Kızlar genel müdürle başım belada

arkadasim sana katiliyorum.bnde acikogretim 4yillik mezunuyum.ve insanlardaki bu dusunceyi anlayamiyorum.aslinda acikogretim orgun universteye oranla dha zor.orgunun tek farki sosyal alaninin gelismesi baska birsey degil.acikogretimde kndi imkanlarinla biseyler ypiyosun calisiyosun beyin kafa yoruyosun.sanirim orgunlerde bunu yediremiyolr kndilerine.diplomada zaten acikogretim tarzi bnzer bir kelime yazmiyor bile.
acikogretim kucunecek birsey oldugu icinmidir ki suan yeni yeni turkiyenin en iyi universiteleri kndi bunyelerinde acikogretim acti!!!!
her neyse konuyla alakali arkadasim sakin o mudure papuc birakma sakin sain isten faln ayrilayim deme.
bence once mudurunle guzel bir dille konus mesai bitiminde falan sonraki tavirlarina bk hal ve hareketlerine ayni sekilde devam ederse patronuna durumu ve bu durumdan rahtsiz oldugunu soyle.ama isten ayrilma bir basasinin dengesizligi yuzunden.

Valla öğretmenlikte 7. senem maaşım 2000.

bir kamu kuruluşunda çalışıyorum genel müdürümüz 6,500 tl maaş alıyor ve kendisi açıköğretim işletme mezunu
bence açıköğretimlileri o kadar çok küçümsemeyin gün olur müdürünüz açıköğretim mezunu olup sizin ağzınıza eder afedersiniz görürsünüz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…