- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
canım straplez sanki göğüsleri eziyo gibi bi görünüm veriyo çoğuna bakıyorum çizgi yada dolgunluk yokstraplez bikini kullanmalısın cnm o zaman :)
geçen sene yeni bikiniler cikti kaykay deniliyo... bustyer gibi ama ortadan burup giyiyosun canim ben de ayni derrtten muzdaribim inanilmazz guzel duruyo ha ici biraz bos kaliyo ama goruntude kusur yokbide bundan once normal ucgen kullaniyodum ama bi operasyonla..; hani slikon gogus dolgulari var ya onlardan koyuyodum bikinin bu slikonlar dahaiyi cunku kuruma derdi olmuyo sungerlerle butun gun islak kaliyo.. onlardan kullaniyodum o da baya guzel bi teknik benden tavsiye
sizin yine göğüs diye bir organınız var bizim yok ne olacak :) minnacık :))
alla allaa hormonlardanmıdır nedir hürreminki gibi takma göğüsmü taksak ne
ben silkonnn taktıracağımm para kazanıncaa
göğüslerim desteksiz 70 idolduruyor.. (70a)
birinci kural aslaaaa ama asssla küçük göğüsler straplez giymememli zaten azcık göğüsleriniz var dahda saçma bi hal vermeyın .. normal bikini üstü alın ama biraz paraya kıyıp güzl bir bikini alın lasenzada yeni bikini modlleri geldi.. :) aldıktan sonra bkiniyi gidin bi Penti mağazasına göğüs slikonları var bikinin içine koydurun onları.. eger slikon için bölüm açmamışlarsa gidin terziye incecik bir klıf yaptırın içne nekadr istiyorsanız o silikondan koyun diktirin ama çok iyi bir ölçü yapın ne abartıya nede gülünç bir görüntüye kaçmasın.. Ben öyle yapıcam bu sene :)) ama canım seninkiler 75 i bilke doldurmuyorsa bu söylediklerm bile sana o göğüs çizgisini çıakrmaz onda 80 beden göğüs var.. biraz daha buymesi lazım o yuzden elindekinle eylen
straplez kullanılmalı ben öyle kullanıyorum model model değişiyo straplez bikini model ara bazılarında içinde sünger gibi bir şey var dolgun durmasını sağlıyo benim öyle ablam hediye etmişti bana nerden aldığını bilmiyorum ama bi butikten bulmuştur neyse canım üçgen hiç olmaz bize daha feci yapıyo straplez durumu kurtarabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?