Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Baştan sona hatalısın.Lütfen erkek arkadaşında suç aramaktan vazgeç.

Sen kendi zevkine göre kıyafetini al isteme günüde de giyiver. Erkek kısmısı ne anlar renkten elbiseden. hem yanında kız arkadaşında varmış, onun fikrini al.

Hem çocuk tamam demiş sen hala bombardımana tutmuşsun, yazık ya.

Böyle incir çekirdeğini doldurmayan şeylerden de kavga etmeyin. Dediğim gibi anlattığın kıyafet olayında hata tamamen sende. Daha fazla çektirme çocuğa, barışın.kaydirigubbakcemile

Fevri davranmışsın:umursamaz:
sana kızmıyorum çünkü bunu bazen bende yapıyorum. ama sen renk seçimi için mesaj atarken gergin olduğun mesajından belli olmuyordu bence. o senin gergin olduğunu anlayamamış sende buna kızmışsın.
umarım mesaj atmanla hallolur. o da sankinleşmiştir zaten bence

İyi de arkadaşım sana neyin yakıştığını sen daha iyi bilirsin...
Pembe hoşuna giderse pembe alırsın, lacivertse lacivert...
Bunu arayıp sormanın bir anlamı yok ki. Benim eşim de bu tür şeylere sinirlenir...

nerimancım bende olsam senin verdiğin tepkiyi verirdim en başta, ben büyük bi heyecanla ve istekle onun için hazırlaniyim onu bana verdiği cevap al işte birini ne bilim olsun.. çook kötü olmuş bu mesajı atması ..sende haliyle sinirlenip sende onun üstüne gitmişsin.. belii bi süre belli ki konuyu tmm diyerek kapatmaya çalışmış ama bu sefer sen uzatmıssın.. film kopmuş..
olaylar bu şekilde gerçekleşmiş ama ben erkek arkadaşından bunu beklemezdim.. gurur yapmanın inat etmenin hiç sırası değil onun açısından.. sen tam ailene anlatmışsın hazırlıklara başlamışsın ve seni pat die ortada bırakan bi adam.. şu koşullarda ilk adımı senin atmanı bekliyorsa çook beklemeli bence.. istenilecek olan sensin ve bir mesajla vezgeçilmiş olanda sensin
sana akıl vermiyorum benim yaptığımıda yap demem ama ben olsam kesinlikle aramazdım annemede uygun bir dille durumu anlatırdım ya da ertelediğimizi söylerdim.. yinede aramazdım :umursamaz:sevgilimi..

heh mesaj atmışsın ve verdiği cevaba bak bitti yazıyor..
al işte madem incir çekirdeğini doldurmayan bir meseleydi, bu kadar ciddi bir süreçte bu ciddi kararda neyin nesi.. :umursamaz:
resmen ortada bıraktı şu an ya adama bak

barbi cnm tamda senin dediğin gibi düşündüm.
hevesimi heycanımı kursağımda bıraktı
msj attım özür diledim, gerginiz ikimizde dedim
attığı msj sadece "bitti"oldu
vazgeçti işte..

bence evlilik aşamasına gelmiş bir ilişkiyi cep telefonundan bitirmek de saçma. belki de yüzünüzü görmediği pişmanlığınızı anlamadığı için hala inat yapıyor olabilir. görüşmeyi teklif edin bence.

vazgeçti işte..

ben hiç gelemem böyle heves kırmalara, heyecanımı isteğimi burnumdan getirmelere belki bu yüzden bende senin yaptığını yapardım diyoru
benle birlikte karşımdaki yürekte aynı şekilde pır pır etmiyorsa biz neyin savaşını veriyor neden bazı şeylerin hazırlıklarına girişiyoruz ki :umursamaz: kazanaceğımız ne o zaman :umursamaz:

bırak ya atma arama bence , evli değilsin bişi değilsin annene söylemekten hiç çeknme sırf ailen açısından onlara mahçup olurum diye arıyorsan aramayı mecbur hissediyorsan kendini..
sen aramazsan o araycak gör bak..
yerinde olsam uzun bi süre kendisine ailemle tanışma beni isteme şerefine nail etmezdim.. insanlar sığ buldujları dereyi kolay geçerlermiş tatlım :1closedeyes:

OFFF bu kötü oldu işte bu cevap olmamalıydı sen mesajı attıgın anda arayıp konusmalıydı ama evet bir kerede yüz yüze konusmayı dene bişey kaybetmiceksin ondan sonrada kararını ver ama asla üzülme.
HERŞEYDE BıR HAYIR OLACAGINI DÜŞÜN VE ÜZÜLME DEMEKKı SENıN ıÇıN BUNUNLA EVLıLıK ıYı OLMICAKMIS DıYE DÜŞÜN.

Ewlenmeyi Gercekten isteyenn Adamm bu kadarr sacma sapan nedendenn dolayıı Sevdiği kişiyi kaybetmeyi gözee Alamaz...

Bence bıraz daha zaman verın.
Tabırı caızse bıraz kabugunuza cekılın.
Bır kac gun gorusmeyın, eger bu zaman zarfı ıcınde aramazsa,
Sız ararsınız ve son kez yuz yuze konusmak ıstedıgınızı bıldırırsınız.
Kabul ederse yapıcı bır konusma yaparsınız belkı, tavırları dogrultusunda
Yok etmezse, bu kez noktayı koyan sız olun.
Aılenıze anlattıgınız dıye de dert etmeyın
Emın olun boyle bır nedende oturu ayrıldınız dıye, sızı kımse suclamayakcaktır.
Aksıne desteklerı olacaktır.
Yalnız su an yapmanız gereken, ustune daha fazla gıtmemek.
Erkek arkadasınız anladıgım kadarı ıle esım gıbı, anı kararlar verıyor.
Fakat anladıgım gıbı ıse gercekten,
Yaptıgının buyuk hata oldugunu anlayacaktır.
Tabıı baska nedenler yok ıse.
Belkı de var, farkında degılsınız.
Turk fılmlerındekı gıbı davranıyor belkı de erkek arkadasınız.
Sorunları paylasmak yerıne, kendını sızden uzaklastırmayı denıyor.

yüz yüze görüşmemiz imkansız.
kendisi görev nedeniyle başka il de
tüm hayallerini o insan üzeine kur,
tüm planlarını yap,sonuç sıfır...

Gercek yüzünüü işler daha ilerlemedenn gösterdiği içinn bence şükretmelisinn... her ilişkide sorunlar olur ama böyle bir zmanda sana rest çekebilmesi içinn herşeyi göz önüne alması gerekir.. Eger alabiliosa zatenn sevgisindenn süphe et... Benimm fikrimm bu..

hayalkırıklığını çok iyi anlıyorum.. erkek arkadaşına gerçekten çok sinirlendim.. seni zaten bi tek konuyu uzattığın için haksız buldum.. onun dışında olayların gidişatından anlamıştım seninkinin böyle bir nane yiyebileceğini kusura bakmada :1closedeyes:

bence ara onu .. bu kdar dert edeceğine açıp sor.. evet bitti dersede siler atarsın.. belki senn tahmin ettiğinden çok kırıldı sana erkekler baze çocukluk yapıor.. belki o da aynı düşünceler içindedir.. tamam haklısın aramak içinden gelmiyordur ama kaybedecek birşey yok

vazgeçti işte..

Vay eşşoğlusulmaz:

Özür dilemene rağmen bir mesajla bitirdi healsanaalsanasmile

Artık bundan sonrasında hiçbirşey yapma. Sen yapacağını yapmışsın, gerisi ona kalmış.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…