• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR GORUCU MEVZUSU COK KARİŞİK DEĞIL BI EL ATIN

Sizin yaş bu saatten sonra geri gelmeyecek .30 yaş dünkü çocuk değilsiniz .Ayrıca erkeğin eli ayağı düzgün ise önce karakterine sonra ahlakına işine bakılır.30 yaşında hala bu ayrıma varamadiysaniz geçmiş olsun.
Kararli bi insan degilim kabul ediyorum .hemen etkileniyorum bide sanirim destege ihtiyacim var buraya kostum

Kararli bi insan degilim kabul ediyorum .hemen etkileniyorum bide sanirim destege ihtiyacim var buraya kostum
Bak tatlım biraz acı konusucam adam için yakışıklı değil demişsin eeh sanırım sende dünya güzeli değilsindir bazen realite iyidir insanın gözü açılır.

Görücü usulu niyetler aynı olsada kişilik hayata bakış acısı aynı ev ortamı bambaşka bır dünya. En önemli şey ilişkide sevgi ve sohbet dır.
Ay o var bakk nasil sevecen esprili ses tonu konusma etkileyici ilgilide hani surekli arayip konusmak istiyor ins fragman degildir 😂

Herşeyin istediginiz gibi oldugunu sipsak anladiniz mi?17 senede hala bazen kafa yapım uygun mu bu herifle diyen ben🥱 tipi önemsemeyin 5 sene sonrada simdiki hale gelebilir neticede :d galp önemli kütküt atıyorsa varsın olsun..
Ya durumu iyi işte anlasaniza, biraz da tipi olaymış tamammiş zaten gerisinin ne önemi var allasen

8 yaş . ay aslinda avantajdir ama beni gorseniz 22 dersiniz o 38i tam gosteriyo ama diyorum ki iyi insanlar kolay bulunmuyo takilmayayim
Bende kendimi 23 zannediyorum hala esimle ayni yastayiz halbuki o benden genc gosteriyor
Bizde gorucu usulü tanistik
Kaslarina hayran olmuştum ama kafa yapimiz da uygundu
5 yilda o kaslardan eser kalmadi

Sizin için görsellik önemli bence. Başkalarına danışmanın anlamı yok. Herkesin kriterleri farklıdır. Siz yaşım ilerledi evde kalırım düşüncesi ile görüşeyim diye düşünüyorsunuz. 33 yaşımda evlendim. Eşim gözüme de ruhuma da hitap etti çok şükür. Fiziken beğenmediğim biri ile devamını getirmezdim.

Sizin için görsellik önemli bence. Başkalarına danışmanın anlamı yok. Herkesin kriterleri farklıdır. Siz yaşım ilerledi evde kalırım düşüncesi ile görüşeyim diye düşünüyorsunuz. 33 yaşımda evlendim. Eşim gözüme de ruhuma da hitap etti çok şükür. Beni
Ya o korkuda var. Bide yasanti olarak bi nişan olayi gecti başima bu sorun oluyo asla bu zihniyette degilim ama oyle bi cevrem var sanirim bi daha iyisi cikmaz korkusu

Ya o korkuda var. Bide yasanti olarak bi nişan olayi gecti başima bu sorun oluyo asla bu zihniyette degilim ama oyle bi cevrem var sanirim bi daha iyisi cikmaz korkusu

Canım ablacım çekim, romantizm olmadan evlilik olmaz olsa olsa iş anlaşması olur. Dünyada milyonlarca erkek yaşıyor, bu olmazsa da olmasın bırak sırf bu yazdığın sebepten hiç sevmediğin biriyle evlenme mutsuz olursun

Hiç kıvırmayacağım, dibine kadar şekilciyim. Eski bir şişko olarak yazıyorum(zamanında 20+ kilo verdim), linçlerken göz önünde bulundurursunuz. Ben olsam evlenmezdim. Adı üstünde evlilik, arkadaşım olmayacak, kocam olacak. Haliyle bakarken, dokunurken hoşuma gitmesi lazım. Allah'ım ne olur yaklaşmasın diye dua edeceğim biriyle evli kalamam.
Önemli olan iç güzellik tezini de fazla romantik buluyorum. İşler pek öyle olmuyor gerçekte, en azından benim için.
Ha diyeceksiniz ki tipi 10 numara diye her şey mükemmel mi olacak? Tabi ki hayır. Kumral, yeşil gözlü, 1.90, göze oldukça hoş gelen bir adamı bir haftada terk ettim. Çünkü barzonun tekiydi. Ama bu bir şeyi değiştirmez. Etkilenmediğim birine, sırf huyu iyi, bir de evlenmem lazım diye şans falan vermem.

Evlenmek kolay ama sürdürmek zor. İnsan eşi ile bir ömür geçirme niyeti ile evleniyor. O nedenle içinize sinen birisi olması önemli.

Ya bulustuk hani oyle ay yapamam olmadı ama evlilik arkadaslik degil ya bide dedimki evlenince de alirsa acaba aman aman . Ay sekilci miyim kendimi kotu hissettim

Evlilik, iş, söz anlaşmasi değil. Bir kimya, bir elektrik, bir bilinmeyende gerektiriyor. Ve bunda tabiki görüntüde önemli oluyor. Neticede bu kişi ile öpüsecek, sarilacak cinsellik yaşayacaksin.

Cinsel duygular önemlidir. Yani o kişiyi gördüğünde için hoş olmuyorsa, bir çekim his etmiyorsan boş ver. Ki bence kiloda verse, fark etmez. Birini çekici bulduysan, o kişinin o anda kilosu kiyafeti bile o kadar önemli değil. Kisacasi, adami çekici bulmuyorsun işte, olabilir.

Standart bir evliliğiniz olur işte. Aileler şimdiden işin içinde. 1-2 aylik "flört" olur sonra evlenilir, 1-2 cocuk. Ele güne karşi evli statüsü işte. Eğer istediğin buysa, devam et.

Back
X