Hosgeldin canmBen benim 9 günüm var daha
Selam kızlar bundan önceki ay ilk iki gün leke geldi sonra 3. Gün devam etti adetim ilk günü mü baz almalıyım yoksa 3 günden sonra mı baz almalıyım tariadet gunun baslangıcından ıtıbren say canm ve yumurtla gununden 14 gun snra
Neyı hesaplycn cnm onu anlmdm bnEvet adet tarihini ilk gelen lekeden mi itibaren saymalıyım yoksa tam olarak 3. Gün oldum ondan itibaren mi
Leke bile olmus olsa o gün ilk sayilmasi gerektigini söylüyor doktorlar canimAdetimin hangi gün olduğunu hani normalde pazartesi günü leke geldi salı günü de leke geldi ama tam olarak çarşamba günü başladı adetim kuzum bende çarşamba gününü mü baz alarak hesaplamam lazım yoksa leke gelen günden itibaren mi hesaplamam lazım kaç gün kaldı diğer aferine diye
Sorduklarınla alakali bilgim yok malesef ama ben birsey sormak istiyorum sana. Devlet ikinci gebelik icin tüp bebegi karsilamiyor diye biliyordum ben yanlis miymis bu ?iyi geceler kızlar bi sorum olacak bilgisi olan vardır inşaallah. 7 yıldır ikinci gebelik istiyorum bir türlü nasip olmadı. Özelde geçen sene 3kere femara+ovitrelle bu yıl içerisinde 1kere femara+ovitrelle kullandım yine nasip olmadı
Artık tüp bebeğe doğru yöneldim bu sebeple devlet hastanesine gittim özel de yaptırabilcek gücüm yok birde devlet hastanesi yapıyor yani ne gerek var modundayım,artısını/eksisini bilmiyorum açıkcası.. devlette de prosedür önce 3kere yumurta takip olmazsa peşine 2aşılama o da olmazsa en son tüp.. doktor bana daha önce tedavi olduğunu kanıtlarsan hastaneden/doktor veya başhekimden rapor vs. Getirirsen direkt aşılamaya geçeriz o 3kez yumurta takibini yapılmış sayıp vakit kaybetmeyiz dedi..
Bu belge veya raporu isteme hakkım var mı verirler mi yani? Daha önce böyle bir şey duydunuz mu acaba? Çok uzun oldu ya ayrıntılı anlatayım derkez kızlar afedersiniz
Adet döngün nasil ? Yani kac gunde bir adet oluyorsun buna gore hesaplayabilirim ancatemmuzun 18 i ve 19 unda leke geldi temmuzun 20 sinde adet oldum bu ayın da 15 inde olmam lazım o zmaan değil mi yani iki günüm gecikiyor
Yani yapıyormuş bende gittiğimde öğrenmiş oldum..bir de sonradan hatırladım teyzem de ikinci gebelik için devlete başvurdu tüp bebek içinSorduklarınla alakali bilgim yok malesef ama ben birsey sormak istiyorum sana. Devlet ikinci gebelik icin tüp bebegi karsilamiyor diye biliyordum ben yanlis miymis bu ?
Anladim canim senin adina sevindim insallah en hayirli zamanda bebegini kucagina alırsın seninle beraber biz bekleyenlerdeYani yapıyormuş bende gittiğimde öğrenmiş oldum..bir de sonradan hatırladım teyzem de ikinci gebelik için devlete başvurdu tüp bebek için
O zaman 14ünde olman gerekiyordu hadi yine bi gün erken olsan 13ünde olmaliydin. Günün geçmiş test yapmadin mi bugun ?Normalde 28 günde bir olurdum çok düzenliydi ama şuan hep bi kaç gün erken oluyorum bu en sonda da leke geldiğinde adetime bir gün kalmıştı yani gününden bir gün önce leke geldi
Çok amiiinnnAnladim canim senin adina sevindim insallah en hayirli zamanda bebegini kucagina alırsın seninle beraber biz bekleyenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?