Kızlar göğüslerim biraz küçük bikini tercih edermisiniz ..

Pirasa7675

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
617
2
96
Kızlar göğüslerim biraz küçük aslında normal sanki ama ben büyük göğüs seviyorum
böyle korse gibi göğüslerimi sıkıştırıp büyük göstercek bikini modeli arıyorum kızlar , yani nasıl göğüslerimin arasında çizgi oluşturabilirim bikini giydiğimde .. genelde sevgilimle gidiyoruz denize onun için dikkat ediyorum :26:
Eteklide seviyorum bikiniyi ama işte göğüslerimi sıkıştırıp dolgun göstericek bir bikini arıyorummm

Son düzenleme:
geçen sene yeni bikiniler cikti kaykay deniliyo... bustyer gibi ama ortadan burup giyiyosun canim ben de ayni derrtten muzdaribim inanilmazz guzel duruyo ha ici biraz bos kaliyo ama goruntude kusur yok bide bundan once normal ucgen kullaniyodum ama bi operasyonla..; hani slikon gogus dolgulari var ya onlardan koyuyodum bikinin bu slikonlar dahaiyi cunku kuruma derdi olmuyo sungerlerle butun gun islak kaliyo.. onlardan kullaniyodum o da baya guzel bi teknik benden tavsiye

straplez bikini kullanmalısın cnm o zaman :)
canım straplez sanki göğüsleri eziyo gibi bi görünüm veriyo çoğuna bakıyorum çizgi yada dolgunluk yok modellere göre değişiyodur belki çünkü bazılarının öle durmuyo

pereira canım kaykay bikiniyi aradım aradım bulamadım nasıl bişey o ayrıca üçgen bikiniye katılıyorum evet onların bir beden küçüğnü alsak sıksa bide slikon koysak içine çok harika durur üçgen yattı aklıma

straplez kullanılmalı ben öyle kullanıyorum model model değişiyo straplez model ara bazılarında içinde sünger gibi bir şey var dolgun durmasını sağlıyo benim öyle ablam hediye etmişti bana nerden aldığını bilmiyorum ama bi butikten bulmuştur neyse canım üçgen hiç olmaz bize daha feci yapıyo straplez durumu kurtarabiliyo

hadi ya 75 bile ha benm ki 75 i dolduruyo canım 80 i biraz doldurmuyo o kadar peki bişey sorcam straplezde göğüsleri sıkmıyomu ben göğüsleriimin çizgisi çıksın istiyorum resm koyym mesela

Aynen böyle olsun istiyorum straplezde o çıkmaz ki

sizin yine göğüs diye bir organınız var bizim yok ne olacak :) minnacık :))

çörek otu meme civarında kıllanma yapıyor bende 5 ay kullanmıstım :) ama kalıcı bir büyüklük değil

göğüslerim desteksiz 70 idolduruyor.. (70a)
birinci kural aslaaaa ama asssla küçük göğüsler straplez giymememli zaten azcık göğüsleriniz var dahda saçma bi hal vermeyın .. normal bikini üstü alın ama biraz paraya kıyıp güzl bir bikini alın lasenzada yeni bikini modlleri geldi.. :) aldıktan sonra bkiniyi gidin bi Penti mağazasına göğüs slikonları var bikinin içine koydurun onları.. eger slikon için bölüm açmamışlarsa gidin terziye incecik bir klıf yaptırın içne nekadr istiyorsanız o silikondan koyun diktirin ama çok iyi bir ölçü yapın ne abartıya nede gülünç bir görüntüye kaçmasın.. Ben öyle yapıcam bu sene :)) ama canım seninkiler 75 i bilke doldurmuyorsa bu söylediklerm bile sana o göğüs çizgisini çıakrmaz onda 80 beden göğüs var.. biraz daha buymesi lazım o yuzden elindekinle eylen

70 i dolduruyor desteksiz . ben yanlardan sıksın istiyorum sıktığında göğüslerim yan yana gelecek ve çizgi oluşacak zaten slikon taktırcam zaten düşünüyorum :44:

içi dolgulu bikinilerden al onlar gayet büyük gösteriyo ve küçük numarasını alınca zaten bi sıkıştırma yapar

Straplez dolgulu modeller var.. Boyundan bağlamalı olanlar hatta iyice fışkırtır memişleri o tür modelleri deneyebilirsin canım.

kızlar haftaya antalyaya tatile gidicem bu kez etekli bikini almak istiyorum ama çeşitleri çok mu bilmiyorum hiç bakmadım var mı bilen duyan?

Kesinlikle katılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…