onlara yardım ediyorum gösteriyorum böyle yapacaksın diye yani açıköğretim okuyanların konuşmaya hakkı yok mu? ayrıca senin üni hayatın kadar benim ssk'am vardırhem toplantılarda ingilizce konuşulursa anlayadabilirim önemli olan kendini geliştirmek...yaklaşık 10 yıldır iş hayatındayım ve öyle üni mezunları gördüm ki görmez olaydım kimseyi aşağalamayalım hoş değilayrıca konu ahibi 2. ayda 2500 alacak düzeydeysen bas istifayı geç...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac ıs yerınde çalıştınız acaba?

Sacma bir soru olmus. Buyuk bir sirkette CEO veya en azindan genel mudur olarak calismaya baslamadiktan sonra patronla herhangi bir tesviki mesainiz olamayacagini bilecek kadar calismisligim var diyelim... Tabi patron babanizin oglu degilse.. Buyuk sirketlerde insan kaynaklari muduru ne is yapar sizce?
Konuya bakilirsa arkadas Koc'un sirketlerinden birine baslasa Rahmi Koc ile, Eczacibasinin sirketlerinden birine baslasa direkt olarak Bulent Eczacibasi ile is gorusmesi ve maas pazarligi yapmis gibi gorunuyor. Bu durum ne kadar gercekci olabilir sizce?
Ha ufak bir sirkette dese olabilirdi. Bugun asgari ucrete baslatir, yarin 5 milyar yapar, ertesi gun kapinin onunu gosterir, hersey patronun iki dudagi arasinda.. Buyuk sirketlerde maas baremi vardir ve o bareme gore alacaginiz maas bellidir. Ilkokul mezunu ile yuksek lisans yapmis birinin maasi ayni olmaz. Ayrica hic bir buyuk sirket bir universite mezununu asgari ucretle baslatip on ayda altina araba verip maasini da 3.400 liraya cekmez. Komik olmus...

Konu sahibine kötü ithamlarda bulunan kişiler olmuş gördüğüm kadarıyla. Bunun adı terbiyesizlik.. Ne yazık ki hayatımızda oldukça kıskanç bayanlar mevcut...
Bence işinden asla vazgeçme. Hepimizin başında böyle insanlar mevcut. Ama ben ekmek paramı böyle adamlar için bırakmadım. Sen de bırakma...

Ben de Şirket sahibiyim. Buyuk bir şirket ama kucuk bir ofis.
Patronum ve elemanlarımla gorusebiliyorum boyle egolarım yok ve ınsan kaynaklarımda var.
Kişiden kişiye değişir. Trilyonlar kazandığı halde şirketinin başında durup en kucuk noktadaki elemanını gozeten işin her saniyesini taklip eden insanlar var.

Eczacıbaşının Bir ton şirketi var ve bu şirketlerin başında bulunanlar da sahibi olabiliyor.
Onlarda en küçük noktaya kadar iilgileniyor olabilirler.

Koç holdingi bir tek kamil koç mu yönetiyor ve tek sahibi o mu?

Koç holdingin yonetim kurulu başkanı kamil koç olsa da şirketler gruunun başında ve tek tek şirketlerin başında bir sermayedar yada bir gorevli patron durur.

Görev gereği gerekirse araba teslim edilir.
İlk ay deneme surecidir asgari ücret verilir.
2. ay normal maaş ödenir.

Çoğu işyeri de eğitime bakmıyor artık.

Afedersiniz ama yüksek lisans yapmış biri yabancı dil bilmiyor yada BİLGİSAYAR İSO KALİTE BELGESİ GİBİ DÜNYA STANDARTLARINDA BİLGİ SAHİBİ OLAMAYABİLİYOR.

Konunun açılış tarihine dikkatinizi çekmek istiyorum: 03/02/2013
Konu yorumları eski, konuyu açan üye 07/02/2013 tarihinden sonra sitede aktif olmamış...

Cnm benim ne demek neden bu şekilde yorum yapıyorsun? Benim kimseyi yerdiğim falan yok. Kendini ODTÜ'lü biriyle kıyaslamazsan mutlu bir yaşam sürebilirsin, takılma bu kadar. Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…