Kızlar göğüslerim biraz küçük bikini tercih edermisiniz ..

benimkilerde küçük 75 i doldurmuyor bende üçgen ipli kullanıyorum beni doğallığımla kabul etsin isterim ama büyük göğüslü bayanlara baktıkca imrenmiyor değilim

benimkilerde küçük 75 i doldurmuyor bende üçgen ipli kullanıyorum beni doğallığımla kabul etsin isterim ama büyük göğüslü bayanlara baktıkca imrenmiyor değilim

canım kendime bikini bakıyodum ben de benzer şeyler hissediyorum şöyle bişey buldum belki işine yarar :)))
Reklam içerikli konu veya mesaj

fiyatı da piyasada satılanlara göre iyi gibi geldi bana :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ucgen bikini kullanmayın daha kucuk gosterir içinden destekli süngerli(sert) bikinilerden kullanmayı tercih edin straplezde bi çözüm olabilir... uçgeene gore daha buyuk gosterirr

ben konunun tam tersinden muzdarip biri olarak size tavsiyem benim giyemediklerimi giymeniz yönünde:) içine slikonmu koyarsınız,bir beden küçükmü alırsınız bilmem ama ek bilgi olarak üst kısmı fırfırlı, pullu, payetli, enine çizgili,iri puanlı bikinileri seçin.Mümkünse alt üst ayrı satılan yerlere yönelin çünkü takım olursa aynı renk olur ve ilk bakışta göz yanılması yapamazsınız ama benim dediğim gibi ayrı renk alırsanız özellikle üst kısmı açık renk almalısınız.açık renk her zaman daha dolgun gösterir.Mümkünse yukarıda yazdığım özelliklerden birinide taşısınki göz yanıltmak kolaylaşsın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…