Bundan dört gün önce göğüslerim agrıyprdu agrısı geçti karnımda kasıklarımda adet agrısı vardı oda geçti sadece adet olmazdan once üst bacaklarım cok agrır ara ara yine o agrı oluyor birde afedersin akıntı oluyor normal miO zaman 14ünde olman gerekiyordu hadi yine bi gün erken olsan 13ünde olmaliydin. Günün geçmiş test yapmadin mi bugun ?
Testin varsa yarin sabah yapmalisin bence insallah pozitifi görürsünyok kuzum yapmadım daha kendimi üzmek istemiyorum biz 4 yıllık evliyiz 5 aydır deniyoruz olmuyor o yüzden tam emin olmak istiyorum
Evet normal zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzer neredeyse aynı o yuzden ayirt etmek zor oluyor ekstra olarak senin günün gecmis en onemlisi buBundan dört gün önce göğüslerim agrıyprdu agrısı geçti karnımda kasıklarımda adet agrısı vardı oda geçti sadece adet olmazdan once üst bacaklarım cok agrır ara ara yine o agrı oluyor birde afedersin akıntı oluyor normal mi
Insallah canimAyy inşallah o zaman yarın yapayım ben inşallah sizde güzel haberler alırsınız
Peki sizde de adet olmazdan önce akıntı oluyor muydu normalde bende o olur hatta bakıyorum adet mi oldum diye olmamış şuan akıntının ara ara olması normal miEvet normal zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzer neredeyse aynı o yuzden ayirt etmek zor oluyor ekstra olarak senin günün gecmis en onemlisi bu
Evet oluyordu benim adet oncesi ve yumurtlama doneminde. Seninde olmasi normalPeki sizde de adet olmazdan önce akıntı oluyor muydu normalde bende o olur hatta bakıyorum adet mi oldum diye olmamış şuan akıntının ara ara olması normal mi
Çok isterim bende hergun Yasin'işerif okuyorum
Senin icin de dua okuyacağımÇok isterim bende hergun Yasin'işerif okuyorum
Erken gebelik testi mi bu? Diger testlerine gore iyice belieginlesmis maşallahKızlar bu sabahkı testim
Erken gebelık testı cnm evet 4 gun kaldı işte benımde ama soyle bsy ypyorum yaptıkdan 7ıkı saat sonra ıkıncı cızgı gıdıyorErken gebelik testi mi bu? Diger testlerine gore iyice belieginlesmis maşallahbat ayni gun senle benim ben yapmaya cesaret edemedim :)
İsteme hakkın tabi ki var iste hiç çekinmeiyi geceler kızlar bi sorum olacak bilgisi olan vardır inşaallah. 7 yıldır ikinci gebelik istiyorum bir türlü nasip olmadı. Özelde geçen sene 3kere femara+ovitrelle bu yıl içerisinde 1kere femara+ovitrelle kullandım yine nasip olmadı
Artık tüp bebeğe doğru yöneldim bu sebeple devlet hastanesine gittim özel de yaptırabilcek gücüm yok birde devlet hastanesi yapıyor yani ne gerek var modundayım,artısını/eksisini bilmiyorum açıkcası.. devlette de prosedür önce 3kere yumurta takip olmazsa peşine 2aşılama o da olmazsa en son tüp.. doktor bana daha önce tedavi olduğunu kanıtlarsan hastaneden/doktor veya başhekimden rapor vs. Getirirsen direkt aşılamaya geçeriz o 3kez yumurta takibini yapılmış sayıp vakit kaybetmeyiz dedi..
Bu belge veya raporu isteme hakkım var mı verirler mi yani? Daha önce böyle bir şey duydunuz mu acaba? Çok uzun oldu ya ayrıntılı anlatayım derkez kızlar afedersiniz
Amin canım insallah bende okuyacağım teşekkür ederim. Kızlar havuç -incir kürünü deneyen var mı yaSenin icin de dua okuyacağımAllah tez vakitte nasip eder hayırlı evlatlar isteyen herkese inşallah
Canım kaç dkda böyle cıktı ikinci cizgiyi bende gordumKızlar bu sabahkı testim
5 .7 dk ıcınde belkıde daha erken olblr cnmCanım kaç dkda böyle cıktı ikinci cizgiyi bende gordum
Hadi bakalım hayırlısı olsun biraz daha bekle canım5 .7 dk ıcınde belkıde daha erken olblr cnm
Sabahları ypyorm ama sonrdan kayboluyor cızgı anlmdm kı bsyHadi bakalım hayırlısı olsun biraz daha bekle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?