Kızlar giydirin beni :(

kızmam hiç kızar mıyım? kabus gibi bi gardırobum var biliyorum ( bi de gurbetteyim ben elbise alabileceğim kimse yok. ev arkadaşlarım komple spor giyiniyolar. bi dünya borç var ama alışverişe mi çıksam ki (( o beyaz elbise de mi olmaz

bence de kot bluz olmazzz
hem sizin için özel bi gün
hemde yılbaşı
yani herkes şık olacak
kendini kötü hissedersin
daha ağır giyinmelisin
sade bi elbiseyi ceket ve uzun çizmeler ve uzun kolye vs ile kombine edebilirsin
bide eline sade bi el çantası daha şık görünmeni sağlar

beyaz elbisen çok şirin ama olmaz bence kısa biraz hem rahat edemezsin hem de kilolu gösterir seni

ceketın modelı cok hos ama elbıse cok fırfırlı dapdar bı elbısen warmı penye vs de olabılır o zaman super olucak

şu an öle bi elbisem yok. internetten falan da baktım elbiselere ama çok da içime sinen bişey bulamadım. nasıl bi model olmalı ve kesin siyah mı alayım elbiseyi? bi de otelde olacağımız için çizme giymek abest olmaz mı?

bencede ceket hoşş
içine sade bişey de giysen kolyelerle hareket katabilirsin

dımı bole penye bı elbıse mını uygunda fıytları bolca uzzuuun kolye ama backlarna kesın sıyah corap gıy siyah alırsan elbıse el cantanda taslı olbılır yada ne renk ıstersen uyum moda deıl hıc

dımı bole penye bı elbıse mını uygunda fıytları bolca uzzuuun kolye ama backlarna kesın sıyah corap gıy siyah alırsan elbıse el cantanda taslı olbılır yada ne renk ıstersen uyum moda deıl hıc

zevklerimiz aynıı katılıyorummm

askılı penyee ucuz yollu bi elbise bakk üzerinee arkadaşın tavsiyesndeki gibi ceket kullanablrsin ama altına sakın çizme giymee giyeceksende az biraz topuklu olsun bence...
birde 5-10 milyonaa deri görünümlü siyah bir tayt alablrsn üzerine sade bir bady üzerine ceket altına yine topukluda hoş olurr..

peki tamam karar verdim :))) siyah ceketimin içine penye mini bi elbise alıyorum. tek renk o da :) muhtemelen krem tonları olur. siyah ince çorap,siyah ayakkabı ve siyah portföy çanta. uygun mudur?

peki tamam karar verdim :))) siyah ceketimin içine penye mini bi elbise alıyorum. tek renk o da :) muhtemelen krem tonları olur. siyah ince çorap,siyah ayakkabı ve siyah portföy çanta. uygun mudur?

portfoyünu sıyah alma portfoylerın varmı. yanı elıne aldıgında sımsıyah kaybolucak ceketın ustunde anlıousn

iyi fikir..
örnek buldum bi tane de bak
bu biraz daha şık bi badiyle daha ağır kombinelenebilir

Eklentiler

• $4006866170_34d4c30d9d_o.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
  • $4006870868_862966b864_o.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $4006881834_7121cb5e7e_o.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 83

çantayı daha farklı bi renk bak bence diğerleri iiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…