- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayimKaç yaş var aranizda ?
Herşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen benAy kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Ya dümduk yazdim aslinda ailem etkiliyo daha yeni oldugundan duygumda yok o yuzden boyle yazdimBu kafa yapısıyla olur. Bu ne şekilcilik ? Adamın karakteri hiç etkilememiş olacak ki , sadece tipi falan yazmışsınız. Piknik tüpü gibi bahsettiğinize göre. Piknikte işe yarar. Ne diyeyim böyle soruya
Yaş farkı o kadar yokmuş ama sizi görüntüsü rahatsız etmiş8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Ay son cümle rahatlatti yani bilirsiniz gorucu usulunde sartlar uyuyo tanimaya başlasam mi diye sordum aslindaHerşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen bentipi önemsemeyin 5 sene sonrada simdiki hale gelebilir neticede :d
Aynen ya bende diyorum ki takılmasam mi sonucta huy daha onemliYaş farkı o kadar yokmuş ama sizi görüntüsü rahatsız etmiş
Ay sagolun ya ne guzel pozitif bakiyosunuz ailemin sozundeyimdir genelde onlarda ay ben yapamam fln diyince ablamlar hani bi şüpheye düştumGüzelim kilolu, irili diye diye ben en son boğuluyordum. Kriterlerimi değiştirdim. Denemekten zarar gelmez. Denemek şart biraz mıncıklamak gerek.
Evlenince mıncıklarsan pisman olabilirsin.
Takılmışsiniz malesefAynen ya bende diyorum ki takılmasam mi sonucta huy daha onemli
İncitmeden kilo vermesini rica edinAy kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Ay sagolun yani simdilik . Adam etkilendi baya hani bu konuda yok diyeceksem bastan yok diyeyim dedim umut vermeden baştan siz el atin dedim açikçasi daha objektif oluyoTek sorun bu dediğine göre sorun olur
Piknik arkadaşı olmayı deneyinYa dümduk yazdim aslinda ailem etkiliyo daha yeni oldugundan duygumda yok o yuzden boyle yazdim
Sen niye betimlemeye uyup tanımlama yapıyosun ki?Bu kafa yapısıyla olur. Bu ne şekilcilik ? Adamın karakteri hiç etkilememiş olacak ki , sadece tipi falan yazmışsınız. Piknik tüpü gibi bahsettiğinize göre. Piknikte işe yarar. Ne diyeyim böyle soruya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?