Kızlar haftada kaç dizi ve hangilerini izliyoruz hadi bakalım

Evet seviyor sevmiyor da güzel pazar günleri eşim oluyor izletirse izliyorum Deniz çok tatlı geliyor bana

6 Dizim Var Şuan
Seviyor Sevmiyor
Aşk Laftan Anlamaz
No : 309
Tatlı İntikam
Rüzgarın Kalbi
Yüksek Sadakat
Yeni sezonları saymıyorum :)

Bende Yurtdisinda olunca ne varsa izliyorum :)
Takip ettiklerim

Kara Sevda
Kiralik Ask
icerde
Cesur ve Guzel

Varsa tavsiyeniz alirim

Anne
Hayat sarkisi
Kirgin cicekler

En nefret ettigim emrahin dizisi mavi midir nedir eskiden vardi öyle eski mod diziler hih

2 dizim var
Icerde
Anne..
Baska da birsey izlemiyorum.survivoru bekliyorum
Ayy survıvorı bende heyecanla bekliyorum başlasa başka bir şeye gerek yok benim için...

Bende Yurtdisinda olunca ne varsa izliyorum :)
Takip ettiklerim

Kara Sevda
Kiralik Ask
icerde
Cesur ve Guzel

Varsa tavsiyeniz alirim
Kara Sevdayı ve cesur ve güzeli annemler izliyor oraya gittiğimde bakıyorum bende kıvancı çok beğenirim zaten.. Anne diye var onu çok övdüler onu izle istersen bende izleyeceğim

Anne
Hayat sarkisi
Kirgin cicekler
En nefret ettigim emrahin dizisi mavi midir nedir eskiden vardi öyle eski mod diziler hih

Hayat şarkısını geçen sene hiç kaçırmazdım bu sene bıraktım hep kaçırıyorum..

Ben bilerek kaciriyorum :) ertesi gün internetden izliyorum reklamsiz kesintisiz

Ona da bakayim denk gelmedi hic
Tesekkurler
Evet , Kivanc Goturuyor dizileri

Ara sıra Kırgın çiçekleri izliyorum, onun haricinde izlediğim hiç bir Türk dizisi yok uzun süredir. Şu aralar -daha önce aklımın ucundan dahi geçmediği halde- bir hint dizisini fena halde takip ediyorum. Daha önce izlemediğim bölümlerini de int. izliyorum. Deli divane

Yüksek sosyete izliyordum bitti.
Bana sevmeyi anlat izliyordum bitti
Şu anda sıkı takip ettiğim 2 dizi var biri Anne diğeri ölene kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…