Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Bir çok insanın hayatında böyle acı tecrübeler geçti, benimde geçti.
Kimse ölmedi bu yüzden.
Hatta zamanı gelince şükretti.
Zamanı gelince gerçekten hakeden insanlarla karşılaştığında,
ya ben neye üzülmüşüm bile dedi.
Şuan bu işin hakkı dibine kadar üzülmek elbette.
Mümkün olduğunca geçeceğini düşün ve daha az hasarla atlat inş bu zamanları.
Yoksa sen istesen de, istemesen de acın aynı kalmıyor, siliniyor,
sen acını bırakmasanda, siliniyor.
Şükredeceğin zaman çabuk gelir inş.

elefera cnm çok güzel anlatmışsın..
şu saate kadar tuttum kendimi,yazını okuyunca bıraktım gözyaşlarımı..
bende çok mutlu olayım ne olur..
ne olur hak ettiğim sevgiyi göreyim artık.
tek duam unutmamın çok kolay olması,geldi geçti diyebileyim artık...

canım acın daha çok yeni ama emin ol unutacaksın,seni daha çok seven daha çok anlayan biri çıkacak karşına:teselli:

Merak etme, cok uzak degıl o gunler.
Fakat bu duygulardan sıyrılabılmen ıcın, bıraz zamana ıhtıyacın var.
Bılıyor musun? Benım gercekten bekarken asktan yana hıc sansım olmadı
6 yıl boyunca da platonık bır askım olmustu
Ne acılar cekerdım, ne kadar aglardım, kahderdım kendımı...
En son (anlattıgım) tecrubemden sonra evlenmeyecegım ben dedım.
Ama bır yandan da en yakın dostuma derdım kı
'Hıssedıyorum 30 lu yaslarda cok guzel bır ask yasayacagım' dıye...
Hıslerım dahası Rabbım yanıltmadı benı.
Butun kalbımle dılıyorum, ınan duamda da olacaksın.
Bır an once yaralarının ıyılesmesı, bugunlerı zaman kaybı olarak degerlendırmenı, 'ıyı kı benı terk etmıs, yoksa bu muthıs ınsanla karsılasamazdım' dıyecegın gunlerın gelmesını dılıyorum.
Sen yeterkı ınanmaya devam et.
Bu arada bugun dıledıgın kadar agla, yarın ne ıcın agladıgını bıle hatırlayamayacagın kadar guzel gunlerın olacak

inşallah cnm inşallah..
bu mübarek günde Rabbim sizi sevdiklerinize bağışlasın..
sevdiklerinizide size..

Son kez yüzyüze gelip konusmadiniz mi ?
Bu kadar basit bi sekilde bitmesi cok aci ama..
Böylesi tecrübe edinmene yardimci olur, sakin üzülme canim..

bence bunun altında baska bısey var

boylede ayrılınırmıı

e sevgi nerde peki??

sorsana bı sevmiyomusun beni diyelmaz:

saçma valla bence bı kez daha konuşun hanı dön demıyorum ama sırf meraktan soruyorum asıl sebep nedır de

Ara?
akannehir
Yok artık...
Çocuk oyuncağı değil ki bu... :umursamaz:

neden? dönmesi için değil ki ayrılık için bu bahaneyi sunmasının arkasındaki asıl nedeni öğrenmek için bence de aramalı. Yani madem böyle eften püften bişeyden ayrılacaktı ailesine söylemesi için neden ısrar etti yada madem gerçekten ciddiydi, duygularında samimiydi neden böyle bunun hesabını vermesi gerekmezmi? En azından ben bırakmazdım ardındakini öğrenene kadar. Sonuçta ilişki iki kişilik ve herşey onun elinde değil. Ailene söyle dedi söyledim, sözlenelim dedi sözlendik, ayrılalım dedi ayrıldık diye birşey yok ipler onun elinde diye. Ha birde şöyle olabilir oda naz, kapris yapmıştır bi daha arama diye ve nazlamanı beklerken olur aramam cevabını alınca böyle davranıyodur belki? eğer olumlu tarafından bakacak olursak...

