- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.352
- 548
- 29
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Sevgilimle ilk tanıştığımda tipim olmadığını düşünüyordum. Tip olarak pek beğenmemiştim ama tiksiniyor da değildim. Yakışıklı değil ama tatlı çocuk derdim o zamanlar bana sorulsa. Yalnız bu beğenmememin yanında ona inanılmaz bir çekim hissediyordum.Ya hani bu konuda kafasi karismis ama sonra olumlu olan birileri var miydi diye sordum . Cok tecrubesizim evlilik hayatinda bi kac yorum gelir diye umudum
Valla burada öyle erkekler gördüm ki…Erkekler kolay incinmiyor kisperm sayısı düşüyormuş desin bebemiz olmaz desin andropoza erken giriliyomus desin bilmem ki yani
Günaydın çiçeğimAçık olayım
Kilolu dediğin bu adamla çırılçııplak yatağa girip seks yapacaksın
Sen söyle olur mu olmaz mı
Kafama vurduysa demek kiGünaydın çiçeğimsaat 4 te ne kadan açık yazmışsın
HahahhaKafama vurduysa demek ki
Günaydınnn
O da olur iyşallakYorum yazmaya vakit ayiran güzel insanlar bugun bulustuk tekrar ay o kadar sicak ve guzel.vakit gecirdikki sicagı +18algilamayinkarar verdim taniyicaz birbirimizi Allah pisman etmesin hepinizin ilgisine tesekkurler
hah şöyle sohbetler edin tanıyın birbirinizi.olmazsa gene olmaz zorla evlenecek değil adam sizleYorum yazmaya vakit ayiran güzel insanlar bugun bulustuk tekrar ay o kadar sicak ve guzel.vakit gecirdikki sicagı +18algilamayinkarar verdim taniyicaz birbirimizi Allah pisman etmesin hepinizin ilgisine tesekkurler
Siz 22, o 38 ise sekiz yaş değil 16 yaş var aranızda. İyilik evlilik için yeterli bir sebep değil.8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Hayırlısı olsun o vakit.Yorum yazmaya vakit ayiran güzel insanlar bugun bulustuk tekrar ay o kadar sicak ve guzel.vakit gecirdikki sicagı +18algilamayinkarar verdim taniyicaz birbirimizi Allah pisman etmesin hepinizin ilgisine tesekkurler
Öncelikle bir ölçüp tartın, ilk görüşmede kafa yapınız uymuş ama aile yapısı, tam olarak karakteri nasıldır her şey netleşmeden bir karara varmayın, siz 30 yaşındasınız sanırım, adam da 38, bu durumda yaşça birbirinize denksiniz bence, aşırı kilo sağlığı için sorun olur belki konuşup anlaştıkça bir orta yol bulursunuz.Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Yorum yazmaya vakit ayiran güzel insanlar bugun bulustuk tekrar ay o kadar sicak ve guzel.vakit gecirdikki sicagı +18algilamayinkarar verdim taniyicaz birbirimizi Allah pisman etmesin hepinizin ilgisine tesekkurler
Görünce heycanlanıyor musunuz? Kalbiniz çarpıyor mu?Ay kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?