Kızlar giydirin beni :(

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Kızlar hepinize merhaba.Benim acil yardımınıza ihtiyacım var.Erkek arkadaşım yılbaşı için bi otelden rezervasyon yaptırmış.Son derece romantik bi gece ve çok özel bi süprizim olacak sana dedi.Ve ben bunun evlenme teklifi olduğundan eminim.Zaten şaşkın sevgilim ağzından kaçırır gibi de oldu =) Ama şöyle bir sorunum var ki,son demlerimde de olsa öğrenciyim ve alışverişe ayıracak çok bi bütçem yok.Öyle çok abiye bişeyim de yok.İşin daha da kötü yanı erkek arkadaşım çok sever öyle bakımlı süslü şık uyumlu olmamı. Benimde sevdiğim fakat beceremediğim bişeydir (( Ben ne giycem,neyle giycem yardım edin nolur =(( Kafamda olabilir dediğim şeylerin(yani gardırobumda bulunan hoş olduğunu düşündüğüm kıyafetlerin resimlerini çeksem fikir vermeniz kolaylaşır mı? Kıyafet,ayakkabı,çanta,saç,makyaj... düşündükçe çıldırıyorum

yeni bişey düşünmüyosan olanların resmini çek sana fikir verebilelim
çokk sevindim senin adına
umarım herşey çokk güzelll olur

çok kolay foto eklersen ben yardım ederım kotla bıle cok hos olabılırsn

kızlar genelde hep bolero yada ceket tarzı şeyler var yaaa ama onların içine straplez yada ip askılı yada boğazlı bişeyler uydururm her renk. o beyaz bolero örme ve simli. siyah ceket ışıltılı. gri elbisenin göğüs altından dikişleri var eteğine doğru genişliyo. kot o bi zamanlar meşhur olan bihter kotlarından :))) siyah etek de diz boyu falan... istediğiniz bişeyi giyebilirim. beyaz bluzu da giymiş bulunduğum hali var...bi de kep törenimden foto koydum o elbise çok güzel,seviyorum da ama çok mu kısa sizce?

sonuncu elbısenın ustune blazer ceket giiyebılırsın yada blazer ceket altına kot pantolon ıcıne dekoltelı bı body altına nasıl ayakkabıların var

Cnm benım tavsıyem ceketlerı gıyme bence cok cıddı gosterır gıbıme geldı kep torenındekı elbıse cok tatlı ama kabarık oldugu ıcın bırazcık kılolu gosterebılırı ben her zaman vucuda oturan gıysılerden yanayım bence sana da cok yakısır atrı en usttekı beyaz bluz guzel durmus :)

bıde ceket gıyersn kollarını kesınlıkle sıva dırseklerıne kadar

bıde ceket gıyersn kollarını kesınlıkle sıva dırseklerıne kadar

hangi ceketin kollarını sıvıyayım siyahın değildir heralde

beyaz elbise ile siyah ceket uymaz ki ama :S erkek akradaşım bankacı,ciddi görünmem hoş olur mu yoksa rahat mı olmalıyım? ayakkabı konusuna gelince topuklu giyme gibi bi ihtimalim söz konusu deil (( ama bi sürü çizmem botum var. hemen hemen her renk

zıtlıklar hos oluyor bu sezon moda bılıyorsun ıkı cekıetınınde nasıl durdugunu gormem lazm sıyah ceket gıyersen sıyah bot gyersın mesela. ayrıca ceketı neyle gıydıgıne baglı elbıse ustune cıddı olmaz zaten ıstesende...

peki sizce o kotu giysem... kırmızı dekolte kısmı dantelli falan bi body (kırmızı olması şart deil başka renk de giyebilirim) üstüne de o siyah ceket... yada beyaz bolero nasıl olur sizce? ya kızlar çok heyecanlıyım bnm sakinleşmeye ihtiyacım var yaaa. mutlu olmam gerekirsen stres yaptım deli gibi midem kasıldı valla

heycanlanma o elbısene deıl sana asık:) ama yınede guzel gorun tabı dedgın ve dedım gbı gıyınırmısın keske topuklu botun yada ayakkabın olsaydı ya:/

siyah taytın varmı varsa 1. resımdekı beyaz tshırtle onu ustune yıne ceket gyebılırsın bırde gumus takılar takarsın hos olur

bence sakın kot yada bluz tarzı bişey giymee özel bi gece olcakk hem yılbaşında herkes şıkır şıkır giyiniyo sen biraz sırıtrsın içlerinde..birde sevgilin eğer takım elbise giyrse senin elbise giymen şart vee bununda biraz klasik olması gerek bencee..ablan yada çok yakın kuzenin arkadaşın yokmu 1 günlüğüne onlardan bişey baksansenin sundukların bana pek olur gibi gelmedi fikrimce kızma ama

hemen giyindim :) bacaklarımın kusuruna ve haline bakmayın ne olur haftalardır yatıyorum bi kaza geçirdim çıkamadım evden aldıramadım topuklum var yok deil ama erkek arkadaşımla boylarımız aynı. ondan uzun olmak istemiyorum :))) bakın bakalım arkadaşın dediği gibi nasıl olmuş? umarım seçilebiliyodur. şu an resim çekecek k,imse yok aydan çektim kıro gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…