- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
Bu gaz beni ucururKızda olsa müdahalesiz kendi kararın olsun be amaan. Yanlışsa da yanlış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gaz beni ucururKızda olsa müdahalesiz kendi kararın olsun be amaan. Yanlışsa da yanlış.
Kararli bi insan degilim kabul ediyorum .hemen etkileniyorum bide sanirim destege ihtiyacim var buraya kostumSizin yaş bu saatten sonra geri gelmeyecek .30 yaş dünkü çocuk değilsiniz .Ayrıca erkeğin eli ayağı düzgün ise önce karakterine sonra ahlakına işine bakılır.30 yaşında hala bu ayrıma varamadiysaniz geçmiş olsun.
Bak tatlım biraz acı konusucam adam için yakışıklı değil demişsin eeh sanırım sende dünya güzeli değilsindir bazen realite iyidir insanın gözü açılır.Kararli bi insan degilim kabul ediyorum .hemen etkileniyorum bide sanirim destege ihtiyacim var buraya kostum
Görücü usulu niyetler aynı olsada kişilik hayata bakış acısı aynı ev ortamı bambaşka bır dünya. En önemli şey ilişkide sevgi ve sohbet dır.Yarin bakayim kapaniyo mu gözümvalla cokta bi cevrem yok nadir iyi kismetler cikiyo evlilikte istiyorum bu ara panik yaptim
![]()
Yok vallaha degilim . Yani ne diyosunuz vok tipe bakma mi diyosunuzBak tatlım biraz acı konusucam adam için yakışıklı değil demişsin eeh sanırım sende dünya güzeli değilsindir bazen realite iyidir insanın gözü açılır.
Ay o var bakk nasil sevecen esprili ses tonu konusma etkileyici ilgilide hani surekli arayip konusmak istiyor ins fragman degildirGörücü usulu niyetler aynı olsada kişilik hayata bakış acısı aynı ev ortamı bambaşka bır dünya. En önemli şey ilişkide sevgi ve sohbet dır.
Ya durumu iyi işte anlasaniza, biraz da tipi olaymış tamammiş zaten gerisinin ne önemi var allasenHerşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen bentipi önemsemeyin 5 sene sonrada simdiki hale gelebilir neticede :d galp önemli kütküt atıyorsa varsın olsun..
Bende kendimi 23 zannediyorum hala esimle ayni yastayiz halbuki o benden genc gosteriyor8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Birini beğenmemek için dünya güzeli olmanıza gerek yok ki.Yok vallaha degilim . Yani ne diyosunuz vok tipe bakma mi diyosunuz
Ben açıkça diyeceğimi dedim bence.Yok vallaha degilim . Yani ne diyosunuz vok tipe bakma mi diyosunuz
Ay dimi evlenince erkeklerdende salan oluyor . Yav salmaya yeri yok o sorunBende kendimi 23 zannediyorum hala esimle ayni yastayiz halbuki o benden genc gosteriyor
Bizde gorucu usulü tanistik
Kaslarina hayran olmuştum ama kafa yapimiz da uygundu
5 yilda o kaslardan eser kalmadi
Ya o korkuda var. Bide yasanti olarak bi nişan olayi gecti başima bu sorun oluyo asla bu zihniyette degilim ama oyle bi cevrem var sanirim bi daha iyisi cikmaz korkusuSizin için görsellik önemli bence. Başkalarına danışmanın anlamı yok. Herkesin kriterleri farklıdır. Siz yaşım ilerledi evde kalırım düşüncesi ile görüşeyim diye düşünüyorsunuz. 33 yaşımda evlendim. Eşim gözüme de ruhuma da hitap etti çok şükür. Beni
Ya o korkuda var. Bide yasanti olarak bi nişan olayi gecti başima bu sorun oluyo asla bu zihniyette degilim ama oyle bi cevrem var sanirim bi daha iyisi cikmaz korkusu
Beğeniyor musunuzAy kizlar simdi birisyle taniştirildim baya da kafa yapimiz uydu herseyi istedigim gibi tek sorun benden buyuk ve yaşını gosteriyo ve kilolu baya bunun üzerinde cok durmali miyim evlilikte sorun olur mu nasil düşünmem lazim ?
Evlenmek kolay ama sürdürmek zor. İnsan eşi ile bir ömür geçirme niyeti ile evleniyor. O nedenle içinize sinen birisi olması önemli.Ya o korkuda var. Bide yasanti olarak bi nişan olayi gecti başima bu sorun oluyo asla bu zihniyette degilim ama oyle bi cevrem var sanirim bi daha iyisi cikmaz korkusu
Ya bulustuk hani oyle ay yapamam olmadı ama evlilik arkadaslik degil ya bide dedimki evlenince de alirsa acaba aman aman . Ay sekilci miyim kendimi kotu hissettim