Kızlar hepinize merhaba.Benim acil yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşım yılbaşı için bi otelden rezervasyon yaptırmış.Son derece romantik bi gece ve çok özel bi süprizim olacak sana dedi.Ve ben bunun evlenme teklifi olduğundan eminim.Zaten şaşkın sevgilim ağzından kaçırır gibi de oldu =) Ama şöyle bir sorunum var ki,son demlerimde de olsa öğrenciyim ve alışverişe ayıracak çok bi bütçem yok.Öyle çok abiye bişeyim de yok.İşin daha da kötü yanı erkek arkadaşım çok sever öyle bakımlı süslü şık uyumlu olmamı. Benimde sevdiğim fakat beceremediğim bişeydir(( Ben ne giycem,neyle giycem yardım edin nolur =(( Kafamda olabilir dediğim şeylerin(yani gardırobumda bulunan hoş olduğunu düşündüğüm kıyafetlerin resimlerini çeksem fikir vermeniz kolaylaşır mı? Kıyafet,ayakkabı,çanta,saç,makyaj... düşündükçe çıldırıyorum
kızlar genelde hep bolero yada ceket tarzı şeyler var yaaaama onların içine straplez yada ip askılı yada boğazlı bişeyler uydururm her renk. o beyaz bolero örme ve simli. siyah ceket ışıltılı. gri elbisenin göğüs altından dikişleri var eteğine doğru genişliyo. kot o bi zamanlar meşhur olan bihter kotlarından :))) siyah etek de diz boyu falan... istediğiniz bişeyi giyebilirim. beyaz bluzu da giymiş bulunduğum hali var...bi de kep törenimden foto koydum o elbise çok güzel,seviyorum da ama çok mu kısa sizce? Eki Görüntüle 309206
Eki Görüntüle 309217
Eki Görüntüle 309213
Eki Görüntüle 309212
Eki Görüntüle 309211
Eki Görüntüle 309210
Eki Görüntüle 309209
Eki Görüntüle 309208
Eki Görüntüle 309207
Eki Görüntüle 309216
kızlar genelde hep bolero yada ceket tarzı şeyler var yaaaama onların içine straplez yada ip askılı yada boğazlı bişeyler uydururm her renk. o beyaz bolero örme ve simli. siyah ceket ışıltılı. gri elbisenin göğüs altından dikişleri var eteğine doğru genişliyo. kot o bi zamanlar meşhur olan bihter kotlarından :))) siyah etek de diz boyu falan... istediğiniz bişeyi giyebilirim. beyaz bluzu da giymiş bulunduğum hali var...bi de kep törenimden foto koydum o elbise çok güzel,seviyorum da ama çok mu kısa sizce? Eki Görüntüle 309206
Eki Görüntüle 309217
Eki Görüntüle 309213
Eki Görüntüle 309212
Eki Görüntüle 309211
Eki Görüntüle 309210
Eki Görüntüle 309209
Eki Görüntüle 309208
Eki Görüntüle 309207
Eki Görüntüle 309216
bıde ceket gıyersn kollarını kesınlıkle sıva dırseklerıne kadar
hangi ceketin kollarını sıvıyayım siyahın değildir heralde
beyaz elbise ile siyah ceket uymaz ki ama :S erkek akradaşım bankacı,ciddi görünmem hoş olur mu yoksa rahat mı olmalıyım? ayakkabı konusuna gelince topuklu giyme gibi bi ihtimalim söz konusu deil(( ama bi sürü çizmem botum var. hemen hemen her renk
hangi ceketin kollarını sıvıyayım siyahın değildir heralde
beyaz elbise ile siyah ceket uymaz ki ama :S erkek akradaşım bankacı,ciddi görünmem hoş olur mu yoksa rahat mı olmalıyım? ayakkabı konusuna gelince topuklu giyme gibi bi ihtimalim söz konusu deil(( ama bi sürü çizmem botum var. hemen hemen her renk
peki sizce o kotu giysem... kırmızı dekolte kısmı dantelli falan bi body (kırmızı olması şart deil başka renk de giyebilirim) üstüne de o siyah ceket... yada beyaz bolero nasıl olur sizce? ya kızlar çok heyecanlıyım bnm sakinleşmeye ihtiyacım var yaaa. mutlu olmam gerekirsen stres yaptım deli gibi midem kasıldı valla
peki sizce o kotu giysem... kırmızı dekolte kısmı dantelli falan bi body (kırmızı olması şart deil başka renk de giyebilirim) üstüne de o siyah ceket... yada beyaz bolero nasıl olur sizce? ya kızlar çok heyecanlıyım bnm sakinleşmeye ihtiyacım var yaaa. mutlu olmam gerekirsen stres yaptım deli gibi midem kasıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?