KIZLAR GORUCU MEVZUSU COK KARİŞİK DEĞIL BI EL ATIN

Ya hani bu konuda kafasi karismis ama sonra olumlu olan birileri var miydi diye sordum . Cok tecrubesizim evlilik hayatinda bi kac yorum gelir diye umudum
Sevgilimle ilk tanıştığımda tipim olmadığını düşünüyordum. Tip olarak pek beğenmemiştim ama tiksiniyor da değildim. Yakışıklı değil ama tatlı çocuk derdim o zamanlar bana sorulsa. Yalnız bu beğenmememin yanında ona inanılmaz bir çekim hissediyordum.

Flört olarak ilk görüştüğümüzde de bu hissettiğim çekimin büyük oranda ten uyumundan kaynaklandığını fark ettim . 6 sene oldu. Deli gibi aşığım ona, hâlâ her dokunuşumuzda elektrik çarpmış gibi hissediyorum. Tipini beğenmediğim günlerime çok gülüyorum çünkü gün içinde çoğu kez hayran hayran dudaklarına, burnuna, gözlerine veya kirpiklerine bakarken buluyorum kendimi.

Tiksiniyor derecede dış görünüşü, kusurları gözünüze batmıyorsa büyük bir sıkıntınız olmaz. Görücü usulü bir evlilikte ten uyumu, cinsel çekim gibi unsurların karar aşamasında geri planda olacağını düşünsem de mutlu ve uzun ömürlü bir evlilik için önemli olduğunu düşünüyorum. Kendinizin ve karşınızdakinin sınırlarını aşmadan bunu da ölçmenizi bir öneririm.

tamamen şekili boşverin diyemem, illa insan karşısında gözüne hoş gelecek birini görmek ister. huyunun iyi olup olmadığını da bir çok kez daha görüşüp öyle ölç bence. ve kimsenin fikirlerini kendi fikirlerinden daha çok önemseme. sonuçta ailen ve ya ablaların girmeyecek gece karşındakiyle yatağa..
bu arada bir arkadaşım hep birinden hoşlanıp hoşlanmadığımı onunla öpüşüp öpüşmeyeceğimi ya da öpüşme anımı düşünerek anlıyorum derdidenenebilir..

Erkekler kolay incinmiyor ki sperm sayısı düşüyormuş desin bebemiz olmaz desin andropoza erken giriliyomus desin bilmem ki yani
Valla burada öyle erkekler gördüm ki…
Karısı doğum yapınca lohusalık yaşayan mı dersin, 1 ay küs kalan mı karısına para yedirmemek için hasta numarası yapan mııı

Yorum yazmaya vakit ayiran güzel insanlar bugun bulustuk tekrar ay o kadar sicak ve guzel.vakit gecirdikki sicagı +18algilamayin karar verdim taniyicaz birbirimizi Allah pisman etmesin hepinizin ilgisine tesekkurler
hah şöyle sohbetler edin tanıyın birbirinizi.olmazsa gene olmaz zorla evlenecek değil adam sizle

8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Siz 22, o 38 ise sekiz yaş değil 16 yaş var aranızda. İyilik evlilik için yeterli bir sebep değil.
+Neden evlendiniz?
-Çok iyi bir insandı.

Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Öncelikle bir ölçüp tartın, ilk görüşmede kafa yapınız uymuş ama aile yapısı, tam olarak karakteri nasıldır her şey netleşmeden bir karara varmayın, siz 30 yaşındasınız sanırım, adam da 38, bu durumda yaşça birbirinize denksiniz bence, aşırı kilo sağlığı için sorun olur belki konuşup anlaştıkça bir orta yol bulursunuz.

kilo sevmiyorum
kendim de en fazla 50 yi görebildiğim için galiba yanıma yakışmıyor zaten
bence zayıflamasını isteyebilirsiniz yaş farkı çok değil çünkü

Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Görünce heycanlanıyor musunuz? Kalbiniz çarpıyor mu?
Bu soruların cevabına gore hareket edin bence.. yüreğimin tık demediği biri ile nasıl olurdu hayal edemedim kendi adıma..
Görünüş işi göreceli zaten, sana hoş gelen, baskasına gelmeyebilir, başkasının ölüp bittiğini kişiye bazen anlam veremezsin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…