bence öğrenmek için de olsa araması iyi olmaz sonra bir de havalara girmesin:bak dayanamadı bahane edip arıyor diye..belki de bu adam ailesine açılmadı bile ...ama ayrılmak için önceden sebebi olduğu gerçekten de belli..amma ailesel amma 3. bir şahıs...inan bu iki sebepten hangisi olursa olsun böylesiyle hayat çekilmez. diyelim ailesine bişey diyemedi de ayrıldı bunu bahane edip...aman aman derim böylesi adamı derinden bitirir..düşünsene ömür boyu ailesinin dedğinden çıkmayan senin düşüncelerine hak tanımayan...sebep herneyse;verilmiş sadakan varmış derim..
her şeyi zamana bırakmalısın..acın taze ;bırak onu da yaşa..zamanı gelince acı da yaşanmalı ama bitmeli!üstünü bastırmaya acını örf pas etmeye kalkışırsan ilerde bir patlak verir canın daha da acır..herşey gibi acı çekmek de normal tek dayanağın Allah tan sabır dilemek ve bir an önce unutmak..daha inşallah hayatında karşına ne gibileri çıkacak..eminim yeniden seveceksin..inşallah sevgine kıymet veren hayırlı biri çıkar

kesinlikle katılıyorum canım ama üzgünüm baska gelinlik denemeyen tek gelin sen değilsin bende aynen o şekilde yapmıştım nişan alışverişindeyse yine aynıydı tüh keske arkadasım olsaydın alısverıs konusunda müthiş bi ikili olurdukolumunekankayizsmile

nerimancım seni polis eşleri topiğinden tanıyan biri olarak yazıyorum sanırım kısa bir süre önce sen onun işle ilgili bi sıkıntısndan bahsetmıstın yanlıs hatırlıyorsam affola belki söylediklerin birazda bu yüzden agırına gitti hassas bi dönemde olması sebebiyle.ama su var ki bu tür şeyler bi ilişkiyi bitirmek için bahane olmaktan öteye gecmıyor.aslına bakarsan eger nasıbınde olsaydı o kısı senınle hayatını gercekten bırlestırmek ısteseydı kayıtsız sartsız senı affederdı.affederdı dıyorum ne yazık ki anlattıklarına dayanarak seni hatalı bulanlardan biride benim.dunya bu ya hatasız kul olmaz.uzun uzun elestırılere gerek yok cunku burda olayın anlatıcısı sensın bız sadece senden bılıyoruz oysakı bazen gorduklerımızle bıle yorumlayamayız bazı seylerı.yani her ne kadar desek ki neriman bu olayda sen haksızsın oyle olmayabılırde o kısı gercekten hak terazısıne koyulacak bır ınsan mı bakalım???
tüm bu yazılanlara karsılık ben farklı bır boyutla yaklasmak ıstıyorum bu olaya burda yorum yazan dıger polis eşi arkadaşlarında aynı duygularda oldugunu düşünerek.
ben hem polis çocuğu hem polis eşi hemde polis geliniyim ve şunu sende benim kadar biliyorsun ki polis asker ailesi olmak çok zordur.her gun kapıdan dualarla ugurladıgın sevdıgının(esin veya baban) ya gerı gelmezse endısesıyle yanıp kavrulursun o gelene kadar.sırf o kafasına bısey takmasın ısıne konsantre olsun kı hata yapmasın kör kursuna hedef olmasın dıye sıkıntılarını yanlız yasar ona hıssettırmezsın.polis ailesi olmak cok buyuk fedakarlıklar gerektırır.babanı secemıyorsun ama kaderın ölcüsünde esını secebılıyorsun.ben bu fedakarlıklara katlanamam diyorsan es olarak bı polisi secmezsın.bunları benım bıldıgım kadar sende bılıyorsun canım arkadasım benım senı hatalı buldugum nokta bırazda bu tmm adamın ısı rısklı streslı dıye sus demıyorum ama bıraz abartmıssın olayı.soylemeden once dusunmelıydın senın hatan buydu.gecmısın muhasebesını yaparak gelecege varamayız o yuzden artık bu konulara takılma dımdık yoluna devam et nasıbınız buymus renk bahaneymıs.üzülme hangi acılara dırenmedı kı yüreklerimiz buna yenik düşsün.
dik durursan eger ailen mutlu olacaktır aksı taktırde senın uzuntunle uzulecektır.
dik durursan eğer işini layıkıyla yapacak kendıne olan özguvenını farkedemeyecek durumdayken farkedeceksın
eğer aksini yaparsan senden baska kımse senı ayaga kaldıramayacak bunu unutma.önemli olan bazı anlarda değil her an ayakta durmak sogukkanlı olmak.
bu arada sıtemıze onun tabırıyle tesadufen gıren erkek mısafırımıze yanı baytesadufe katılıyorum ama onun yazmayı unuttugu bırseyıde eklemek ıstıyorum:
evet bız erkeklerın hayatını guzellestırırız aynı zamanda cırkınlestırırızde ama bu güzelleştirme ve çirkinleştirme sadece onların yapmamızı istediği izin verdiği ölçüdedir.
%hesabı yaparsak kadınların bi kısmının kendini kafdağında gördüğünü kaprisli oldugunu biliriz ama bunun kesın sayısını bılemeyız.ama bunu bılırken bız kadınlar birsey daha bılırız damarımıza basmayanın damarına basmayız sevdıysek amalarla sevmeyız kosullu degıldır sevgımız ve arkamızda tek celsede ıdam edıp gittigimiz 2gun once tapılası sevdıgımızı 2gun sonra sebep ne olursa olsun enkaz olarak bırakıp gıtmeyız dırenırız beklerız son anda gıderız tıpkı gemısını en son terkeden kaptan mısalı.
nerımancım sen her ne kadar bındıgın gemıyı batmaya surukleyıp sonra onu kurtarmak ıcın cırpınsanda gemını en son terketsende bızde burda yazıp cızsek senı assak kessekte ıılıskıyı sen yasadın acıyı sen cekıyorsun ve kendını toplayacak olanda sensın hatalı da olsan hatasızda arkadasımızsın yanındayız dılerım hersey hayırlısyla gonlunce olsun

