Kızlar giydirin beni :(

kızlar selammm :) bnm aklıma bişey geldi:benim son derece şık vizon çizmelerim var. şimdi eğer elbise alırsam bi de ayakkabı almam gerekecek çünkü tüm ayakkabılarım topuklu. ben diyorum ki daha az masraf etmek için ayakkabıya uygun elbise alayım :) bi de otelde olucaz ya cekete gerek olmayacak sanırım. ne dersiniz? vizon ayakkabıya siyahtan başka ne renk elbise gider. bi de portföy çanta aldım mı tamamdır :))) diye düşündüm fikirleri bekliyorum :) isterseniz çizmenin resmini koyarım :) NOTün şaşkın sevgilim telefonda dedi ki SÜPRİZ OLSUN İSTİYORDUM AMA İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMICAM TAKTIKTAN SONRA HİÇ İŞLEM YAPTIRMAK İSTEMİORUM O YÜZDEN PARMAK ÖLÇÜNÜ SÖYLER MİSİN BANA dedi :))))

çok teşekkür ederim şulecim :) darısı her isteyenin başına olsun inşallah :) kızlar bi elbise aldım hemde bayıla bayıla :) umarım sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım bi seçim yapmışımdır :) dizimin çok az üstünde duruyo.bununla vizon çizme ve vizon portföy çanta kullanmayı düşünüyorum. gri tonlarında makyaj,kırmızı ruj düşündüm. sanırım kolye takamam. bilezik takmalı mıyım? nasıl küpe takayım? sırada takı konusu var (( ben evlenmeden rahat yok size

hayırlı olsun canm cantanı farklı bir renk yapabilirsin hepsi aynı renk cok boğmaz mı sence? inci küpe takabilirsin:)

şimdidenn tebrikk ederimm canımm çok sevindimde keşke sevgilin söylemesydi işin heyecanı az kaçtı sanki:)))elbisenn hoşş olur bu altınaa çizmeyide giy bii bakalım ama dimi:))küpe olayına gelince saçını nasıl yapacağında önemlii koley sakın kullanmaa ama boynun boş kalsın bence..

saçlarım baya kısa toplanmıyor. köpükle dalgalandırmayı düşünüyorum. biraz asimetrik bi kesimi var. inci küpe hımmmm güzel fikir :))) sallantılı falan olmasın diyorsunuz yani? bi de çanta ve ayakkabı vizon. boğar mı ki? bilezik olayını ne yapayım ?

bencede hep aynı renkler boğar tatlım. deve tüyü die bi renk var. bej gıbı bişey o renk bı portföy olabilir.
tektaslı bi küpe olabilir. bijuterilerde ınanılmaz küpeler var. Sacınıda at kuyrugu yap. kısaysa potiş taktır at kuyruguna.
bileklik olarak http://www.modaheryerde.com/wp-content/uploads/Home-Store-Bileklik-79-TL.jpg bunun gıbı bısey terch edebılırsn. ustundeki detayı olmayan tabi :))

o tarz bi bilekliğim var. saçım dalgalı kötü mü olur o renk postij bulamam çok ara renk saçlarım. bi de ben ayakkabı çantada renk uyumu konusunda biraz titizim. çok mu itici durur

ben üye olurum. yardım etmek de çok isterim ama tam bi moda özürlüyüm daha önceki yazışmalardan da anlamıisınızdır. yani sadece üye olmam size getiri sağlar mı ?

o sıteye maıl adresımı yazmıstım ama aktıflestrme maılı gelmedı canm

saclarını ne yap et tpla canm elbısenı begendım gule gule giy eger ıncı kupe takacaksan bılegıne altın yada gumus olmaz sadce saat takabılırsn

maalesef bende üye olmak istedim ama hata veriyor.kontrol edersen yeniden denerim.

canım nasıl olacak tam olarak anlatırsan yardımcı olmak ısterın nerden nereye gırıcez detaylı anlatırmısın.....

sana bi sürü elbise gönderebilirim ben istersen yanlız şunu söyleyim hiçbir şekilde bir topuklu ayakkabıyla şık olacagın kadar şık olmazsın ne giyersen giy hem yılbaşı yani . tek omuz, saten daha sade siyah bi sürü elbisem var dilersen özel mesaj at bana yardımım olsun canım

çok teşekkürler hepinize ama gerek kalmadı. yılbasında başka şeyler oldu gidemedim. şu an ayrılığın eşiğindeyiz. bnm aklımda soru işaretleri oluşturan bi takm şeyler oldu. yol yakınken farkettiğim için şanslıyım sanırım

bilmediğim bi numarası vardı. fazla üstüne düşmedim. sonra gecenin tuhaf saatlerinde telefonu meşgul olmaya başladı iyice işkillendim. izinli olduğu günlerde aramamaya aradığımda açmamaya başladı. bu şartlar altında teklifini kabul edemem. zaten yılbasından bi gün önce bi iş teklifi aldığım için başka bi şehre gittim. o denizlide ben izmirdeydim. gelebilirdi gelmedi. falan filan...

o zaman napıyoruzzz yol veriyoruz gönderiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…