Bende erken diye dusundum fakat arastirinca hemen baslayabilir yaziyor bilemedim .usuttum diye de dusundum aslinda ama.su an lekelenme var ve 4 gun var regle bilmiyorum artkMide bulantisi kalp atisindan sonra basliyor o kadar erken baslamaz. Yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsiniz ya da regliniz basliyor olabilir?
benim ilk düşük yaptığım gebeliğimde sizinki gibi adete 4 gün varken hafif kahverengi lekelenme olmuştu. 2 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm ve o kahverengi akıntı hep devam etti. taa ki 6. haftaya kadar ve düşük yaptım. o yüzden dikkatli olun kesin ihmal etmeyin. ben yurtdışında olduğum için burda doktora ulaşmak ölümMerhaba kizlar.son regl 16 agustoz 21 i de bitis.birkac gundur hafif mide bulantilarm var gguslerm hassas ama regle yakin ggus hassasiyeti yasiyorum hep .bugun kahverengi leke geldi bir saat sonra yine lekelenme oldu .reglime 4 gun var hamilelik olabilir mi
Test aldm ama henuz yapmadim dort gun oldugu icin .lekelenme cok az daha geldi kahverengi kirmizi degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba var isebenim ilk düşük yaptığım gebeliğimde sizinki gibi adete 4 gün varken hafif kahverengi lekelenme olmuştu. 2 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm ve o kahverengi akıntı hep devam etti. taa ki 6. haftaya kadar ve düşük yaptım. o yüzden dikkatli olun kesin ihmal etmeyin. ben yurtdışında olduğum için burda doktora ulaşmak ölüm. o yüzden hep içimde kaldı acaba erken müdahale olsaydı farklı mı olurdu diye.
çoğu zaman o şekilde akıntılar en fazla 1-2 gün sürüyor ve peçete gelcek şekilde oluyor yani ped doldurma falan asla yok. kırmızı da olmuyor, kan gibi değil asla. eğer siz de gebeliği öğrenirseniz ve akıntılar devam ederse kesin doktora gidin naçizane tavsiyem.
Ben bulantiyla öğrenmiştim gebeligimi.4 gün gecikmem vardı sadeceMide bulantisi kalp atisindan sonra basliyor o kadar erken baslamaz. Yerlesme kanamasi yasiyor olabilirsiniz ya da regliniz basliyor olabilir?
Erken gebelik testiyse , ilişki üzerinden de 12-15 gün falan geçtiyse muhtemelen çıkarTest aldm ama henuz yapmadim dort gun oldugu icin .lekelenme cok az daha geldi kahverengi kirmizi degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba var isesiizn icin cok uzuldum kimseye yasatmasin Allah
Sizde gecikme olmus ama hanfendide henuz olmamisBen bulantiyla öğrenmiştim gebeligimi.4 gün gecikmem vardı sadece
Yok kalp atışından sonra demişsiniz ya o yüzden dedim.Tabiki bulantı ilerde artar ama bende başında da olmuştu o yüzden dedimSizde gecikme olmus ama hanfendide henuz olmamis
Bence yapin grbelik varsa cikacaktir belki dusuk yapiyosunuzdur allah korusun?Bende erken diye dusundum fakat arastirinca hemen baslayabilir yaziyor bilemedim .usuttum diye de dusundum aslinda ama.su an lekelenme var ve 4 gun var regle bilmiyorum artk
Sizde piskolojik olmusta olabilir ama yada bunyeniz hassassa genelde olmuyor cunku bu belritiler hamileleik ogrenildikten sonra cikiyorYok kalp atışından sonra demişsiniz ya o yüzden dedim.Tabiki bulantı ilerde artar ama bende başında da olmuştu o yüzden dedim
sağ olun. şimdi gebeliğimin 5+3teyim bunda hiçbir akıntı vs sıkıntı yok çok şükür inşallah böyle de devam eder. yarın sabah çıkar diye düşünüyorum özellikle erken gebelik testleri. benim düşük yaptığım adetten 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. eğer yaparsanız sonucunuzu bekliyorum. bu arada bu ayki gebeliğimi de beklenen adetten 2 gün sonraya kadar testte göremedim. o yüzden regl olmadığınız sürece umut var.Test aldm ama henuz yapmadim dort gun oldugu icin .lekelenme cok az daha geldi kahverengi kirmizi degil yarin sabah yapsam cikar mi acaba var isesiizn icin cok uzuldum kimseye yasatmasin Allah
benim ilk düşük yaşadığım gebeliğimde de sizin gibi adet civarı bulantılar oluşmaya başlamıştı sabahları özellikle ve koku hassasiyet olmuştu ama bu sefer bende henüz bulantı yok, koku hassasiyeti de yok. beklenen adetten 1 hafta sonraya yakınım. bakalım inşallah bu şekilde rahat devam eder.Yok kalp atışından sonra demişsiniz ya o yüzden dedim.Tabiki bulantı ilerde artar ama bende başında da olmuştu o yüzden dedim
Henuz reglm gecmedi diye net sonuc alacagimi dusunmuyorum .bugun de cok az lekelenme oldu kahverengi. Umit ediyorum ki insallah vardir cok istiyorum gercektensağ olun. şimdi gebeliğimin 5+3teyim bunda hiçbir akıntı vs sıkıntı yok çok şükür inşallah böyle de devam eder. yarın sabah çıkar diye düşünüyorum özellikle erken gebelik testleri. benim düşük yaptığım adetten 2 gün önce bu şekilde çıkmıştı. eğer yaparsanız sonucunuzu bekliyorum. bu arada bu ayki gebeliğimi de beklenen adetten 2 gün sonraya kadar testte göremedim. o yüzden regl olmadığınız sürece umut var.
Eki Görüntüle 3129610
Bende de hafif hafif bulanti oluyor yaklasik bir haftadir reglim 16 si gecerse umitlenecegmYok kalp atışından sonra demişsiniz ya o yüzden dedim.Tabiki bulantı ilerde artar ama bende başında da olmuştu o yüzden dedim
Umarım güzel çıkar sonucunuzBende de hafif hafif bulanti oluyor yaklasik bir haftadir reglim 16 si gecerse umitlenecegm
Merhaba regle 6 gün var yumurtlamamın 9. Günü yaptığım test. Sizce var mı?Umarım güzel çıkar sonucunuz
Test bozuk gibi sanki amaMerhaba regle 6 gün var yumurtlamamın 9. Günü yaptığım test. Sizce var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?