Kızlar gonalf iğne kullananlar aciiil yardım

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
kızlar gonalf gelecek ay kullanacam be doktorum talimatlarından şu aklıma gelmiyor günde bir defa göbeğime yapacamda sağa solamı her ikisine sıkıcam yoksa bir gece sağa bir gece solamı sizler nasıldı çok heyecan yapiyorum

Bir gün sağ bir gün sol olarak devam ediyorsunuz.

Önemli olan hep aynı saatte yapman ...hergun sağada yapsan olur solada ama heo ayni yere igne batmasin diyosan bigün saga bigun sola yap

Ewt saat önemli; yoksa göbek çevresinde en az hassas yeri seç kendin için illa sağ sol yok.yeni ilaç kutuların içinde çok guzel uygulama açıklaması koymuşlar gonalfın. İyi şanslar

Ewt saat önemli; yoksa göbek çevresinde en az hassas yeri seç kendin için illa sağ sol yok.yeni ilaç kutuların içinde çok guzel uygulama açıklaması koymuşlar gonalfın. İyi şanslar
çok tesekür ederim sizlerre peki aranızda bu ilacı kullanıp kaç yumurtanız oluştu çoğul gebelik yasayanınız oldumu

kızlar yokmu kullanan kac adet yumurtanız oldu çoğul gebelik yasayan yokmu kızlaaaaaaaaaaaaaaar

kızlar yokmu kullanan kac adet yumurtanız oldu çoğul gebelik yasayan yokmu kızlaaaaaaaaaaaaaaar
Gunaydın:) canım teşhise bağlı ilacın etkisi. Yani yaşın çok genç guzel; eger erkek infertilesi varsa ve ciddi değilse gebelik yaşarsın er geç. Ya da genetik sorununuz yoksa ( ırsi kromozom bozuklukları) gebelik ihtimalin yüksek. Yani bilmediğim için söylüyorum

Gençlerde yumurta sayısı da kalitesi pek problem olmuyor( pcos vs ypksa) yani beslenmene dikkat. AMH degeri ve fsh normal degerdeyse yumurtaarın çok ve kaliteli olur bence. Hatta az ilaç verecekler çunku asırı reaksiyon veriyor rahim gençlerde; 20 yumurta felan. Ama hastanelik oluyorsun

Sayıya pek rakılma; guzel gecsin tedavin

cevabın için çok tesekkur ederim bende pco yok yasımda 22 esimde 25 gebelik elde edilmesi için gonalf 300 verdi bakalım adetimi bekliyorum su an

gobek cevrenden 4 parmak ileriye saga ve sola vuracaksin gunde bir kere ve hergun ayni saatte yapacakasin ben aksam 6 da baslamistim uyurken yan etki falan yaparda anlamam diye aksam yemeginden sonra vuruyordum

Ben kullandim canim hergun ayni saatte kullaniyordum 14 tane yumurtam oldu
Bende kullanıyorum Şuan da yumurta kontrolü için çarşamba gideceğim 14 yumurta çok fazla değil mi hepsi istenilen boyutta miymiş

cevabın için çok tesekkur ederim bende pco yok yasımda 22 esimde 25 gebelik elde edilmesi için gonalf 300 verdi bakalım adetimi bekliyorum su an
Peki sorun nedir acaba? Sebebsiz infertilmi? Ne zamandır deniyorsunuz? Ay daha çok gençsiniz ve gonalf 300 çok belki ilacın recetesi o; size gunluk dozu azdır değil mi?

gobek cevrenden 4 parmak ileriye saga ve sola vuracaksin gunde bir kere ve hergun ayni saatte yapacakasin ben aksam 6 da baslamistim uyurken yan etki falan yaparda anlamam diye aksam yemeginden sonra vuruyordum
Her akşam sağlı sollumu vuruluyor yoksa bir akşam sağa bir akşam solamı

Peki sorun nedir acaba? Sebebsiz infertilmi? Ne zamandır deniyorsunuz? Ay daha çok gençsiniz ve gonalf 300 çok belki ilacın recetesi o; size gunluk dozu azdır değil mi?
Evet sebepsiz infertil malesf il çocuğum hemen oldu ondan sonra hiç korunmadık 3sene oldu ineye geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…