cnm hatalıydım evet bi erkeğe denmeyecek kelimerlden birini dedim ,onu acizlikle suçladım..
bu ilişki bitirecek bi sebep değil ki ama,tmm küssün kırılsın ama terk etmekte neymiş..ve ben aileme açılmışken herşey güzel olcak diye beklerken..
dün arkadaşımla konuşmuş,arkadaşımla bugün görüştük,
biraz zamana bırak hala olayın gerginliği üzerinde dedi bana..
az daha üstelesem eteğindeki taşları dökücekti ama üsteleyip olayı tekrar hatırlatmak istemedim ona dedi..
ümitle beklemek ne derece doğru ama umarım yumuşar..
çünkü acısını yaşıyorum,ve kesinlikle o arayana kadar aramayı düşünmüyorum.. nedenleri niçinleri sormak istemiyorum..

arama bencede bırak o arasın hata tek taraflı değildir.sende varsa ondada var acısını yasadıgın belki de yanlızca aşk acısı değil ailen bılmemıs olsaydı bu kadar canın yanmayacaktı cunku ne kadar cok sey hatırlatırsa onu o kadar canın yanar.anladıgım kadarıyla bu adam bıraz takıntılı herseye kafa yoranlardan.bi müddet kafasını bu olayla mesgul edecek sonra yelkenlerı ınecek sonra da senı arayacak.arayacak aramasına da sen takıntılı bı adamla bı omur yasayabılecek mısın hep ilişkin pamuk ipliğine mi baglı olacak bunları dusun onundekı zaman zarfında.omur boyu hep diken ustunde olacagın bı ılıskı su an kı acından daha az omayacak aksıne senı erıtecek.bazen sevgı herseyın ustesınden gelmıyor

Yaşadıklarınızı ve acınızı anlıyor -anlamaya çalışıyor- ve bir kez daha onu aramama kararınıza saygı duyuyorum. Ben "aşk varsa gurur yapma, gece gururuna mı sarılıp uyuyacaksın?" diye düşünen bir insanımdır, ama şu durumda açıkçası ben de aramazdım. Bence siz bu ilişki için elinizden geleni yaptınız. Siz ağzınızdan çıkanları telafi etmeye çalıştınız, ama o??!

