Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar gonol-f 1050 tek dozluk var isteyene parasız verebilirim
Kızlar elimde gonol-f 1050nin içinde tek kullanımlık var 300 lük yalnız açılmış ama güvenebilirsiniz temiz buzdolabında saklıyorum isteyen varsa para istemiyorum kargoya verebilirim
ceylin meraba canım adresini özel mejdan yaz yalnız bi kaç gün sora verecem çünkü kocam şehir dışına çıkyo tek başıma çıkamam şu an çarşıya raporluyum bende evde oturuyom ama 3 gün içinde yollarım
ceylin meraba canım adresini özel mejdan yaz yalnız bi kaç gün sora verecem çünkü kocam şehir dışına çıkyo tek başıma çıkamam şu an çarşıya raporluyum bende evde oturuyom ama 3 gün içinde yollarım
tamam adresimi yazdım cnm sorun değil daha aşılamama var,bişi sorcam buz kutun var mı yanına koyarsan herihtimalle sevinirim..kargoya da tembihlerseniz bi de..