Kızlar geri adım atsam mı

 
Dinlerin olmadığına inanan biri neden kapalı ve yaşam tarzıda böyle birini seçer? İlk bunu düşünüp zaten hiç kabul etmez uzaklaşırdım.
Ve alkol bar kızlar yaşam tarzınıda görme imkanın olmuş inanç yapısındada dürüstçe açıklama yapmış.
Okadar durmuşsun aşk acısı çekme derim.
Hiç sağlıklı bir tablo yok okuduklarımda.
Herkezde hem fikir zaten
 
Bakın bu benim. Yani bu adamın kadın versiyonu ben oluyorum.
Kendimden yola çıkarak söylüyorum, ben sizin hayat tarzınızda bir adamla yapamazdım. Bunu kötü algılamayın lütfen, sadece hayata bakış açıları çok farklı olduğu için.

Birebir aynı olmak zorunda değil kimse ama ortak payda olabilmeli. Birlikte yapamazsınız. Siz de onunla yapamazsınız inanın, bir iki ay sonra o alkolleri, gece gezmeleri, inançsızlığı batmaya başlar. Arkadaş ortamına giremezsiniz, o da sizin ortamınızda rahat edemez. Bir ay iki ay ilişkinin heyecanıyla götürebilirsiniz ancak sonradan mutlaka sorunların patlak vereceğini düşünüyorum.
 

anladım canım yok est. kötü algılamadım farklı görüşlere bakış açılarına ihtiyacım vardı bunları okumak görmek çok iyi geldi. dediklerini ben de düşündüm mantığım hep öyle söylüyordu. mantığımı bırakıp duygularımla ilerlesem diye düşündüm bir an ama olmazmış onu gördüm. o kadar yorum aldım bir kişi de olabilir adım at demedi herkes aynı fikirde:) yorumun teşekkür ederim
 
Kısmet bu işler, eminim karşınıza her konuda uyumlu olabileceğiniz biri çıkacaktır. Her zaman duygular yetmiyor maalesef :)
 
Hiic baslamadan bitsin. Bir daha gorusme. Ikiniz de yipranmayin. Olmaz o is. En basitinden evlendin cocuklarin oldu, onlari nasil yetistirceksiniz bu gorus ayriligiyla. Daha 20 yasindasin, acele etme, okulunu bitir meslegini eline al, calis. Simdiki aklim olcak en erken 26 27de evlenirdim.
 

Aynen ben de oyle yapmaya karar verdim:) siz kac yasinizda evlenmistiniz bu arada kac yasindasiniz
 
Ne Güzel düşüncelerin varmış bence bu düşüncelerine devam et yinede alma kimseyi hayatına ve ileride alacaksan senin gibi düşünen birisi olsun tek o olsun..
 
Musluman bir bayan olarak musluman olmayan bir erkekle evlenmeniz zaten caiz degil. Diyelim ki birbirinizin gorusune saygi duyup anlastiniz. Iliskiyi yurutseniz bile boyle bir evlilik islamda gecerli degil. Evlenemeyeceginiz biriyle de sevgili olmanin bir manasi yok diye dusunursunuz sanirim. Dini hassasiyetiniz var diye bu yorumu yapiyorum.
 
bencede iyi yapmışsın başlayıp kendini onu mutsuzluğa sürekler alıştıgınla acınla kalırdın daha ne güzel hiç erkek arkadasın olmamış acılarını yaşamamışsın emin ol normal hissettiğin o duygu geçer ama başka sana uygun birinin karakterini huyunu suyunu sana ne kadar benzediğini ailene vs görünce ona da bağlanabilir sevebilirsin hemde bu sevgi daha yerinde ve sağlam olur hemde gerçek hak edilmiş sevgi içerisinde mutlu bi beraberlik yaşamış olursunuz
 
Erken evlenmissiniz ama mutlu huzurluysaniz sorun yok bence ne guzel hayat arkadasiniz yaninizda

Mutluyum cok sukur, 2 de cocugum var, ama evlenince hele de cocuk olunca kisitlaniyor insan, cocuklar kucukken hele resmen kendinden vazgeciyorsun.
 
canım sana baştan hoş gelir belki çocukta hoşuna gider ama bunun sonu yok kaptırır gidersin kendini sonrası pişmanlık olur evlilik dahi olsa çatışırsınız
 
Mutluyum cok sukur, 2 de cocugum var, ama evlenince hele de cocuk olunca kisitlaniyor insan, cocuklar kucukken hele resmen kendinden vazgeciyorsun.

Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin canimmutlaka bebislerin de zorluklari vardir ama her zorlugun yaninda guzellikler de vardir Allah bebislerini saglikla mutlu huzurlu sekilde buyutebilmeyi nasip etsin
 
Evet cok h

Evet haklisiniz bir de bu acidan bakmak lazim bu durumu hepten imkansiz hale getiriyor. Yorumun icin cok tesekkur ederim canm:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…