Daha önceki mesajımda da demiştim, bence er ya da geç bu insan tarafından yarı yolda bırakılacaktınız. Sadece evliliğe giden yolu kastetmiyorum, olası bir çok durumda sizin ne hissettiğinizi önemsemeden her şeyi kestirip atacak, tavır yapacaktı belki...

Siz "aileler bile tanışma evresine gelmişken bu sebeple ayrılınır mı?" diye acı çekiyorsunuz, o ise aileler tanışma evresine gelmişken -çok afedersiniz- boktan bir sebep yüzünden "bitti" diyebiliyor, ve üstüne tüm hata sizde imiş gibi davranıyor. Hata da evet hata ama ilişki bitirecek cinsten mi, yok artık!

Ben olsam "yumuşar mı?"dan ziyade "bu insanla ömür geçer miydi?" diye düşünürdüm. O kişiyi elbet tanımıyorum, mutlaka çok iyi tarafları vardır ama bu yaptığı öyle çirkin bir şey ki.. Her tepesi attığında fırtına koparacaksa boş verin, çocuk gibi davranan adamlarla yaşamak zordur.

Haddimi aştıysam özür dilerim, sadece yazmak istedim.

belki de bitiresi vardı oda bahane oldu belki dimi canım.sen olayın içindesin ve onu tanıyosun cevabını bulabilirsin bence.ama heyecansız olduğunu anladım anlattuklarından erkek arkadaşının.

içimi soğutan ve elimi telefona götürmemi engelleyen en büyük sebep,aileler tanışmasına yakın ortada bırakması..
çocukluk mu sinir mi yoksa uzakta olmanın verdiği gerginlik mi...
ayrılıktan sonra yaptığım hata ona özür msjı atmak oldu..
belki oda zamanla olayı basit görücek ve belkide o benden özür diliyecekti..
benim yaptığım hatayı kimse yapmasın,ayrılık kararını karşı taraf vermişse sakın dönmesi için yada sizi affetmesi için özür mesajı atmayın...
taş yerinde ağırdır kızlar,ilişkide ne kadar ağır olursanız o derece saygı görüyorsunuz..
daha önceki kavgalarda ilk adım hep ondan geldi,ve biliyoduki ben kesinlikle ilk adımı atmıycam ve ilişkinin telafisi için o adım atmak durumunda kalıcaktı..
konum çok uzadı ve insanları yeterince meşkul etti diye düşünüyorum..
ama ben bu olaydan kendime çok pay çıkardım,inşallah benim bu olayı okuyup kendilerine pay çıkaranlar olmuştur..
bazen kendi aklımız kendimize yetmez,benzer olaylarla kıyas yapmak isteriz..
evet kendi adıma çıkardığım en büyük ders:
erkeklerle gurur kırııcı ve sert konuşmamak,
ve kavgalarda kesinlikle ilk adımı atmamak..

Bence kendinizi suçlamayın, en azından ilk mesajı attığınız için. Çünkü sizinki daha çok yanlış davranışınızı telafi etme girişimiydi. O insan olgun biri olsaydı "Önemi yok ikimiz de gerginmişiz demek ki, hattâ ben de sana özür borçluyum mesajına kabaca cevap verdiğim için" falan derdi, olay biterdi giderdi.

Bir de şöyle düşünün, eğer o kişi de size doğru bir adım atmazsa ve ayrıldığınız kesinleşirse ileride düşünüp "keşke şunu da deneseydim, belki şimdi birlikte ve mutlu olurduk" demeyeceksiniz. Ki derdiniz böyle muhtemelen.

Siz elinizden geleni yaptınız, ama değmezmiş belki de. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…