kızlar güzel bir derdim var bi bakar mısınız ?

Bolci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
326
0
26
Muğla
Kızlar nişanlımın doğum günü yaklaşıyor...Bende onun yanına gidicem marmarise ne hediye alsam ne gibi bir süpriz yapsam..? saat,parfüm,gömlek bu tür şeyleri hep aldıım daha değişik birşey olsun istiyorum...Fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum...

Bence unutmuş gibi yap haber vermeden yanına git :) ben öyle yapmıştım bütün hediyelere değer

Sen söyleyince aklıma geldi, benimkinin de doğumgünü yaklaşıyor.

Ben bir buket gül göndermeyi düşünüyorum evine, hep ona hiç çiçek almadığımdan yakınır beyefendi.:27:

Umarim bu kadar heyecaniniza ve hediye planlariniza deger cunku erkek milleti şımarınca tepeye çıkıyor insanda heves filan birakmiyor

Güzel süslü bir kutu hazırla. İçine parfm, romantik havlu, kupa, kokulu tütsü, minik kağıtlarda notlar ve aklına gelen başka şirin/ romantik hediyelerini bu kutunun içine koy. Üstüne de kurumuş- kokulu renkli gül yapraklarından dök. ( tercihen kırmızı)
Mükemmel bi hediye. Ben yapmıştım çok mutlu olmuştu:52:

Tuttuğu takımın formasını alabilirsin ben eşimle nişanlıyken almıştım hala söyler ne kadar mutlu olduğunu :)))

Güzel süslü bir kutu hazırla. İçine parfm, romantik havlu, kupa, kokulu tütsü, minik kağıtlarda notlar ve aklına gelen başka şirin/ romantik hediyelerini bu kutunun içine koy. Üstüne de kurumuş- kokulu renkli gül yapraklarından dök. ( tercihen kırmızı)

böyle bişeyde yapabılırsın.
Birlikte fotograflarınız warmı ? güzel bi albüm al bi tarafı alblüüm bi tarafı sayfa olandann. Güzel fotolarınızı koy yan tarafına hissetklerini yaz. ve şunlardanda yapabılırsın :))

$Sevgililer-Günü-İçin-Tişört-Modelleri-41.webp$baskı-tshirtler-sevgili-kuponcu.webp$Sevgili-Tişörtleri.webp

bunlarda cok şirin :)

Kızlar nişanlımın doğum günü yaklaşıyor...Bende onun yanına gidicem marmarise ne hediye alsam ne gibi bir süpriz yapsam..? saat,parfüm,gömlek bu tür şeyleri hep aldıım daha değişik birşey olsun istiyorum...Fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum...

Sevgiliye Özel Yazılı Dekoratif Ay Şahit Duvar Saati - Hediyerim
böyle birşey olabilir belkide :) incele istersen ....
bunun yanında birde çakmak takım ilgisi varsa lisanlı birkaç birşey alabilirsin.

bide puzzle yaptır ikinizin resminden oluşan:)

Back
X