Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

yok kuzum yapmadım daha kendimi üzmek istemiyorum biz 4 yıllık evliyiz 5 aydır deniyoruz olmuyor o yüzden tam emin olmak istiyorum

O zaman 14ünde olman gerekiyordu hadi yine bi gün erken olsan 13ünde olmaliydin. Günün geçmiş test yapmadin mi bugun ?
Bundan dört gün önce göğüslerim agrıyprdu agrısı geçti karnımda kasıklarımda adet agrısı vardı oda geçti sadece adet olmazdan once üst bacaklarım cok agrır ara ara yine o agrı oluyor birde afedersin akıntı oluyor normal mi

yok kuzum yapmadım daha kendimi üzmek istemiyorum biz 4 yıllık evliyiz 5 aydır deniyoruz olmuyor o yüzden tam emin olmak istiyorum
Testin varsa yarin sabah yapmalisin bence insallah pozitifi görürsün

Ayy inşallah o zaman yarın yapayım ben inşallah sizde güzel haberler alırsınız

Evet normal zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzer neredeyse aynı o yuzden ayirt etmek zor oluyor ekstra olarak senin günün gecmis en onemlisi bu

Evet normal zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri birbirine cok benzer neredeyse aynı o yuzden ayirt etmek zor oluyor ekstra olarak senin günün gecmis en onemlisi bu
Peki sizde de adet olmazdan önce akıntı oluyor muydu normalde bende o olur hatta bakıyorum adet mi oldum diye olmamış şuan akıntının ara ara olması normal mi

Peki sizde de adet olmazdan önce akıntı oluyor muydu normalde bende o olur hatta bakıyorum adet mi oldum diye olmamış şuan akıntının ara ara olması normal mi
Evet oluyordu benim adet oncesi ve yumurtlama doneminde. Seninde olmasi normal

Kızlar bu sabahkı testim

Eklentiler

• D4B53E42-88C5-48DB-AEDE-F829962F6FBD.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 65
Erken gebelik testi mi bu? Diger testlerine gore iyice belieginlesmis maşallah bat ayni gun senle benim ben yapmaya cesaret edemedim :)
Erken gebelık testı cnm evet 4 gun kaldı işte benımde ama soyle bsy ypyorum yaptıkdan 7ıkı saat sonra ıkıncı cızgı gıdıyor

İsteme hakkın tabi ki var iste hiç çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…