Kızlar giydirin beni :(

bak ben bu botları gıyerdım o taytlı kombın altına kı gıyıorm derı tayt bu botlar ceket super duruo

iyi fikir..
örnek buldum bi tane de bak
bu biraz daha şık bi badiyle daha ağır kombinelenebilir

evett şıkk bir badylee dahadaa hoş olur..hem herzamanda kullanrsınn...amaa elbise fikride hoş olurr ikisinide düşünn hangisi aklına yatarsaa ama sakın çizme falan giyme mutlaka topuklu olsunn..

elbisenin modele bayıldımm
japon style

Eklentiler

• $JAPON-STYLE-VICTORIA-S-ELBISE-CEKET-SAAT-HEDIYE__41445918_0.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 91
o zaman ben sadece elbiseyi alayım şimdilik. ayakkabı çantaya gene beraber karar verelim :) tayt body olayına bnmki sıcak bakmaz muhtemelen çünkü çok şık olmanı istiyorum falan dedi. bi de en baştan beridir hep söler öle bi evlenme teklifi edicem ki video'ya falan çekicem sana çaktırmadan derdi. yarın bi gün çoluk çocuk izleriz falan tayt body güzel olmaz gibime geldi mini dar bi elbise ve ceket iyi geliyo kulağa :)

evet canım sen elbiseyi al burda bekliyoruzz çanta ve ayakkabıya elbisene göre karar veririz

yaaa hepinize şimdiden çooooooooooook teşekkür ederim. rabbim bu heyecanı yaşamayanlara da yaşatsın inşallah (ama gerginliğnii deil) yarın falan çıkıp bi dolanırım bi kaç yere bakarım :) hemen koşa koşa resim getircemmmm :)

bekliyoruzz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…