bence sakın kot yada bluz tarzı bişey giymee özel bi gece olcakk hem yılbaşında herkes şıkır şıkır giyiniyo sen biraz sırıtrsın içlerinde..birde sevgilin eğer takım elbise giyrse senin elbise giymen şart vee bununda biraz klasik olması gerek bencee..ablan yada çok yakın kuzenin arkadaşın yokmu 1 günlüğüne onlardan bişey baksansenin sundukların bana pek olur gibi gelmedi fikrimce kızma ama
hemen giyindim :) bacaklarımın kusuruna ve haline bakmayın ne olur haftalardır yatıyorum bi kaza geçirdim çıkamadım evden aldıramadımtopuklum var yok deil ama erkek arkadaşımla boylarımız aynı. ondan uzun olmak istemiyorum :))) bakın bakalım arkadaşın dediği gibi nasıl olmuş? umarım seçilebiliyodur. şu an resim çekecek k,imse yok aydan çektim kıro gibi
Eki Görüntüle 309231
Eki Görüntüle 309232
peki o siyah ceketin içine nasıl bir elbise alabilrim? siyah mı olmalı?
ceketın modelı cok hos ama elbıse cok fırfırlı dapdar bı elbısen warmı penye vs de olabılır o zaman super olucak
bencede ceket hoşş
içine sade bişey de giysen kolyelerle hareket katabilirsin
dımı bole penye bı elbıse mını uygunda fıytları bolca uzzuuun kolye ama backlarna kesın sıyah corap gıy siyah alırsan elbıse el cantanda taslı olbılır yada ne renk ıstersen uyum moda deıl hıc
hımmmbiraz daha bakıyım resimleree
peki tamam karar verdim :))) siyah ceketimin içine penye mini bi elbise alıyorum. tek renk o da :) muhtemelen krem tonları olur. siyah ince çorap,siyah ayakkabı ve siyah portföy çanta. uygun mudur?
askılı penyee ucuz yollu bi elbise bakk üzerinee arkadaşın tavsiyesndeki gibi ceket kullanablrsin ama altına sakın çizme giymee giyeceksende az biraz topuklu olsun bence...
birde 5-10 milyonaa deri görünümlü siyah bir tayt alablrsn üzerine sade bir bady üzerine ceket altına yine topukluda hoş olurr..
peki tamam karar verdim :))) siyah ceketimin içine penye mini bi elbise alıyorum. tek renk o da :) muhtemelen krem tonları olur. siyah ince çorap,siyah ayakkabı ve siyah portföy çanta. uygun mudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?