- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.012
- 723
elefera cnm çok güzel anlatmışsın..
şu saate kadar tuttum kendimi,yazını okuyunca bıraktım gözyaşlarımı..
bende çok mutlu olayım ne olur..
ne olur hak ettiğim sevgiyi göreyim artık.
tek duam unutmamın çok kolay olması,geldi geçti diyebileyim artık...
elefera cnm çok güzel anlatmışsın..
şu saate kadar tuttum kendimi,yazını okuyunca bıraktım gözyaşlarımı..
bende çok mutlu olayım ne olur..
ne olur hak ettiğim sevgiyi göreyim artık.
tek duam unutmamın çok kolay olması,geldi geçti diyebileyim artık...
ben sanmıyorum ayrıldıgınızı tatlım bence bır ara derım :ecrin_bebek:
Ara?
akannehir
Yok artık...
Çocuk oyuncağı değil ki bu... :umursamaz:
neden? dönmesi için değil ki ayrılık için bu bahaneyi sunmasının arkasındaki asıl nedeni öğrenmek için bence de aramalı. Yani madem böyle eften püften bişeyden ayrılacaktı ailesine söylemesi için neden ısrar etti yada madem gerçekten ciddiydi, duygularında samimiydi neden böyle bunun hesabını vermesi gerekmezmi? En azından ben bırakmazdım ardındakini öğrenene kadar. Sonuçta ilişki iki kişilik ve herşey onun elinde değil. Ailene söyle dedi söyledim, sözlenelim dedi sözlendik, ayrılalım dedi ayrıldık diye birşey yok ipler onun elinde diye. Ha birde şöyle olabilir oda naz, kapris yapmıştır bi daha arama diye ve nazlamanı beklerken olur aramam cevabını alınca böyle davranıyodur belki? eğer olumlu tarafından bakacak olursak...
Bak canım bırak tanışmayı benim tanışmaları istemeleri ve nişan bir arada oldu ve yarım saat içerisinde akşam üstü iş çıkışı iki arkadaşımla çok seri bir biçimde 1 saatte beğendim elbiseyi aldım geldim. Herkes farklı tabi. erkekleri bırak ben dahi tahammül edemiyorum açıkcası. hiçbir arkadaşım benimle alışverişe çıkmak istemez çünkü ben de al işte birisini diyerek kapının önüne çıkarım çok kızarlar bana ama huyum bu ne yapayım. İlk giydiğim gelinliğe tamam alıyorum deyip de başka gelinlik dahi denemeyen tek gelin ben olacağım sanırım. Bunlar basit şeyler sen yorulmuşsun o da açıkcası benim de verebileceğim bir tepki vermiş ama bitirmek dersen senin sonraki mesajlarında ne yazdığına bağlı derim.
cnm hatalıydım evet bi erkeğe denmeyecek kelimerlden birini dedim ,onu acizlikle suçladım..
bu ilişki bitirecek bi sebep değil ki ama,tmm küssün kırılsın ama terk etmekte neymiş..ve ben aileme açılmışken herşey güzel olcak diye beklerken..
dün arkadaşımla konuşmuş,arkadaşımla bugün görüştük,
biraz zamana bırak hala olayın gerginliği üzerinde dedi bana..
az daha üstelesem eteğindeki taşları dökücekti ama üsteleyip olayı tekrar hatırlatmak istemedim ona dedi..
ümitle beklemek ne derece doğru ama umarım yumuşar..
çünkü acısını yaşıyorum,ve kesinlikle o arayana kadar aramayı düşünmüyorum.. nedenleri niçinleri sormak istemiyorum..
Yaşadıklarınızı ve acınızı anlıyor -anlamaya çalışıyor- ve bir kez daha onu aramama kararınıza saygı duyuyorum. Ben "aşk varsa gurur yapma, gece gururuna mı sarılıp uyuyacaksın?" diye düşünen bir insanımdır, ama şu durumda açıkçası ben de aramazdım. Bence siz bu ilişki için elinizden geleni yaptınız. Siz ağzınızdan çıkanları telafi etmeye çalıştınız, ama o??!
Daha önceki mesajımda da demiştim, bence er ya da geç bu insan tarafından yarı yolda bırakılacaktınız. Sadece evliliğe giden yolu kastetmiyorum, olası bir çok durumda sizin ne hissettiğinizi önemsemeden her şeyi kestirip atacak, tavır yapacaktı belki...
Siz "aileler bile tanışma evresine gelmişken bu sebeple ayrılınır mı?" diye acı çekiyorsunuz, o ise aileler tanışma evresine gelmişken -çok afedersiniz- boktan bir sebep yüzünden "bitti" diyebiliyor, ve üstüne tüm hata sizde imiş gibi davranıyor. Hata da evet hata ama ilişki bitirecek cinsten mi, yok artık!
Ben olsam "yumuşar mı?"dan ziyade "bu insanla ömür geçer miydi?" diye düşünürdüm. O kişiyi elbet tanımıyorum, mutlaka çok iyi tarafları vardır ama bu yaptığı öyle çirkin bir şey ki.. Her tepesi attığında fırtına koparacaksa boş verin, çocuk gibi davranan adamlarla yaşamak zordur.
Haddimi aştıysam özür dilerim, sadece yazmak istedim.
içimi soğutan ve elimi telefona götürmemi engelleyen en büyük sebep,aileler tanışmasına yakın ortada bırakması..
çocukluk mu sinir mi yoksa uzakta olmanın verdiği gerginlik mi...
ayrılıktan sonra yaptığım hata ona özür msjı atmak oldu..
belki oda zamanla olayı basit görücek ve belkide o benden özür diliyecekti..
benim yaptığım hatayı kimse yapmasın,ayrılık kararını karşı taraf vermişse sakın dönmesi için yada sizi affetmesi için özür mesajı atmayın...
taş yerinde ağırdır kızlar,ilişkide ne kadar ağır olursanız o derece saygı görüyorsunuz..
daha önceki kavgalarda ilk adım hep ondan geldi,ve biliyoduki ben kesinlikle ilk adımı atmıycam ve ilişkinin telafisi için o adım atmak durumunda kalıcaktı..
konum çok uzadı ve insanları yeterince meşkul etti diye düşünüyorum..
ama ben bu olaydan kendime çok pay çıkardım,inşallah benim bu olayı okuyup kendilerine pay çıkaranlar olmuştur..
bazen kendi aklımız kendimize yetmez,benzer olaylarla kıyas yapmak isteriz..
evet kendi adıma çıkardığım en büyük ders:
erkeklerle gurur kırııcı ve sert konuşmamak,
ve kavgalarda kesinlikle ilk adımı atmamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?